Plezierig contact en komen afspraken na.

Op eind van de werkdag Broekhuis Nijkerk bezocht. Niets was teveel, geen druk dat men eigenlijk naar huis wou. Enkele weken later nemen ze nog alle tijd om iets uit te leggen.

Er wordt geluisterd, meegedacht en meegewerkt

Ga zo door!

De chocomelk was fantastisch

Helemaal niets op aan te merken.

Netjes geholpen en alles goed geregeld

Professioneel bedrijf, goed geholpen. Auto was netjes zoals omschreven. De auto werd netjes voor de deur afgeleverd.

Topdealer

Broekhuis Nijkerk levert topservice voor een eerlijke prijs! Hier staat de klant op nr. 1 Ook al is deze garage nu niet meer officieel Opel-dealer, de service is als vanouds en er werken nog steeds dezelfde vriendelijke mensen. Voor mij geen andere dealer meer!

Service- en klantgericht

Een voorbeeldig vlotte respons van Fleur op aanvraag inruilvoorstel via de site. Binnen twee uur offerte ontvangen en vervolgens afspraak gemaakt voor proefrit. Buitengewoon prettig ontvangst, goed advies betreffende opties en mogelijkheden en kreeg ruim de tijd voor een proefrit. Het contact na aankoop was plezierig en servicegericht. Nieuwe Ford Kuga keurig afgeleverd met uitstekende uitleg van Ardjan.

Fijne service

Erg fijn dat er een haal- en brengservice is. Netjes telefonisch contact alvorens er reparaties worden uitgevoerd.

goed gedaan

men kan rustig kijken voor dat men vraagt wil men koffie,dat is de rede waarop men de juiste wanneer wordt geholpen

Goed advies van afdeling verkoop

Christian Foppen: Goede adviseur en als verkoper een 10!!! Alle afspraken zijn perfect nagekomen.

Voor herhaling vatbaar!

Een review heeft de neiging om in de tijd wat aan actualiteit te verliezen en enigszins uit beeld te raken. Om die reden dacht ik er goed aan te doen de buitenwereld nogmaals kennis te laten maken met mijn bijzondere waardering voor Peter Hopman en zijn team van Broekhuis Nijkerk voor de uitstekende wijze waarop door hen aan het begrip service invulling gegeven wordt. Gelijk voorheen het geval was heb ik in de ons achterliggende periode wederom deze mate van serviceverlening aan den lijve mogen ervaren. Derhalve beveel ik deze autodealer in Nijkerk, voor een nadere kennismaking inzake de aanschaf van een nieuwe dan wel gebruikte auto, alsook onderhoud en niet te vergeten een professionele poetsbeurt, nog immer van harte bij u, als (potentiële) klant, aan.

Verwarring

Ik had deze keer via de site van Broekhuis een afspraak gemaakt bij de Opel dealer in Amersfoort voor een jaarbeurt. Lekker dichtbij. Kreeg mailtje terug dat zij een Ford dealer waren, geen Opel dealer, en ik beter naar Nijkerk kon gaan want “die hebben de auto ook geleverd”….. Omdat ik mijn systemen geupdate wilde hebben was een Opel dealer een beste keus. Dus ik naar Nijkerk. Op mijn vraag of mijn systemen geupdate kunnen worden was het antwoord. “Dat kunnen wij niet meer omdat we geen Opel dealer meer zijn”. Waarom weet ik dat niet als vaste klant? Dat vind ik jammer. Overigens ben ik heel tevreden over het personeel, de garage en het onderhoud van onze auto.

Ik heb mijn droom auto gekocht

Ik heb mijn droom auto gekocht bij dit bedrijf. Ik ben uitstekend geholpen en de kwaliteit van alles is top. Ik raad dit bedrijf zeker aan iedereen aan. Hele mooie auto 100% garandeerd nette autos Ben er supper blij mee. Heel erg bedankt voor goed service en vriendelijkheid.

Alles met overleg bij onverwachte reparaties.

Prima service en een goed gevoel na de jaarlijkse beurt!

Het bedrijf is in een woord.goed

Grandioos

Bij deze garage krijg je gewoonweg een eerlijk verhaal zonder al te veel poespas en moeilijk gedoe erbij. Ik hou ervan.

Fijne garage met goede service

Ik ben de vorige keer keurig geholpen bij een garantie geval. En omdat ik nu weer in de buurt was en mijn auto een beurt moest hebben. Kon ik gemakkelijk online een afspraak inplannen en erop wachten.

Is prima verlopen

Goed overleg gehad en mooi op tijd aan auto begonnen,

Goed service en alle afspraken zijn goed uitgevoerd

Goede contacten

Perfect :)

Zeer plezierig ontvangen en met een goed voorstel tot aankoop gekomen. Zeer volledig in communicatie en nazorg. Bedankt

Top bedrijf

Ik heb mijn auto gekocht bij Broekhuis en die doe ik al jaren auto’s zijn altijd top in orde.

Mooie deal, super geholpen!

Na ‘‘s avonds deze z.g.a.n. auto te hebben gespot de andere dag ‘‘s ochtends vroeg (zonder afspraak) deze dealer bezocht. Voelden ons meteen thuis door de hartelijke ontvangst van de verkoopadviseuze en ondanks dat de auto nog maar net binnen was, (stond nog in de werkplaats om gepoetst te worden voor de showroom), was het geen enkel probleem om te auto te bezichtigen en/of een proefrit te maken. Superaankoop en superfijn geholpen, Dankjewel Broekhuis Nijkerk!

Fijne mensen met een top service!

Snelle service en goed advies van verkoper Artjan !

Eerlijke autozaak met hartelijke service

Broekhuis in Nijkerk is een eerlijke autozaak met een nette showroom. Dhr. Hopman heeft actief met ons meegedacht en begreep onze behoeftes. We hebben toen een proefrit gemaakt in een mooie Volkswagen Passat. We hadden alle tijd om hier rustig in te rijden en te bekijken. Een eerlijk en duidelijk verhaal over de historie van de auto. We zijn hartelijk ontvangen en er was tijd voor een kop koffie en een leuk gesprek. Als klant voelden we ons welkom en serieus genomen. De hartelijkheid en de services kunnen we iedereen aan bevelen. Dhr. Hopman heeft veel kennis van de markt en maakt daarmee een goede offerte voor inruil en aankoop van een andere auto.

Goed luisterend, betrokken op de wens(en) van de klant

Je wordt gezien bij binnenkomst, maar vrijgelaten in het (rond)kijken. Vragen worden inhoudelijk beantwoord. Er wordt meegedacht en niet voor je gedacht.

Zeer prettig geholpen en snel geregeld.

Artjan en Peter bedankt.

Ambachtsstraat 17 a