Prima geholpen met het kopen van mijn nieuwe auto!

Zoals altijd heb ik weer prima mijn oude auto kunnen inruilen voor een nieuw exemplaar. Men denkt mee en in oplossingen. Zeer klantgerichte houding van de verkoopster is iets wat er wat mij betreft uit sprong!

Positief

Onderhoudsbeurt professioneel verricht en aangenaam alternatief geboden voor de wachttijd

Vakkundig, vriendelijk, klantgericht.

Zie boven.

Goede service, zoals het altijd zo is

Ik moest voor de 2 jaars beurt naar Broekhuis. Via internet een afspraak gemaakt, dit was eenvoudig. Netjes een bevestiging en vlak voor de afspraak per sms nog een geheugensteuntje. Tijdens de beurt gewacht, was een nette plek waar je kon zitten met koffie / thee etc. Een vriendelijk woord van de verkopers die je altijd nog kennen en willen kennen. De servicebeurt is verder naar volledige tevredenheid verlopen.

Online een auto gekocht. De auto werd keurig afgeleverd na onderhoudsbeurt en zag er net zo mooi uit als op de foto. Blij mee.

geweldig goed

goed meedenken,

prima!

alles heel correct afgehandeld

Vertrouwd…

Ik heb mijzelf en ons gezin meer dan welkom gevoeld.

Prettig. Vriendelijk en klantgericht. Plus een dikke auto gekocht :-)

goede ontvangst, duidelijk. klant vriendelijk.

Prima geholpen en netjes afgeleverd.

Ondanks dat wij onaangekondigd kwamen kijken naar een auto uit de advertentie wist verkoper Piet de auto netjes voor ons klaar te zetten voor een proefrit (Piet had nog een aflevering dus eigenlijk geen tijd). Een dag later hebben we de auto gekocht. Deze werd netjes afgeleverd. We rijden er nu al weer een paar dagen in en al vele complimentjes mogen ontvangen zo nieuw als de auto er nog uitzag. Een paar dagen na aflevering belde Piet nog even of er nog dingen waren en hoe de auto bevalt. Prima dus!!

N a.v. de eerste ervaring met dit autobedrijf waar we ook zeer tevreden over waren bv de ontvangst en verkoopster Merel die ons op een geweldige manier had geholpen zijn we weer naar Meppel getogen voor een andere auto. Deze keer werden we geholpen door Piet en ook hij heeft ons geweldig geholpen. Chapeau. Voor een een evt volgende auto komen we beslist weer terug.

Goed en gedegen!!!

Prima geholpen.

Uitstekende en vooral open/duidelijke service!

Goedemorgen Broekhuis, Allereerst wil ik Piet van Broekhuis Meppel in het zonnetje zetten voor wat hij voor ons heeft kunnen betekenen. Via via in contact gekomen met Piet dus ergens zal die zijn vakmanschap wel achterlaten bij zijn klanten. Piet heeft ons enorm goed geholpen bij het verkopen en aankopen van ons oude/nieuwe auto. Zijn communicatie was helder en rechtstreeks waardoor wij ten alle tijden wisten waar wij stonden in het proces. Piet chapeau!!! Dan het auto verhaal bij Broekhuis. Een eerlijke prijs gekregen voor onze inruil auto en daarbij een auto op maat kunnen uitkiezen in de showroom zelf. Ondanks dat het geen nieuwe auto was heeft die toch alle options die wij graag zochten. De auto kwam niet uit vestiging Meppel maar elders in het land, dit geeft maar aan dat er echt met je mee gedacht wordt, niet alleen bij Broekhuis Meppel maar door alle vestigingen van Broekhuis. Binnen één dag stond de auto in Meppel en konden wij een proefrit maken. Conclusie: op en top geholpen door Piet en enorm fijn benaderd en gehandeld door de firma Broekhuis. Bedankt en zeker tot ziens!

prima adviezen

goede advisering m.b.t. aankoop en onderhoud

Geen klachten dus uitstekend .

