Super begeleiding

Een service die ik nooit zal vergeten door jullie aandacht voor de klant en de eerlijkheid die jullie geven. Ik voelde mij niet een nummer maar een persoon die werd meegenomen in het proces en waar ik ook nog een mening kom geven die werd gerespecteerd!!! Dankjewel Claimhof

Mijn ervaring met claimhof 100% vertrouwen

Claimhof staat 100% achter je ongeacht wie je ook ben. Daarnaast hebben ze me heel goed geholpen en ik raad iedereen dit aan.

Fijne service, veel contact & goed resultaat!

Claimhof nam zijn tijd om het een en ander uit te leggen. Namen proactief contact met mij op, en na enkele maanden een mooi bedrag.

Prettige ervaring

Ik heb een prettige ervaring met dit bedrijf. Ik heb tijdens het proces veel hulp en advies gekregen. Dit vond ik erg fijn, aangezien het mijn eerste keer is. Ik ben erg tevreden.

Een echte belangenbehartiger.

Bij Claimhof Letselschade Juristen begrijpen ze wat de behoeften en wensen zijn van een cliënt en kaarten dat ook zeer goed aan bij de tegenpartij. Claimhof is een echte belangenbehartiger. Ik raad dan ook iedereen Claimhof aan!

Professionele aanpak met supervriendelijk personeel

Na mijn scooterongeluk ben ik uitermate goed bijgestaan door Claimhof. Gedurende het gehele proces werd mij gevraagd hoe de voortgang van mijn herstel verliep en werd ik op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Bij vragen kan je altijd terecht bij de zaakbehandelaar of Adil en daar krijg je vrijwel meteen reactie van terug. Daarnaast wordt er deskundig advies gegeven en wordt je goed geinformeerd voordat je beslissingen hoeft te nemen. Al met al een échte belangenbehartiger waarbij de cliënt centraal staat

Mijn ervaring met claimhof letselschade

Ben supper trots met wat voor hulp ik heb gekregen ze houden je altijd op te hoogte er word altijd alles en duidelijk verteld wat ze van je willen en wat jij van hun wilt. Mijn dank is zeer groot

Professioneel, duidelijk, kort door de bocht!

Top team waarin duidelijk de stappen van het proces wordt uitgelegd. Daarnaast is de communicatie en professionaliteit op hoog niveau.

Na mijn ongeluk ben ik bijgestaan door Dhr Arkoubi. Altijd bereikbaar. Bereid om alle vragen te beantwoorden. Bij twijfel vanuit mijn kant, altijd eerst volledige duidelijkheid voordat knopen doorgehakt worden. Zeker een aanrader.

Zeer betrouwbare en behulpzame letselschade advocaat

Na mijn ongeluk was ik eerst bij een ander letselschade kantoor terecht gekomen, daar konden ze mij helaas niet verder helpen. Toen overgestapt naar deze mensen. Ik ben zeer professioneel en goed geholpen. Ik zou deze letselschade advocaten aan iedereen aanraden!

Goed resultaat

Goede communicatie en vecht voor belangen van zijn cliënt. Af en toe wat dubbel de informatie opgevraagd. Dat is iets waar ik zou aan werken.

Zeer professioneel. Erg tevreden en daarom zeer aan te raden!

Dhr. Arkoubi heeft mij buitengewoon goed bijgestaan in mijn zaak tegen Nationale Nederlanden. Zij hebben op allerlei manieren de aansprakelijkheid geprobeerd af te wijzen. Om die reden hebben meerdere Advocatenkantoren mijn zaak niet in behandeling genomen. Bij Claimhof stond de deur wagenwijd open en ben ik als een slachtoffer ontvangen en gehoord. Hier had ik als cliënt niet het gevoel dat ik een nummertje was. Dank voor de persoonlijke aandacht en zeer professionele bijstand. Verder was het vastgestelde letselschadebedrag veel meer dan ik dacht. Dit kantoor is zeer aan te raden! Met hartelijke groet, Lizzy Molenaar

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Claimhof Letselschade Juristen. Ik had zelf een auto ongeluk gehad en zij hebben mij hier uitstekend bij geholpen.

Top ervaring

Goed ontvangen en geholpen. Luistert goed en neemt alle tijd voor je. Erg prettige ervaring

Heel erg betrokken gericht

Heel erg betrokken gericht en op het hoogte houden wat betreft de zaak waar het om ging wat ik natuurlijk als heel erg fijn ervaar en alles was ook duidelijk uitgelegd wat de rechten zijn en vooral heel eerlijk! Ik raad iedereen dit kantoor aan wil je met een gerust hart kunnen slapen.

Heel goed

Goeie service en begeleiding en weten wat ze doen ik zal iedereen hun aanraden.

Zeer deskundig, daadkrachtig en geduldig waarbij klantbelang voorop staat

Het ging om een letselschade zaak. Een auto ongeval met materiële en immateriële schade. Onze belangenbehartiger van Claimhof letselschade heeft ons hier doorheen geholpen en zijn er zeer tevreden mee. Hij was meelevend, erg vriendelijk, reageerde snel, ervaren en wikkelde de zaken spoedig af. Onze dank aan Claimhof Letselschade!

via een vriend terechtgekomen bij Claimhof. De vooraf gestelde verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Vakkundig bijgestaan en goed bereikbaar ook in het weekend. En altijd goed op de hoogte van mijn zaak. Ga zo door!

Goed en vakbekwaam bijgestaan door dhr. El Arkoubi

Dhr. El Arkoubi heeft mijn belangen behartigd gedurende mijn letselschade-zaak. Hij heeft mij enorm gesteund in deze voor mij persoonlijk, zeer zware periode. Zijn overredingskracht heeft een mooi resultaat opgeleverd, waar ik erg tevreden mee ben!

Top service

Goed geholpen. echt een partij die voor belang van zijn client vecht!

Mijn ervaring met meneer Arkoubi was top

Meneer Arkoubi heeft twee zaken voor mij behandeld. Ik werd vanaf het begin goed geïnformeerd en werd regelmatig gebeld met de vraag hoe het met mij ging wat ik erg waardeer. Ik ben zeer te vrede over zijn manier van doen en dankbaar voor zijn hulp. Een aanrader!

Top service!

Snel & goed geadviseerd. Zeker een aanrader!

Snel professioneel eerlijk

In het verleden een schadegeval gehad met mijn personenauto, contact opgezocht met Claimhof voor de afhandeling hiervan. Zeer tevreden en professioneel over de gang van zaken. Dank hiervoor

Erg goed geholpen met goed resultaat!

Enorm deskundige aanpak en heel fijn gevoel aan over gehouden. Erg professioneel met een goede balans voor het sociale aspect. Vanwege de goede aanpak een positief resultaat behaald.

Snelle en goede service

Mijn ervaring met claimhof is heel erg goed. Naast de goede service hebben ze mij in het gehele traject begeleid en op de hoogte gesteld van updates. Met vragen kon ik altijd bij ze terecht! Kortom, top ervaring!

Zuid Hollandlaan 7

2596AL Den Haag