Stop.met zoeken. Hier.moet je wezen

Geen jongens die alleen maar willen verkopen. Goed advies, goede service en goede prijs. Wat wil je nog meer?

Voor Prijs & Kwaliteit een 10

Juiste advies en een uitstekende aflevering en plaatsing van de zonnepanelen.

Fijne winkel ,netjes gewerkt met positief klantgericht personeel. .

1 jaar geleden heeft BeSolar onze panelen geplaatst. Heb dit ervaren met enthousiaste medewerkers. Qua service lijkt daarbij alles goed en is het fijn dat er een winkel is met ge-installeerde apparatuur om e.e.a. te bekijken waardoor mijn keuze hierop viel i.p.v. al die webwinkels. Echter heb ik ook nog geen problemen gehad met de panelen en omvormer is natuurlijk altijd afwachten wanneer dat wel gebeurt hoe dan de service is. Maar als dit team werkt zoals ik het ervaren heb hoop ik ook in de toekomst dat dat dan geen probleem mag zijn. Dank BeSolar. Kom maar op met die zon voor het 2e jaar

Medewerkers komen vakkundig en betrouwbaar over, geldt voor verkoop en installatie.

Heb het bedrijf in de buurt aanbevolen

Prima adres voor zonnepanelen

Leuke mensen aan de telefoon, alles snel en volgens afspraak geregeld. van offerte naar plaatsing binnen 4 weken. After sales ook prima.

Fijn bedrijf met vakmensen die passie voor hun werk hebben!

Offerte traject verliep heel snel en fijn. Eindelijk een partij die meedenkt en niet alleen maar volume wil draaien, maar ook nog de beste oplossing voor de klant in gedachten heeft. Het uitvoerende project verliep hier en daar wat chaotisch, met name een samenloop van omstandigheden (o.a. medewerker die het bedrijf kort daarvoor verlaten had en geen goede overdracht) en wat onduidelijkheden in de planning en aansturing. Echter, de teams die hier aan het werk zijn geweest hebben zich heel creatief en oplossend opgesteld. Ook nog eens stuk voor stuk aardige vaklui. En daardoor is het alsnog goed verlopen met een fijne installatie op het dak nu! Nu geld verdienen :) Bedankt BeSolar! (inmiddels al twee extra klanten aangeleverd, ze zijn het aanbevelen waard!)

leuk om je eigen energie te maken en deels te gebruiken

Het is wel heel snel neergelegd, dus ik hoop dat dat voor de stekkers goed uitkomt. sommige liggen toch wel redelijk onder de panelen en op de pannen. Dus van sommige leg ik ze zo dat ze waterdruppels afvoeren. Maar voor de rest is het een prachtige installatie.

Als klant wordt je serieus genomen als er vragen zijn

Als er vragen en of problemen zijn worden deze serieus genomen en netjes opgelost.

Tevreden eigenaar van zonneparkje

In eerste instantie via de site een offerte aangevraagd. Je krijgt dan een digitaal boekwerk met een mogelijke installatie op je woning. Wij zijn daarna fysiek langsgegaan om e.e.a. verduidelijkt te krijgen. Was onze eerste installatie en daarom een aantal vragen. Uiteindelijk nog een ander paneel aangeboden gekregen die op dat moment net binnengekomen was met nog iets betere specs. Na goedkeuring van de offerte werd er contact opgenomen voor de afspraak tot installeren. Keurig binnen 6 weken. Installatie zoals afgesproken. Nu een driekwartjaar in bedrijf naar volle tevredenheid. Twee kleine puntjes: Ten eerste was er een andere omvormer geplaatst dan afgesproken. Daarvoor hebben we netjes het prijsverschil vergoed gekregen. Als laatste puntje hadden we de morgen na het plaatsen lekkage op zolder. We waren bang dat het platte dak van de dakkapel lek was, maar het bleek dat een dakpan niet goed was teruggeplaatst. Na een belletje met het kantoor werd dat dezelfde dag nog opgelost. Geen lekkage meer gehad.

Goede service en zeer klantvriendelijk.

Goede uitleg bij het aanschaffen van de zonnepanelen, de voordelen en nadelen wordt besproken evenals de opbrengst. Snelle levering en plaatsing volgens afspraak. Netjes alles afgewerkt en alles werkt naar behoren mede dankzij team 5 en ook Davina die alles goed heeft gecoördineerd en gepland. In één woord geweldig!!

