Geweldige service

Goed overleg, vakkundig, auto halen en brengen kortom prima!

Zeer goed geholpen

Bij een aankoop als een auto, wat je toch niet al te vaak doet, verwacht je dat je zoveel mogelijk wordt ontzorgt. Dat heeft Broekhuis Meppel ( Merel ) uitstekend gedaan. Korte lijntjes geen gedraai, direct en to the point. Toch een klein punt van kritiek vond ik de levertijd van een occasion, want als je als particulier zo’n uitgave doet is toch iedereen weer een klein kind. Maar het was het wachten meer dan waard.

Wederom geholpen naar alle tevredenheid

We zijn als familie al 45 jaar bij dit bedrijf als het niet goed was zochten we echt wel wat anders.

Afspraak niet nagekomen volgens opdracht !!!

Mijn opdracht was APK keuring + plus bougies vervangen, en geen jaarlijkse service beurt!!!, daar had Ik niet om gevraagd . Er werd smorgens op de papieren nog wel door gekrast, Maar waarschijnlijk door de mede werkers niet gelezen !!

Prima garage

Prima geholpen

Super service

Super goede service

In een woord geweldig tevreden

Mijn auto heeft een beurt gehad naar volle tevredenheid ook de monteur die deze beurt heeft uitgevoerd verdient alle lof voor de perfecte werkzaamheden.

Prima garage

Bij Broekhuis vestiging Meppel wordt je altijd vriendelijk en correct behandeld, goed overleg omtrent wat er moet en gaat gebeuren met je auto en mocht er nog iets zijn bellen ze altijd voor overleg!

Heel veel betrokkenheid

Dennis had de auto zelf ingekocht en wist van de hoed en de rand. Afspraken werden nagekomen en het contact verliep zeer makkelijk. Hij gaf een goed gevoel bij de aankoop en was helder en duidelijk. Het serviceniveau was hoog.

Heel erg tevreden

Prima geholpen en de auto goed afgeleverd

Goede verkoper ,Piet Rustig en goede uitleg gekregen

Perfecte service

Gewoon perfecte service, goed geholpen, auto is perfect afgeleverd!

Auto gekocht ! Snel, vriendelijk en goed

Wij zijn door Arnoud, zeer goed en vriendelijk geholpen. Bij de overdracht van de auto zijn we verrast met een lunch zodat de garage alles wat nodig was kon overzetten van onze oude naar nieuwe auto. Kortom verliep perfect.

Grote beurt en apk: niet de goedkoopste, maar wel met uitstekende service en zorgvuldig

Zeer goede service en heel veel kwaliteit

Wij zijn heel goed geholpen met het kiezen van de gekozen auto en het volledige afhandeling van aanschaffen en opmaak zetten van onze nieuwe aanwinst de service is uitstekend

Betrouwbaar, klantvriendelijk en vakkundige service+medewerkers.

Al jaren trouwe klant bij Broekhuis Meppel. Inmiddels recentelijk 3de auto aangeschaft. Betrouwbaar, klantvriendelijk en vakkundige service+ doet mij besluiten om hier altijd weer terug te keren. Je kunt makkelijk voor onderhoud een afspraak inplannen. Onder het genot van een bakje koffie wachten terwijl de auto wordt onderhouden. Kortom ik ben tot nu zeer tevreden.

Wij zijn tevreden over hoe het gegaan is

Topervaring bij aankoop auto!

We zijn zeer gastvrij en klantvriendelijk behandeld. Geweldige serviceen nooit het gevoel gehad dat er werd gepushed. De aflevering verliep al even prima. Met alle geduld werden vragen beantwoord en uitleg gegeven over alle functies die nieuw waren voor ons.

Goed geregeld!

Still happy with Ford

Begin november een afspraak in Meppel gecombineerd met een bezoek aan Broekhuis Ford (interesse in Ford Puma) Keurig geïnformeerd door Piet Maljaars. Eerste indruk was zeer goed. Na enige afwegingen en internetten viel ik toch terug op een mooie Ford C-Max van 2019, (collector's item) die bij een andere vestiging van Broekhuis stond. Na een telefoontje en een tweede bezoek aan Meppel was de deal snel gesloten met Maljaars. Voor mijn gevoel keurig, snel en correct behandeld door Broekhuis. “Still happy with Ford”.

“Still happy with Ford”

“Still happy with Ford”

Prima, afspraken worden nagekomen.

Prima afspraken worden nagekomen.

Prima, afspraken worden nagekomen.

Prima afspraken worden nagekomen.

Ceintuurbaan 100

7941 LX Meppel