Op eind van de werkdag Broekhuis Nijkerk bezocht. Niets was teveel, geen druk dat men eigenlijk naar huis wou. Enkele weken later nemen ze nog alle tijd om iets uit te leggen.
Beste Peter, Bedankt voor uw review! Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen. Het doet ons goed om te zien dat ons team in Nijkerk ervoor heeft gezorgd dat u zich niet gehaast voelde, zelfs aan het einde van de werkdag, en dat we ook later de tijd hebben genomen om alles rustig uit te leggen. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Ga zo door!
Beste Ab, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Helemaal niets op aan te merken.
Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie! We zijn blij dat uw bezoek naar wens is verlopen en u heeft kunnen genieten van een heerlijke kop chocomelk! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Professioneel bedrijf, goed geholpen. Auto was netjes zoals omschreven. De auto werd netjes voor de deur afgeleverd.
Beste Bastian, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de service en de aflevering van uw auto. Het is altijd fijn om te weten dat alles goed geregeld is en dat u geholpen bent op een professionele manier. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen. Veel plezier met uw auto en de komende ritten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan we weer graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Broekhuis Nijkerk levert topservice voor een eerlijke prijs! Hier staat de klant op nr. 1 Ook al is deze garage nu niet meer officieel Opel-dealer, de service is als vanouds en er werken nog steeds dezelfde vriendelijke mensen. Voor mij geen andere dealer meer!
Beste Dick, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen en voor het delen van uw positieve ervaring. Uw beleving klinkt als het gevoel van thuiskomen binnen onze vestiging. Dat is voor ons heel belangrijk en willen wij ook graag uitstralen. Fijn te horen. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst. Graag tot de volgende keer dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Een voorbeeldig vlotte respons van Fleur op aanvraag inruilvoorstel via de site. Binnen twee uur offerte ontvangen en vervolgens afspraak gemaakt voor proefrit. Buitengewoon prettig ontvangst, goed advies betreffende opties en mogelijkheden en kreeg ruim de tijd voor een proefrit. Het contact na aankoop was plezierig en servicegericht. Nieuwe Ford Kuga keurig afgeleverd met uitstekende uitleg van Ardjan.
Beste Gerrit, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat u vanaf het eerste contactmoment met onze collega Artjan tot aan de aflevering zo prettig geholpen bent. Ik zal zorgen dat hij deze mooie review te lezen krijgt. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Erg fijn dat er een haal- en brengservice is. Netjes telefonisch contact alvorens er reparaties worden uitgevoerd.
Beste Claire, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen en voor het mooie cijfer. Wat fijn te lezen dat alles naar tevredenheid is geregeld en u goed geholpen bent. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst en de volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
men kan rustig kijken voor dat men vraagt wil men koffie,dat is de rede waarop men de juiste wanneer wordt geholpen
Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van uw beoordeling. Wat fijn te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Christian Foppen: Goede adviseur en als verkoper een 10!!! Alle afspraken zijn perfect nagekomen.
Beste Anno, Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen en u door onze adviseur Christian zo prettig bent geholpen. Ik zal uw review naar hem doorsturen. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel veilige en plezierige kilometers gewenst. Graag tot de volgende keer dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Een review heeft de neiging om in de tijd wat aan actualiteit te verliezen en enigszins uit beeld te raken. Om die reden dacht ik er goed aan te doen de buitenwereld nogmaals kennis te laten maken met mijn bijzondere waardering voor Peter Hopman en zijn team van Broekhuis Nijkerk voor de uitstekende wijze waarop door hen aan het begrip service invulling gegeven wordt. Gelijk voorheen het geval was heb ik in de ons achterliggende periode wederom deze mate van serviceverlening aan den lijve mogen ervaren. Derhalve beveel ik deze autodealer in Nijkerk, voor een nadere kennismaking inzake de aanschaf van een nieuwe dan wel gebruikte auto, alsook onderhoud en niet te vergeten een professionele poetsbeurt, nog immer van harte bij u, als (potentiële) klant, aan.
Beste Jaap, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling over ons team in Nijkerk. Ik zal zorgen dat mijn collega's van deze vestiging deze mooie review te lezen krijgen. Wat fijn te zien dat u zo tevreden bent over de service daar en de tijd heeft genomen uw positieve ervaring te willen delen. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Ik had deze keer via de site van Broekhuis een afspraak gemaakt bij de Opel dealer in Amersfoort voor een jaarbeurt. Lekker dichtbij. Kreeg mailtje terug dat zij een Ford dealer waren, geen Opel dealer, en ik beter naar Nijkerk kon gaan want “die hebben de auto ook geleverd”….. Omdat ik mijn systemen geupdate wilde hebben was een Opel dealer een beste keus. Dus ik naar Nijkerk. Op mijn vraag of mijn systemen geupdate kunnen worden was het antwoord. “Dat kunnen wij niet meer omdat we geen Opel dealer meer zijn”. Waarom weet ik dat niet als vaste klant? Dat vind ik jammer. Overigens ben ik heel tevreden over het personeel, de garage en het onderhoud van onze auto.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over het onderhoud dat wij hebben uitgevoerd. Ondanks dat wij geen Opel dealer meer zijn voorzien wij u graag van onze service, u bent van harte welkom. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Originele beoordeling
Ik had deze keer via de site van Broekhuis een afspraak gemaakt bij de Opel dealer in Amersfoort voor een jaarbeurt. Lekker dichtbij. Kreeg mailtje terug dat zij een Ford dealer waren, geen Opel dealer, en ik beter naar Nijkerk kon gaan want “die hebben de auto ook geleverd”….. Omdat ik mijn systemen geupdate wilde hebben was een Opel dealer een beste keus. Dus ik naar Nijkerk. Op mijn vraag of mijn systemen geupdate kunnen worden was het antwoord. “Dat kunnen wij niet meer omdat we geen Opel dealer meer zijn”. Waarom weet ik dat niet als vaste klant? Snap er helemaal niks meer van. Volgende keer naar een “echte” Opel dealer. Jammer.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over het onderhoud dat wij hebben uitgevoerd. Ondanks dat wij geen Opel dealer meer zijn voorzien voorzien wij u graag van onze service en bent u van harte welkom. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Ik heb mijn droom auto gekocht bij dit bedrijf. Ik ben uitstekend geholpen en de kwaliteit van alles is top. Ik raad dit bedrijf zeker aan iedereen aan. Hele mooie auto 100% garandeerd nette autos Ben er supper blij mee. Heel erg bedankt voor goed service en vriendelijkheid.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u heel veel mooie en veilige kilometers toe in uw droomauto. Graag tot een volgende keer . Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Prima service en een goed gevoel na de jaarlijkse beurt!
