Prima geholpen weer

Altijd prettge bejegening en prima geholpen. Denken met je mee.

Uitstekend geholpen, goede duidelijke info, zeer vriendelijke mensen en op de koop nog een gebakje gedeeld.

Alles klopte, geen bemerkingen!

Nvt

De service en contact is in orde, alleen zonde dat je direct moet pinnen . Bin grote bedragen soms best lastig

Zeer prettige verkoper

Peter was eerlijk, duidelijk, helder , fair en transparant. Beste auto koop ervaring ooit. Alle clichés over auto verkopers waren NIET Van toepassing.

Broekhuis per vestiging een wereld van verschil

Bij Broekhuis Epe een jong gebruikte auto gekocht, nog een paar dingen aan laten bijwerken voor het daadwerkelijk ophalen. Allemaal prima geregeld. Echter, doordat sommige onderdelen nog niet binnen waren en ik veel dichter bij de vestiging Nijkerk woon dan bij vestiging Epe afgesproken dat ik daar heen zou gaan voor de laatste puntjes. Ik heb nog geen 6 maanden mijn nieuwe auto en Broekhuis Nijkerk presteert het om mij al meer dan 10x langs te laten komen omdat ze telkens weer iets vergeten om af te maken. En als er dan echt iets moet gebeuren aan de auto kunnen ze het niet want dan is het werk voor het schadeherstelbedrijf.

Super snelle en vriendelijke service!

Super snelle en vriendelijke service!

Top vestiging

Wij hebben al meerdere auto’s van Broekhuis gehad en altijd super tevreden. Ook nu weer met de kerst een luxe kerstbrood mogen ontvangen ondanks voor vele ondernemers een slechte tijd. Peter, en al je mensen om je heen, bedankt!

Gehele traject positief ervaren.

Vanaf het moment van afspreken van een onderhoudsbeurt incl. APK spreekt vertrouwen uit. Afspraken worden nagekomen.

altijd vriendelijke mensen die meedenken

fijn bedrijf, fijne mensen. ben goed tevreden

Een prima organisatie.

Een bedrijf waar je ook een volgende keer weer naar toe gaat.

Order houdsbeurtofferte in detail beschreven499euro 2weken na deonderhoudsbeurdrekening van684euro alleswatopdeoffertestond na telefoonich onderhoud werden mijn klachten uitstekent 0pgelost

Super tevreden, hele goede service.

Recentelijk een occasion gekocht bij Auto Broekhuis. Onze contactpersoon was Christian. Wij zijn prima door hem geholpen. Hij was erg adequaat, dacht met ons mee en waren zeer tevreden over het aanbod. Aangezien wij de auto nodig hadden voor een lang verblijf in de bergen buitenland, waren er een hoop extra accesoires nodig, hier anticipeerde hij ook erg goed op en kwam met goede voorstellen. Kortom prima service. Wij komen zeker terug bij auto Broekhuis.

Super gewoon

Kan niet anders zeggen broekhuis Nijkerk Top ook de adviseur Arjan bak wist ook waar hij oversprak. Kan gewpon zeggen wil je een Opel of Ford kopen gewoon broekhuis Nijkerk. Daar weten ze wat service is !!

Fantastisch

Wederom een nieuwe bus via broek huis gekocht. Helemaal passend en op maat. Gelijk een scherpe prijs!! Wij kunnen nu weer aan de klus

Al zolang ik er kom geweldige service

Hartelijke ontvangst, altijd vriendelijk zowel de receptie als de werkplaats. Uitstekende service en oog voor detail.

Heel goed en zeer vriendelijk

Zoals hierboven. Ik heb ca. 15 jaar ervaring met Broekhuis Nijkerk en die is nog steeds zeer positief. Minder goed vind ik het dat mijn auto in uw systeem niet dezelfde is als die ik heb. Daar kan broekhuis niets aan doen

Heel goed geholpen

Tijdens een afspraak voor een service buurt heel goed geholpen, en duidelijke afspraken zowel telefonische als per Mail, en vriendelijk personeel,

Ben goed geïnformeerd en vriendelijk te woord gestaan door Christian Foppen en ben ontzettend blij met mijn nieuwe auto!

Onderdelen besteld verkeerd geleverd

Afgelopen week telefonisch een complete Rechter aandrijfas besteld bij ford nijkerk voor 300 euro. Bedrag al doorberekend naar onze klant toe. Met het ophalen merkte ik dat de geleverde as veel korter was dan onze as. Binnen gevraag, mevrouw had de magazijn gebeld en bleek dus dat het slecht een deel van de as is en dat de complete as 700 euro kost.. mevrouw achter de balie reageerde ik ben er nu ook achter dat er 2 losse stukken besteld kunnen worden.. dan heeft u inderdaad ook de 2de deel nodig.. van 400 euro ex btw.. Super omschreven….

Waren zeer serieus bezig om een lekkage te onderzoeken die naar voren kwam nav van een onderhoudsbeurt, Heeft een aantal dagen geduurd, maar dat was voor mij geen punt , ik wilde zelf dat het goed uitgezocht zou worden Ben nu 5 jaar klant bij deze dealer in nijkerk naar volle tevredenheid.

Slechte planning

Ik moet mijn auto om acht uur inleveren. Ik neem daar een vrije dag voor. Om half drie is hij nog niet klaar. Laat mij dan de auto later brengen. Leenfiets is pluspunt.

Uitstekend geregeld

Super service , snel en vakkundig

matig

Ik heb een fijne autd gekocht bij Broekhuis Nijkerk, een Opel Grandland. Ik ben echter niet helemaal tevreden over de wijze waarop de contacten zijn verlopen. Dit is met het bedrijf besproken en daar is begrip voor getoond. De minpunten worden serieus genomen en ik denk dat er ook wat mee gedaan wordt. De auto die ik heb gekocht is overigens tot tevredenheid. G. Hoogerland

Ambachtsstraat 17 a

3861 RH Nijkerk