Zonnepanelen in een dag gelegd, netjes afgewerkt

Zonnepanelen in een dag gelegd, netjes afgewerkt. De bijbehorende App geeft goed inzicht in de opgeleverde energie.

Prima ervaring, de zonnepanelen werken als een "zonnetje"

De voorbereiding en installatie waren uitermate prettig en snel. Top bedrijf!

Duidelijk, vlot en flexibel

Vanaf het begin van het proces een duidelijk verhaal met wat je kon verwachten en hoe of de procedure voor plaatsen verlopen gaat. Zeer flexibel met het rekening houden van de wensen die je hebt als klant.

Besolar staat voor deskundig , kwaliteit en klant en- prijsvriendelijk !

Ik liep naar binnen om informatie over de aanschaf van een set zonnepanelen op het Volkstuinpark Thurlede in het Beatrixpark in Schiedam. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen met koffie en ik kreeg een heldere uitleg over wat er mogelijk is aan stroomopwekking op dit park. Er zijn daar speciaal 3 pakketten voor ontwikkeld. Na de uitleg deed ik de bestelling en binnen 2 weken zaten de panelen , vakkundig gemonteerd , op het dak van mijn blokhut op het volkstuinpark Thurlede . Nu na enige tijd ben ik zeer tevreden over mijn aangeschafte set . De koelkast ( plus vriesvak ) draait hier continue op en daarnaast zijn er ook een koffiezetapparaat , een kleine waterkoker , een tv (51 cm )aangesloten welke separaat in werking kunnen worden gezet. Ook de boor/schroefmachine kan hierop gebruikt worden. De service , klantbehandeling , garantie en prijskwaliteit het is bij Besolar allemaal prima geregeld !! Proficiat !

prima en snelle service

heb de panelen sinds juli 2020 en ze functioneren vlekkeloos. Zal aan het weer liggen maar de opbrengst wordt steeds beter

Goede service; professionele installatie

Hele traject van begin tot eind een dikke 9 waard.

goede voorbespreking, duidelijk verhaal, goede spullen, prettige service. Wij zijn blij met onze panelen!

werken super

Wij hebben ze nu 9 maanden Wel jammer dat ze tussen door geen kontact met ons hebben opgenomen hoe ze bevallen en werken (tevredenhied) werken super

Doen wat er is afgesproken

Ik heb nu al een jaar de zonnepanelen van Besolar en nog steeds super tevreden, er wordt netjes gewerkt en alles wordt netjes afgewerkt en achter gelaten , uitleg enz is prima

BeSolar levert uitstekend werk vanaf de offerte tot aan de oplevering. Vriendelijk en accuraat personeel! Afspraken worden nagekomen. Wij zijn zeer tevreden met de zonnepanelen, alles werkt uitstekend!

Goed en net personeel

De ervaring tot op dit moment is goed functionerende zonnepanelen

Het werkt perfect

De installatie is netjes en werkt perfect, goede opbrengst

geweldige keuze om via Besolar zonnepanelen te installeren

Beste, Uitvoering(ondanks regen) was volgens planning, alsmede de electriciën tijdens de werkzaamheden aanwezig, betrouwbaar, efficiënt, De collectieve uitvoer van vier daken in de Mina Krusemanstraat en onze mond op mond reklame heeft er toe geleid, dat minstens nog vier huizen via Besolar zonnepanelen hebben genomen. Een terugkoppeling, schriftelijk erkentelijkheid zouden wij appriciëren. mvg Bart Fiegel

Perfecte service

Niet alleen een vlotte, goede installatie van de panelen, ook alle rompslomp eromheen wordt door BeSolar goed afgehandeld. Denk hierbij o.a. aan de Belastingdienst.

PERFECTO!!

Offertes ontvangen van diverse partijen, BeSolar is met prijs kwaliteit de scherpste en levert ook de beste wat er is. Installatie is binnen een paar uur uitgevoerd. Alles is netjes gedaan, kabels netjes weggewerkt, de daken schoon achtergelaten. De montage service is erg professioneel en weten wat ze installeren. BeSolar is zeker een aanrader!

Hof van spaland 49

3121CA Schiedam

+31 6 24931713

Over BeSolar

Uw adres voor de beste service en een eerlijke prijs!