Wel goed, op de onderhoudsbeurt na. Dat had volgens het aankoopbedrag wel gemoeten.

Een Ford fiesta occasion gekocht bij Broekhuis Meppel. Een geweldig mooie blauwe fiesta uit 2018 met weinig km op de teller. Op de foto's zag ik een dingetje, bij 40000 km of april moest er olie ververst worden. Heb overleg met de verkoper gehad. Maar dat klusje werd niet gedaan. Onze auto werd thuisbezorgd, we gingen er even mee toeren. Op de display steeds dezelfde melding. Uw auto is toe aan onderhoud. Wij dachten na de aankoop van 11200 euro, het zal wel geregeld zijn. Dit vinden wij een behoorlijk minpuntje, anders hadden we vijf sterren gegeven. Ik kreeg twee keer een email, dat onze fiesta toe was aan een onderhoudsbeurt, deden we het niet verviel de bovag garantie. . Groetjes van Joop Kuipers uit Nagele.

Uitstekende service

Mijn auto bij Broekhuis Meppel gekocht. Keurig geholpen daar. Vriendelijke mensen. Prima service. Dik tevreden!

Ik heb uitstekende ervaring bij Broekhuis Ford Meppel.

Er word deskundig geadviseerd, m.b.t. mijn Ford Kaa, b.v. bij het onderhoud van het voertuig, Ford jaarbeurt word prima uitgevoerd. Ik word altijd goed geinformeerd, m.b.t. het onderhoud, ook in de preventieve sfeer, b.v. op tijd banden vervangen. Iedere werknemer is beleefd, en houdt de naam van het bedrijf hoog, in de wijde omgeving.Veiligheid van Ford Broekhuis Meppel is geborgd, Dit geeft mij als klant een goed, blij gevoel.

Efficiënt.

Onze Kuga moest een beurt hebben. Je wordt keurig gebeld over wat er moet gebeuren en krijgt advies over wat er kán en wat móet gedaan worden. Alles wordt ondersteund met een video die de monteur gemaakt heeft over de technische staat van de auto.

Uiteindelijk goed.

Na wat problemen met de aflevering uiteindelijk een mooie ford fiesta gekregen.

Prima informatie over inspectie en uitvoering onderhoudsbeurt

De gemailde video inzake inspectie auto met informatie inzake kosten e.d. is heel prettig

Gewoon zoals het hoort

Afspraak ca 4 weken voor de afgesproken datum gemaakt. Jaarbeurt + APK. Auto voorafgaande dag gebracht. Tijdens de uitvoering werd ik gebeld over 2 onderwerpen met duidelijke uitleg. Gereedmelding tijdig ontvangen. Werkzaamheden correct uitgevoerd. Factuur etc met uitleg per item ontvangen en nu al advies voor eventuele werkzaamheden bij volgende jaarbeurt gekregen. Feitelijk dus: gewoon zoals het hoort!

Broekhuis Meppel is Top

Goedemiddag, Alle medewerkers staan altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Dat lijkt een zeer voor de hand liggende zin, maar het is wel waar en je moet het ook elke waar maken. Dank daarvoor. Fred

Onderhoud zoals onderhoud hoort te zijn

Alle stappen vanaf maken afspraak tot en met het terugontvangen van de auto: eenvoudig en goed. Keurige informatie over wat er gevonden is naast de standaard te vervangen onderdelen. Deskundig personeel en je weet vooraf waar je aan toebent.

Nette garage, aanbevelen waard

Goed geholpen zonder al te veel poes pas en zonder een hijgerige verkoper. Het is fijn dat je een goede auto krijgt voor het bedrag dat je betaald. Het is nu mijn 2e auto die ik bij deze garage heb gekocht (eigenlijk per toeval), maar mocht mijn huidige straks aan vervanging toe zijn, dan ga ik straks wel eerst kijken bij Broekhuis Meppel. Immers gebaseerd op de twee koop ervaringen die ik nu bij deze garage heb gehad, gun ik ze straks ook wel om een volgende auto aan mij te verkopen. Ik kan het mensen aanraden om bij Broekhuis Meppel een auto te kopen.

Er is goed geluisterd en aan onze wensen is voldaan

Vriendelijk ontvangen, met duidelijke vraag: Wat zijn uw wensen? We hebben gekregen wat we vroegen en de prijs was in overeenstemming met onze wens.

prettig in omvang en klantgericht

Prettig en vertrouwelijk contact met personeel. Je wordt goed op de hoogte gehouden d.m.v. een filmpje gemaakt door de monteur met daarop te zien de plus en de minkanten zijn bij de inspectie/keuring auto.

Prima contacten en deal

Goed contact met verkoper. Mooie auto en goede prijs. Geen 5 sterren omdat verkoper in eerste instantie de auto niet kende en moest zoeken in eigen bedrijf. Daarna alles prima.

Klantvriendelijk en de service zijn uitstekend.

Voor een reparatie of een onderhoudsbeurt, is er altijd een fiets beschikbaar.

Netjes en vakkundig

Altijd erg tevreden over de service van broekhuis, wanneer er dingen met de auto zijn wordt er contact opgenomen zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Ik ben goed geholpen verder geen klachten

Meedenkend en erg vriendelijk

Mijn auto kwam niet door de APK toen ik bij de verkoper kwam was hij erg vriendelijk en erg meedenkend. Bood allerlei alternatieven aan. Het vertrouwen in de verkoper was erg groot. Er bedankt voor je hulp Piet. Heb de auto ( kenteken PTJ ) pietje genoemd

wij hebben een hele goede ervaring met de Ford dealer in Meppel

altijd een vriendelijke ontvangst en goede service, je kunt er altijd tussendoor terecht met een kleinigheid en als ze tijd hebben lossen ze het op, wij komen er graag. ga zo door :-)

Pleizierige ervaring

Goede contacten, prima nakomen van afspraken en werkzaamheden goed uitgevoerd.

Uitstekende service

De medewerkers van de werkplaats staan altijd voor je klaar! Je voelt je een mens en geen nummer! Er wordt door de medewerkers van de werkplaats gedacht in oplossingen en mogelijkheden. Complimenten!

Buitengewoon goed!

Ik heb een hele mooie occasion gekocht bij de firma Broekhuis in Meppel. Ik ben uiterst tevreden met de service die er mij verleend is . En heb er een hele mooie en goede auto aan over gehouden!

Goed beter best

Goede ontvangst en goede service

Vlot geholpen,kwam na intern overleg met goed voorstel

Op zich was de behandeling uitstekend en werden afspraken goed nagekomen. Bij het ophalen van de auto bleek een bout van het koelsysteem niet meer 100% vast te zitten en naar aanleiding daarvan moet alles gedemonteerd worden om vervolgens het probleem te herstellen, ook moeten de pakkingen vervangen worden. Ik ben van mening dat dit een montagefout bij het monteren van dit systeem in de fabriek is of ontwerpfout. Totale kosten worden geraamd op €410.- incl btw. In afwachting van jullie reactie, m.vr.gr. Gerard Oosterhof

Gewoon goed

Goede service en Goede vaklieden en een fijn en vriendelijk team

Ceintuurbaan 100

7941 LX Meppel