Goed en kundig

Ik was aan het twijfelen in mijn keuze tussen Audi, Ford en Volvo maar ik werd het beste geholpen bij Audi met een duidelijk uitleg door verkopers Max en Peter die goed op de hoogte zijn van hun product, voorstel, keuzes en met de berg aan opties. Voor het flinke bedrag wat je gaat uitgeven vind ik dit ook echt heel belangrijk. Mooi is ook dat de offerte een code oplevert waarmee de auto 3d op de Audi site bekeken kan worden in 3D met zijn opties. Eenmaal gekocht is voor de aflevering ook de tijd genomen met de overdracht van de auto met instructies en uitleg en koppelen van de telefoon. Dit maakt het alles bij elkaar premium!

Zeer tevreden over receptie personeel en de monteurs

Ik ben al vele jaren klant met 2 Audi’s In overleg is alles bespreekbaar, ook als het even snel of tussendoor moet. Al jarenlang zeer tevreden.

Heel leuk en ontspannen geholpen

Mijn ervaring is zeer positief ten opzichte van de verkoper die mij heeft geholpen. Ik stapte binnen en werd in een ontspannen manier geholpen. Naar 3 bezoekjes hebben we er een nieuwe Q4 etron gekocht. Dat zegt genoeg over het gevoel en vertrouwen.

prima geholpen en uitleg gekregen

fantastisch en voor herhaling vatbaar

Een zeer positief ervaring opgedaan!!

Keurige begeleiding en duidelijke informatievoorziening tijdens het aankoopproces en op het moment van afleveren nieuwe auto.

Zeer tevreden!!

Perfecte service Op alle fronten ronduit zeer tevreden

Wie had dat gedacht: dat ik op mijn oude dag nog in een Audi rijden mag!

Mijn vrouw en ik zijn zeer te spreken over de ontvangst door Mark Weterings bij Broekhuis. Goed gesprek, no nonsense, onder het genot van een lekker kopje koffie (de kopjes mogen wel groter). Tijdens de proefrit in een Q4 e-tron reed Mark met ons mee naar huis om de inruilauto te bekijken (want we waren op de fiets, zie je). Eenmaal terug in Purmerend was de koop snel gesloten. Eerder dan we hadden verwacht werd onze nieuwe Q4 e-tron 45 afgeleverd. Opgetogen en vol verwachting namen wij onze nieuwe auto op 22 augustus in ontvangst. Wat glom ie mooi! Wel jammer dat we de stofhoes niet mochten meenemen. Na een eerste uitleg door Mark over de werking en bediening van de belangrijkste functies en het in ontvangst nemen van een schoonheidspakket voor hem en haar (ik had liever een fles Beerenburg gehad) gingen we genieten van onze nieuwe koets en daar zijn we nog steeds mee bezig.

Super goede service!

Onze oude auto is tijdens de vakantie kapot gegaan. Reparatie was niet meer rendabel. Wij hadden dus z.sm. een andere nodig. We wilden graag elektrisch, na een goed gesprek met Mark (die goed met ons mee dacht), reden we binnen 2 weken in een nieuwe Audi Q4. Wat een heerlijke auto! Bedankt voor de snelle en goede service.

Heel goed.

De aankoop en communicatie verliep goed. Het is een prachtauto en we kregen er ook een klein geschenkje bij voor mijn vrouw, waar de auto ook voor bedoeld was ivm rugproblemen in haar oude auto. De verkoper Max Petrie een hele aardige mondige jonge jongen, die ons vriendelijk ontving niet moeilijk deed, gelijk een kopje koffie aanbood, dat was ook zeer fijn. Thuisgekomen bleek dat er een ieniemiene deukje in te zitten dat je nauwelijks zag en ons later dus opviel. Max gebeld en gelijk een afspraak kunnen maken bij een reparatiebedrijf. Ook zagen we onder de motorkap de beschermkap missen, deze mochten we gelijk bij Audi vestiging in Heerlen bestellen zonder al te veel discussie. Al met al een fijne koopervaring opgedaan en een echte klasse auto gekocht, waar mijn vrouw superblij mee is met 4 jaar fabrieksgarantie er nog op.

Superfijne service

Joost heeft mij superfijn geholpen en alles aan gedaan om Audi op tijd af te leveren. Dank voor de extra service.

Uitmuntende ervaring vanaf 1e bezoek

Vanaf het moment dat ik voor de eerste keer de showroom binnenstapte, was het gevoel meteen goed. En dat gevoel werd helemaal waar gemaakt dankzij verkoopadviseur Mark Weterings. Pure kwaliteit en dat geldt dus niet alleen voor mijn Audi. Petje af voor de tijd die werd genomen, adviezen en begeleiding tot en met het moment dat ik met mijn Audi de showroom verliet. Audi is voorsprong door techniek. Broekhuis Purmerend is voorsprong door kwaliteit.

