Dealer die met je meedenkt

Fijne dealer die met je meedenkt! Altijd eerlijk advies. Uiteraard moet een dealer ook geld verdienen en zijn onderdelen duurder dan bij een niet merk dealer. Voor mij als klant is de relatie ook belangrijk.

Zeer tevreden over de service

Uitstekende mensen op de receptie

Supervriendelijke verkoper die zijn afspraken nakomt.

Prima service.

Zeer positief. Vakkundig en vriendelijk personeel

Heel prettig te woord gestaan ook telefonisch goed bereikbaar. Uitstekende service!

fantatisch bedrijf, en geweldige goede adviseurs

vanaf het eerste moment goed begeleidt door de verkoper, ze komen hun afspraken na in 1 woord geweldig

Ik heb afgelopen jaar veel gezeur gehad met mijn ford. Koppelingsplaten kapot en lekstroom. Peter en Harold hebben mij daarbij goed geholpen. Gratis leenauto mee op vakantie. Ook de onderhandelingen van mijn nieuwe ford zeer prettig verlopen. Gewoon een topteam. Vr. Gr. Wytze van der Werf

Prettig en rustig geholpen

Bij onverwachte komst in het bedrijf met belangstelling benaderd door verkoper. Deze stemde aanbod van auto's duidelijk af op onze behoefte. Was niet drammerig en daardoor onze prettige ervaring.

Zeer teleurstellend

Bij een grote beurt werd mijn accu slecht bevonden ( 4 jaar oud) Na een second opinion bij een accu specialist werd hij wèl goed gekeurd. Ze gaven me daar het advies om geen andere accu te nemen maar een andere garage. Omdat ik ook geen problemen had gehad met de vorst, geloofde ik de accu specialist. Wilde daarom ook geen nieuwe accu en toen raakte ik mijn pechhulp abonnement kwijt. Daar viel ook niet over te onderhandelen en omdat ik meer vertrouwen had in de accu specialist kreeg ik de opmerking om een andere garage te nemen. Zo lossen ze daar de klachten op.

Klantvriendelijk

Wij hebben een prachtige opel gekocht bij broekhuis nijkerk. Het ging allemaal heel gemoedelijk en goede service. Wij zijn geholpen door een vriendelijke jonge man. Blij dat we deze grote stap hebben gemaakt.

Fijne mensen

Niet opdringerig. Nemen de tijd voor voor je.

Ben tevreden over de Jaarbeurt en APK

Goede service en redelijke prijsstelling. Snelle reactie bij maken afspraak. Als auto om 9 uur aanwezig moet zijn zou je toch mogen verwachten dat hij net na het middag uur weer kan worden opgehaald, terwijl ik na 4 uur gebeld werd dat auto weer opgehaald kon worden. De elektrische leenfiets werd gratis ter beschikking gesteld, alleen jammer dat de accu na 20 km leeg was. Service medewerker zei dat de accu hele nacht aan de kabel had gelegen, maar schijnbaar stond er dus niet genoeg stroom op het stopcontact of had men de kabel niet in het contact gestoken.

Goeie betrouwbare verkoper Nette service

goede en fijne service

Mijn auto is op afgesproken tijd opgehaald en aan het einde van de weer netjes thuis bezorgd. zelfs na het melden van een klein probleempje werd dit alsnog snel opgelost.

zeer goede ervaring

altijd keurig geholpen alles wat besproken is wordt netjes en goed opgelost.

Helaas , waar blijft de service

Wij zijn wel eens meer tevreden geweest in het verleden. Jammer genoeg was er al een probleem met het plannen van de onderhoudsbeurt, maar goed dan maar online als het niet meer gewoon kan. Dan kan je eindelijk een data plannen, ver weg, met een tijd, maar eenmaal op de dag aangekomen, blijkt het dat het wel eind middag kan worden voor de auto klaar was. Nadat mijn man zijn ongenoegen had geuit, was er een slimmere in het bedrijf die aanbood om mijn man door de regen naar huis te brengen, als de auto klaar was zouden ze bellen. Zoals afgesproken is dat gedaan en zijn we weer opgehaald. Het is zo jammer als je het vertrouwen wat kwijt raakt , als er dingen gebeuren zoals afspraken niet nakomen, je een auto verkopen , en je vraagt wel 10 keer, waar is het addertje, neeeee dat is er niet, maar dan blijkt die er achteraf wel te zijn, want we hebben een nieuwe auto gekocht, voor een leuke prijs, omdat het voorraad was, maar Nee, niks zeggen dat het de laatste mokka,s waren, die worden lekker niet meer gemaakt , maar nog steeds niks zeggen. Jammer , ons vertrouwen heeft een grote deuk gekregen. Familie van Dijkhuizen

Fijn geholpen en daarna keurig afgehandeld.

Wij kwamen voor de Kuga Vignale en na twee uur was de koop rond. Bekijken, verschillen bekeken (wij reden al een Kuga) proefrit en daarna de aankoop goed doorgenomen. Na 14 dagen de auto opgehaald. Alles was keurig afgehandeld. De aflevering was goed. Kortom wij zijn zeer tevreden. Complimenten voor de verkoper, Christian Foppen.

Uitstekende ervaring.

Zeer vriendelijke personeel en denken ook mee met oplossingen. Houden de klant netjes op de hoogte omtrent onderhoudsbeurten.

Uitstekende service

Ik ben heel erg tevreden over de onderhandelingen en de aflevering van mijn ford kuga. Bedankt peter en het hele team

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Broekhuis Nijkerk heeft ons eerst fantastisch op weg geholpen met een leenauto toen wij strandde op weg naar een vakantie. De auto die kapot ging hebben wij ingeruild voor een nieuwere en mooiere auto. Vooral het contact met Harold en Arjan hebben wij als zeer prettig ervaren! Hartelijk dank Broekhuis Nijkerk

Zeer vriendelijke medewerkers

Na proefrit met Opel Mokka gs line

Door verkoopadviseur goed ontvangen en heeft veel gedaan om de ( eventuele ) verkoop succesvol te laten zijn.

Goed geholpen bij aankoop.

Bij koop van auto goed geholpen, op een rustige manier en zonder pushen. De afhanfeling ging ook voorspoedig. We zijn dus zeer tevreden over de vestigingj Broekhuis Nijkerk.

Topservice

De dealer heeft mijn auto voortreffelijk onderhouden met de grote beurt volgens fabrieksvoorschrift. De Opel reed en rijdt fantastisch!

Zie hieronder

Goed overleg gehad en advies gekregen over de aanschaf van een nieuwe auto

Ambachtsstraat 17 a

3861 RH Nijkerk