Beste Henk, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Het bedrijf is in een woord.goed
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Dit waarderen wij enorm! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Bij deze garage krijg je gewoonweg een eerlijk verhaal zonder al te veel poespas en moeilijk gedoe erbij. Ik hou ervan.
Bedankt Bart, voor deze mooie review! Het doet ons goed te zien dat u het bezoek en de service zo goed heeft ervaren. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Ik ben de vorige keer keurig geholpen bij een garantie geval. En omdat ik nu weer in de buurt was en mijn auto een beurt moest hebben. Kon ik gemakkelijk online een afspraak inplannen en erop wachten.
Beste Nils, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat alles weer naar volle tevredenheid is verlopen. Graag zien wij u de volgende keer, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Goed overleg gehad en mooi op tijd aan auto begonnen,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Goede contacten
Bedankt Anno, voor uw positieve review. Wat fijn dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Zeer plezierig ontvangen en met een goed voorstel tot aankoop gekomen. Zeer volledig in communicatie en nazorg. Bedankt
Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Dat u uw ervaring als perfect omschrijft doet ons erg goed om te zien. Heel graag gedaan en wij wensen u veel rijplezier toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Ik heb mijn auto gekocht bij Broekhuis en die doe ik al jaren auto’s zijn altijd top in orde.
Beste Janine, Bedankt voor uw beoordeling en mooie woorden. Dat u al jaren bij ons uw auto koopt is voor ons fijn om te zien, we staan altijd met plezier voor u klaar! Op naar de volgende jaren waarin wij u graag blijven voorzien van onze service! Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Na ‘‘s avonds deze z.g.a.n. auto te hebben gespot de andere dag ‘‘s ochtends vroeg (zonder afspraak) deze dealer bezocht. Voelden ons meteen thuis door de hartelijke ontvangst van de verkoopadviseuze en ondanks dat de auto nog maar net binnen was, (stond nog in de werkplaats om gepoetst te worden voor de showroom), was het geen enkel probleem om te auto te bezichtigen en/of een proefrit te maken. Superaankoop en superfijn geholpen, Dankjewel Broekhuis Nijkerk!
Beste Hans en Barbara, Van harte gefeliciteerd met jullie aankoop en bedankt voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed te zien dat u het bezoek en de aanschaf van de nieuwe auto zo goed heeft ervaren. Veel mooie kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Snelle service en goed advies van verkoper Artjan !
Bedankt Francisca, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Wij zien u graag de volgende keer bij ons in Nijkerk. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Broekhuis in Nijkerk is een eerlijke autozaak met een nette showroom. Dhr. Hopman heeft actief met ons meegedacht en begreep onze behoeftes. We hebben toen een proefrit gemaakt in een mooie Volkswagen Passat. We hadden alle tijd om hier rustig in te rijden en te bekijken. Een eerlijk en duidelijk verhaal over de historie van de auto. We zijn hartelijk ontvangen en er was tijd voor een kop koffie en een leuk gesprek. Als klant voelden we ons welkom en serieus genomen. De hartelijkheid en de services kunnen we iedereen aan bevelen. Dhr. Hopman heeft veel kennis van de markt en maakt daarmee een goede offerte voor inruil en aankoop van een andere auto.
Beste familie Bouma, Hartelijk dank voor jullie bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Wat fijn dat jullie zo goed geholpen zijn en dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Wij zien jullie graag de volgende keer bij ons in Nijkerk. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Nijkerk
Je wordt gezien bij binnenkomst, maar vrijgelaten in het (rond)kijken. Vragen worden inhoudelijk beantwoord. Er wordt meegedacht en niet voor je gedacht.
Wij bedanken u voor uw bezoek en deze mooie beoordeling. Dat u zo tevreden bent over onze service doet ons goed! Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Artjan en Peter bedankt.
Hartelijk bedankt Frans, voor uw bezoek en mooie beoordeling. We zijn blij om te zien dat u zeer prettig geholpen bent en alles snel voor u geregeld was. Graag tot de volgende keer en namens Artjan en Peter, heel graag gedaan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford Nijkerk
Ambachtsstraat 17 a
3861 RH Nijkerk