Zoals altijd alles goed geregeld

Ik ben bekend met een goede snelle service en ook dat de afspraak wordt nagekomen. Deze keer is dat ook weer goed geregeld

Overall good experience with some improvements needed

I bought a second hand car from Broekhuis Meppel few days ago and overall, it was a smooth deal. The representative who dealt with me gave me enough time and responded well to all my queries, paper work went well, their facility (place) is nice 'n tidy, car was serviced as promised. There are small things which they should take care of further to make customer experience even better: (1) cleaning of the car delivered to me was suboptimal, the floor mats were full of dust and sand, (2) there was a cable stuffed underneath a floor mat which looked like disconnected from something and left out/forgotten

Bij Broekhuis Meppel zou ik zo weer een auto kopen!

Op een zondagmiddag kwam ik de advertentie van mijn huidige auto tegen. De auto was naar mijn idee laag geprijsd en leek te mooi om waar te zijn. Op maandagochtend gelijk gebeld en gesproken met Merel. Het verhaal van deze auto klopte volledig en deze was sinds vrijdag in prijs verlaagd. Vervolgens naar Meppel gereden en een proefrit gemaakt. Na terugkomst was een nette inruilwaarde bepaald voor mijn oude auto. Tevens wenste ik andere banden en een trekhaak, waarna Merel mij een zeer nette offerte aanbood welke ik gelijk heb geaccepteerd. Tussen de koop en de aflevering zat 2 weken en in die tussentijd nog een aantal keren mailcontact gehad met Merel. Bij de aflevering ook zeer vriendelijk ontvangen en een goede uitleg gekregen over de auto. Ik hoop nog jaren plezier te hebben van deze auto, maar ik zou mijn volgende auto zo weer bij Broekhuis Meppel kopen. Merel bedankt!

voldoende

Ik kom jaarlijks vanuit Beuningen (bij Nijmegen) om in Meppel een onderhoudsbeurt te laten doen. We genieten van de lunchebon en de Broekhuisommelet. Toch vond ik de volgende 2 voorvallen minder en daar baseer ik nu mijn score op: 1. APK stond op de werkbon, terwijl de APK nog geldig was tot oktober 2022. Dit zou onnodig kosten hebben veroorzaakt. 2. Jammer dat er voor € 20,= 4 batterijen zijn geplaatst in mijn sleutels, terwijl ik vooraf had aangegeven dat dit niet nodig was en het probleem niet zou oplossen. Had ik namelijk zelf al geprobeerd. Toen ik de auto ophaalde bleek dat de portieren nog altijd niet ontgrendelde met de Keyless entry, terwijl men vertelde dat het probleem wél was opgelost. Pas toen ik er een opmerking over maakte, keek de monteur nogmaals en en bleek een instelling niet goed te staan. De € 20,= was toen al afgerekend. Het was mooi geweest om die € 20,= niet in rekening te brengen en nog mooier om ze nu alsnog terug te storten. Groet, Kees Baardemans. ========================== Nadat ik bovenstaand reactie had verstuurd kwam er direct van Broekhuis een reactie dat dit niet had mogen gebeuren en werd toegezegd dat de € 20,= per direct zou worden teruggestort. Perfecte reactie, waar ik erg blij mee ben. Voor mij een reden om voor de volgende onderhoudsbeurt weer gewoon af te reizen naar Meppel! Groet, Kees Baardemans.

bijzonder prettig en professioneel

Broekhuis Meppel is bijzonder klant gericht. Van afspraak t.m. de afgifte van de auto na de beurt. Tijdens de beurt werd mijn toestemming gevraagd voor vervanging. Broekhuis denkt mee b.v. door meteen de APK te doen zodat ik niet weer de auto moet brengen. Goede schriftelijke info wat er allemaal is gecontroleerd / vervangen / ververst.

Fijn

We vonden alles heel goed en prettig verlopen. Merel Seinen, bedankt!

zeer vriendelijke bejegening met hoogstaande technische uitvoering.

zie boven

Ceintuurbaan 100