Toppers

Na een telefonische afspraak gemaakt te hebben om een auto te komen bekijken en om een proefrit te maken, zijn wij goed geholpen door David. Bij het ophalen van de auto stond deze mooi gepoetst in de showroom. David en zijn team zijn alle afspraken nagekomen. Tot nu toe erg tevreden over deze garage!

Alles naar wens

Gemaakt afspraken mbt de grote beurt en APK zijn volledig nagekomen.

Alleen maar positieve ervaring!

Christiaan Koopman van Broekhuis in Epe is een prima verkoper, professioneel en met humor! Hij heeft al mijn vragen afdoende beantwoord. Mijn nieuwe Opel Corsa bevalt uitstekend! Ik ben ook heel blij met het mooie pakket verzorgingsproducten dat ik bij aflevering van de auto kreeg en de 2 mooie sleutelhangers van Broekhuis. Ik zal zeker reclame voor jullie maken! Hartelijke groeten van Désirée Huis in 't Veld

Goeg!

We zijn erg prettig en goed geholpen!

Al 20 jaar klant..... dit bedrijf denkt mee

Garage Broekhuis is een zeer professioneel bedrijf... zowel aan de receptie bij het maken van een afspraak als in de werkplaats.

Gewoon goed

Afspraak is afspraak en nemen klant serieus.

Bijna volmaakt!

Zeer cliëntvriendelijke benadering. Bovendien auto van binnen gezogen en door de wasstraat gehaald!

Vriendelijk en betrouwbaar

We werden vriendelijk door David ontvangen en geholpen en op de hoogte gehouden wbt werkzaamheden voor aflevering. Dat geeft vertrouwen. Bedankt David.

Zeer slecht

We hebben bij Broekhuis Epe voor veel geld een motor laten vervangen . Vervolgens deed hij het na enkele maanden weer niet en dat zou komen door onderdelen bij de motor die daar niet bij zouden horen . Na klein jaar gereden te hebben was de hele motor kapot en er werd geen enkele moeite of iets geno- men om er naar te kijken en mails werden niet beantwoord. Schuld werd direct per telefoon door voor mij onbekende afge-schoven en dat was het . Dus pas echt op met dit bedrijf

Top!

We zijn sinds vorige week de trotse bezitters van een fijne, nieuwe auto! Het was David Sjerp die ons hiermee super geholpen heeft! We waren blij met zijn hulp om tot deze keuze te komen!

Fantastisch

Vandaag onze nieuwe auto opgehaald in Epe. Wij zijn uitstekend geholpen door een enthousiaste medewerker. Ook de auto stond gepoetst en al in de showroom, wij voelde ons echt in het zonnetje gezet! Kortom wij zijn dik te vreden!

Heel erg wennen!

Ik moet heel erg wennen aan het ‘anders’ rijden, dan mijn Mercedes SLK! Is ook logisch natuurlijk. Ze zijn niet te vergelijken. Wel valt mij de actieradius erg tegen. Ipv 400 km te kunnen rijden met mijn accu, rijd ik slechts zo’n 250 km!! Vanzelfsprekend is dit minder in de winter waarbij ik stoel- en stuurverwarming gebruik en airco. Maar ik schrik er wel van!! Verder is het een prachtige auto en ik ben ontiegelijk blij dat ik voor ‘rood’ gekozen heb!

Het is altijd klantvriendelijk in Epe. Nooit te beroerd om de klant te helpen. Ook de leenauto is vaak van een uitstekende kwaliteit.

Prettig om hier zaken te doen.

Goede service.

Uitstekende kwaliteit en service

Top!!!

Top!

Vorige week andere auto gekocht. Savonds laat nog een afspraak gemaakt online met medewerker verkoop. Volgende dag stond de auto netjes klaar Om een proefrit te maken. Week later de auto opgehaald. Zag er top uit! Netjes gepoetst en al. En garage is alle afspraken nagekomen. Tot nu toe zeer tevreden. En klantvriendelijke medewerkers.

Positief

Klantgerichte ontvangst / bejegening. Over en weer vertrouwen en in onderhandeling openstaand voor argumenten.

Fijne persoonlijke garage/dealer

In december 2021 een occasion gekocht bij Broekhuis Epe. Een fijne no-nonsense garage. Geen gladde praatjes maar gewoon een eerlijk gesprek en goede onderhandeling. Ik kom hier zeker terug. David heeft ons keurig geholpen.

Snel, vriendelijk en prima service.

Prima garage, service in alle opzichten.

top

Prima ervaring staan open voor jou mening om tot een goede overeenkomst te komen bij aankoop auto en inruil van eigen auto. Kom zelf uit Tilburg en was zeker de moeite om het hele eind te rijden een fijn bedrijf en fijn ontvangst.

Goed geholpen, en erg tevreden over de auto

We zijn goed en correct geholpen en alle vragen en wensen waren bespreekbaar en zijn naar tevredenheid opgelost. De extra servicebeurt na aankoop maar voor aflevering bleek voor zowel Broekhuis als ons onverwachts helaas toch nodig. leenauto mocht mee, dat was prima. De aflevering zelf verliep ook vlot en netjes, wij zijn blij en tevreden en raden deze garage absoluut aan!

Klantvriendelijk en goede service

Broekhuisbeurt op 4 nov. Wilde ook 2 nieuwe achterbanden. Werd tijdens de beurt gebeld dat dit nog niet nodig was . Nog voldoende profiel. Vind ik zeer netjes. Op deze dag vielen de computersystemen uit waardoor de auto niet afgemeld kon worden voor de APK. Moest hiervoor later met de auto terugkomen. Rekening zou worden opgestuurd. Pas bijna 2 maanden later, eind december kreeg ik de factuur. Echter de nieuwe banden en het monteren daarvan werd wel in rekening gebracht op deze factuur. Vind ik erg slordig. Gelukkig werd e.e.a. na een telefoontje snel recht gezet. Jammer van deze misser, maar in het algemeen ben ik zeer tevreden over Broekhuis Epe.

Is goed

Duidelijk geholpen door verkoper

Bij garage Broekhuis te Epe heb ik heel goede ervaringen

Ik word perfect geholpen en het personeel is altijd vriendelijk. Als ik de auto heb laten maken krijg ik hem heel schoon terug. Toppy

Hoofdstraat 204

8162 AT Epe