Prima Service

Prima service, correcte uitvoering controle, navigatie update en de auto netjes schoon afgeleverd.

Zeer gemotiveerde mensen, al meer dan veertig jaar zeer goede ervaring met dit bedrijf

Zeer goede ervaring met dit bedrijf , al vele jaren

zeer goed

open voor de klant en contact houden voor de werkzaam heden

Alles keurig netjes verlopen

Ik ben zeer positief over de verkoper David! Hij is nog leerling maar kwam op mij zeer netjes en vriendelijk over. Hij gaf mij de ruimte om dingen die ik aan de wagen gedaan wou hebben te laten aanpakken. De auto is zelfs gratis aan huis geleverd! Dat betreft erg top! Enig minpuntje is dat de monteur 3 wielbouten is aan de linker voordelig vergeten is aan te draaien! Dit merkte ik al snel nadat ik in de wagen ben gaan rijden. Dat vond ik wel erg slordig. Maar verder zeker een goed gevoel over gehouden aan Broekhuis Epe

Uitstekende service

Mijn auto hier vorige maand bij broekhuis Epe gekocht bij verkoper David, betrouwbare verkopers erg behulpzaam hier kan je altijd terecht als je een mooie, goede auto zoekt ik ben erg tevreden.

Buitengewoon goed

De ondervonden service bij de laatste jaarbeurs van mijn Opel Corsa was- mede door de haal- en brengservice- meer dan uitstekend.

Voldoende service

Het helpen van de medewerkers is zeer goed. Alleen de uitleg van de grote beurt vond ik wat bijzonder. Bijna niet rijden en toch 750 Euro voor een beurt. Het zal wel kloppen maar ik blijf het vreemd vinden.

Klantgericht

Bij de laatste onderhoudsbeurt heb ik een vraag gesteld over door mij geconstateerde roestvorming. Nu Ford daar niets aan wil of kan doen, komt de garage mij wel tegemoet om dit te herstellen. Dat waardeer ik in deze garage.

Gewoon goed zoals het hoort .

Prijs opgave en afspraken netjes nagekomen, zoals het hoort

Op voortreffelijke wijze de werkzaamheden van de grote onderhoudsbeurt inzichtelijk gemaakt en uitge

Uitstekende communicatie met de werkplaats , zowel telefonisch als on-line ( filmpje ! ) om aan te geven welke werkzaamheden extra zouden moeten/kunnen worden uitgevoerd en waarom. Keurige aflevering na afloop van alle werkzaamheden. NB. Ook de regeling met de huurauto was goed verzorgd. Zij het, dat ik na slechts 25 km te hebben gereden 5 liter moest bijtanken......

Goede en vriendelijke service

Vriendelijk personeel, bij vragen doen ze alle moeite om een antwoord te kunnen geven.

Altijd goede zin aan de balie , en goede sfeer die er heerst onderling

Word altijd goed geholpen hoe triviaal mijn vragen ook ZIJN

Uitstekende service.

Afhandeling volgens afspraak en dan ook nog de auto keurig uitgezogen en gewassen afleveren na een grote beurt. Complimenten!

uitstekend service

De servicebeurt is goed uitgevoerd. De haal- en brengservice van de auto werkte prima en de auto werd keurig schoon teruggebracht. Chapeau!

Wel een beetje jammer dat we zelf moesten bellen of de auto klaar was.

heel goed en vriendelijk geholpen zoals altijd!

Het was alleen jammer dat door het motortje van de ruitenwisser de APK zo duur werd, Maar we kunnen er weer een jaar tegenaan.

Opnieuw zeer tevreden

8 April jl hebben we voor de 2e keer een auto via Martijn Kerkmans van Broekhuis gekocht. Martijn heeft ons opnieuw zeer goed geholpen. Zijn persoonlijke interesse in ons als klant, hielp ons bij het kiezen van de auto. De auto werd van een andere vestiging opgehaald en stond klaar voor een proefrit in Epe. Met klantgerichtheid voorop werden een paar details verholpen en haalden we de auto vorige week op. Opnieuw met aandacht voor detail afgeleverd en we reden in volle tevredenheid naar huis. We bevelen Broekhuis en Martijn in het bijzonder, ten zeerste aan.

Prima service. Klantvriendelijk personeel

Prima garage

Zeer fijn geholpen.

Zeer attent allemaal Veel uitleg gehad. Alles weer mooi voor elkaar

Teleurstellend gebrek aan feestelijkheid

Prima auto gekocht, 600 euro afleverkosten betaald, 3 weken de tijd gegeven om auto klaar te maken…..en dan kom je hem halen: - auto gewoon vies van binnen, niet gepoetst, stinkt naar hond - hij staat niet klaar (met een leuke strik erom heen); je moet hem eerst afrekenen voor je hem ziet. - oja, waar zijn die winterbanden? (Moet je zelf nog om vragen en helpen inladen) Mensen van broekhuis Epe: ik koop niet elke dag een auto, maak het netjes en help even om het feestelijk te maken. ---- Uiteindelijk wel compensatie gekregen voor een professionele poetsbeurt

Snel en perfect

Vandaag een lekke band. Normaliter bij een ander vestiging van Broekhuis, maar gelijk vriendelijk te woord gestaan en had de koffie nog maar net op toen de auto alweer klaar stond. De volgende keer kom ik voor onderhoud terug.

Prima en zeer tevreden.

Er wordt contact opgenomen tijdens de onderhoudsbeurt wanneer bekend is wat er aan reparatie gedaan dient te worden. Ze overleggen met je. Ook uitleg als je de auto op komt halen. Kortom men is vriendelijk, klantgericht en werkt vakkundig en zorgvuldig.

Zo hoort het: zeer vriendelijk en zeer deskundig!!

De verkoper was heel enthousiast zonder opdringerig te zijn. Had een deskundig verhaal en dacht echt met je mee. Was belangstellend zonder te amicaal te worden. De hele zaak gaf een goede inzicht wat er te koop was en er viel goed mee te onderhandelen. Ook na de koop bleef de hulp zeer goed. Kortom; klasse!! Aan te bevelen!!

Ik heb mijn auto nu 4 jaar? Nog steeds werkt mijn navigatie niet goed. Bijna thuis word ik de andere kant op gestuurd!!!!

Ik ben goed geholpen. Vriendelijke medewerkers

Hoofdstraat 204

8162 AT Epe