Uitstekende en vooral open/duidelijke service!
Goedemorgen Broekhuis,
Allereerst wil ik Piet van Broekhuis Meppel in het zonnetje zetten voor wat hij voor ons heeft kunnen betekenen. Via via in contact gekomen met Piet dus ergens zal die zijn vakmanschap wel achterlaten bij zijn klanten. Piet heeft ons enorm goed geholpen bij het verkopen en aankopen van ons oude/nieuwe auto. Zijn communicatie was helder en rechtstreeks waardoor wij ten alle tijden wisten waar wij stonden in het proces. Piet chapeau!!!
Dan het auto verhaal bij Broekhuis. Een eerlijke prijs gekregen voor onze inruil auto en daarbij een auto op maat kunnen uitkiezen in de showroom zelf. Ondanks dat het geen nieuwe auto was heeft die toch alle options die wij graag zochten. De auto kwam niet uit vestiging Meppel maar elders in het land, dit geeft maar aan dat er echt met je mee gedacht wordt, niet alleen bij Broekhuis Meppel maar door alle vestigingen van Broekhuis. Binnen één dag stond de auto in Meppel en konden wij een proefrit maken.
Conclusie: op en top geholpen door Piet en enorm fijn benaderd en gehandeld door de firma Broekhuis.
Bedankt en zeker tot ziens!