Topbedrijf

Verkoper christiaan koopman weet waar hij over praat en komt afspraken na.

Op woensdag 7-12-2022 heeft mijn auto een onderhoudsbeurt gehad [RH-980-T Als prettig ervaren dat er gebeld werd om te overleggen wat wat nodig was en wat niet

Fijne communicatie. Goede service, Top!

Prettig contact, duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, komen afspraken na

Goede service!

Prettig en goed geholpen door David! Hele goede service en vriendelijk personeel.

Alles goed geregeld

Doordat er onderdelen ruitenwisherbladen niet op voorraad zijn, duurt het wat lang voordat de kleine beurt is afgerond, van 8,00uur tot 17,45 uur

Perfect!

Na meerdere afspraken bij andere dealers, was Broekhuis Epe een verademing. Het ontvangst was prettig en fijn, de auto was mooi gewassen en schoon van binnen. (In tegenstelling tot andere dealers). De auto was bij aflevering helemaal nagekeken perfect afgeleverd. Christiaan dank je wel voor de goede service!

Had nog nooit gehoord van broekhuis Was op zoek naar gebruikte rav4 hybride die ik bij hun op internet tegenkwam Na een telefoontje zijn we gaan kijken Goede ontvangst en uitleg we gingen met goede indruk naar huis Na een paar dagen verder kijken weer contact opgenomen door hun naar ons toch besloten bij broekhuis nieuwe te kopen

Zeer geweldig

Je word zeer goed geholpen en vriendelijke mensen

Goede afspraak, vriendelijk personeel

Prima!

Brandschone auto! Hij rook zelfs weer als nieuw!

verrassende ontwikkeling

we reden langs op weg naar Zwolle, kijkend naar een van de occasions, we maakten twee proefritten met twee van de andere occasions en besloten toch nog onverwachts om een van die auto's aan te schaffen. Ontspannend gesprek met een van de medewerkers. In Zwolle kwamen we niet meer deze keer. Na een leven lang Frans gereden te hebben, gaan we nu Duits rijden.

Fijn en goed geholpen!

Prettig en goed geholpen ben zeer tevreden geholpen door verkoper Christian Koopman komt gedane afspraken na!

Netjes geholpen. Erg vriendelijk

Ben goed en vriendelijk geholpen Geen enkel negatief iets geconstateerd tijdens mijn bezoek. Ben tevreden ook over de uitleg van de auto

2e keer dat ik hier een auto koop en moet zeggen ze hebben op deze vestiging alleen maar mooie en aparte auto's. Service zoals het hoort, goed advies, eerlijke prijzen en vriendelijk personeel.

Goed en vriendelijk geholpen

Vriendelijk en goed geholpen. Enig minpuntje vind ik dat met het onderhoud /garantie pakket van +/- 600 wel netjes had geweest dat je een overzichtje krijgt wat ze allemaal gedaan hebben ipv alleen poetsen.

Prima ervaring.

Prima benadering van de verkoper en zeer nette afhandeling.

Ik ben zeer goed geholpen

Ik kon op mijn gemak kijken naar het aanbod. Heb ook lekker koffie gehad en kon natuurlijk een proefrit maken

Efficient, vriendelijk, behulpzaam!

Met de verkoop van onze VW Passaat en de aankoop van de Ford Fiesta ging alles goed. Goede voorlichting, hulp, uitleg, persoonlijke benadering is op prijs gesteld!We kozen voor Broekhuis omdat we in de afgelopen jaren verschillende keren hun diensten nodig hadden in de werkplaats. Dit ging altijd zo goed! Houden zo! U hebt een goed team, waardeer dit!

Vakkundig,snel en goed geholpen.

Prima.

Zeer net bedrijf

Auto volgens afspraak afgeleverd, door vertegenwoordiger prima uitleg

prima verkoper

luisterend - meedenkend- beleefd- echt

Vriendelijk,behulpzaam,accuraat

Behulpzaam personeel, auto voor goede prijs en op tijd geleverd.

Prettig overleg en alle toezeggingen en afspraken zijn punctueel nagekomen

Goed bedrijf

Prima ontvangst

Prettig bedrijf en een fijne verkoper. Wel een verschil met de vestiging Harderwijk. Wij voelde ons echt een klant en we hebben een mooie aankoop gedaan. Onze auto stond in Rijssen en het was geen probleem deze naar Epe te laten komen. Vestiging Harderwijk had het gelijk over de kosten van € 70,00. Daar heeft de verkoper in Epe het niet over gehad.

Hoofdstraat 204

8162 AT Epe