De hele weg vanaf binnenlopen en wegrijden met de nieuwe wagen liep op rolletjes

Vanaf het moment dat ik binnen kwam lopen om te kijken voor een andere auto en het moment dat ik wegreed met de nieuwe auto liep zoals gezegd op rolletjes. Uiteraard ben ik ook bij andere dealers en merken geweest maar daar werd ik niet netjes ontvangen en had ik het gevoel niet serieus genomen te worden. Niet klantvriendelijk dus. Bij Broekhuis Purmerend werd ik netjes ontvangen en begeleid in keuzes zonder pushen van de verkoper. Kortom: Prima ervaring en blij met de auto!

Heel prettig en makkelijk

Op zoek naar een Q3 sportback kijken bij broekhuis. We werden goed geholpen en een uur later tekenden we de overeenkomst Goed geslaagd. Blij en we kunnen weer even vooruit

Ik heb maar een woord nodig ——— TOP

Wij zijn supergoed begeleid om onze keuze te kunnen maken door Peter Kuin ! Echt klasse !

Prima geholpen

Een grote reparatie ondanks grote drukte snel gedaan. Daarnaast goed gecommuniceerd. Rutger en Maarten (frontdesk) hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Bedankt jongens!

Voor het eerst een elektrische auto gekocht en daarbij goed geïnformeerd door Broekhuis.

Vooral bij de toe te passen opties is een goede uitleg gegeven. Geen ingewikkelde discussie over de waarde van de in te ruilen auto. Een goede voorspelling over de levertijd van de nieuwe Audi Q4 e-Tron. Kortom goede service.

Afspraken worden prima nagekomen!

We zijn prettig en uitstekend geholpen in jullie mooie zaak!

Bij binnenkomst werden we direct verwelkomt door Marc. Hij adviseerde vakkundig over alle types verschillende Audi's. We kwamen voor een Electrische Audi Q8 kijken. Binnen een half uur en een proefrit in een Q8 etron, was de koop gesloten. Marc heeft ons voortreffelijk voorgelicht en geadviseerd. Wij gingen heel blij naar huis met het vooruitzicht op onze mooie nieuwe Audi Q8 etron.

Super geholpen bij de koop van onze Audi A3

Bij binnenkomst werden we meteen al vriendelijk ontvangen door onze verkoper Mark Weterings. De Audi A3, voor de proefrit, stond al klaar maar eerst even koffie. (Broekhuis koffie smaakt erg lekker). Even levellen wat wij op het oog hadden en de wensen mbt de auto besproken. De proefrit was top. Mooie auto echter niet geheel onze smaak. Gelukkig stonden er nog 2 hele jonge super mooie occasions en we waren eigenlijk meteen verkocht. Die blauwe wordt hem. Kleine aanpassingen geen probleem. Mark begreep meteen onze wens en we kwamen tot een mooie deal. De aflevering was top. Auto volgens afspraak schoon en super gepoetst. Mark dank voor de goede zorgen en het fijne gesprek. Esther is super blij met haar Audi en tijdens de rit naar Oostenrijk hebben we alles kunnen uittesten en wat een geweldige wegligging wat een rij plezier!

Keurige zaak met nette verkoper en reële prijs.

Mooie auto gekocht voor een nette prijs, en prima geholpen door de verkoper Mark.

Teleurstellend ondanks een erg vriendelijke verkoper

De aflevering van een 8 maanden oude Audi is op delen gebrekkig. Een niet verstellen passagiersstoel die eerst horizontaal viel met mijn echtgenote erin. Een Pools instructieboekje en een niet goed schakelende dsg bak geven ons weinig vertrouwen in de auto. De verkoper Joost doet er gelukkig alles aan om het op te lossen. Hiervoor altijd goede service gehad. Hieronder staat “aanbevelen ja /neen”. Dat geldt voor mij alleen als het wordt opgelost of een gelijkwaardige auto.

Top bedrijf

Bij dit bedrijf wordt je tenminste nog als een klant geholpen. Zijn ze niet te beroerd om even mee te lopen naar een auto. Ik ben hier geholpen door Joost koster heb de auto nu al weer een paar weken en als ik een vraag heb even appe of bellen en je wordt geholpen. echt een super bedrijf

Afgelopen weekend een auto aangeschaft via Broekhuis Purmerend en zou het iedereen aanraden. Vanaf het moment van binnen lopen een goed gevoel en ontzettend goed en vakkundig geholpen door Mark. We konden snel een proefrit doen en er was ook veel flexibiliteit omtrent de aflevering van de auto. Kortom, niets dan lof!

Netjes en goed.

Gewacht op het onderhoud, goed en snel uitgevoerd en correcte info gekregen

prima garage

Deskundig personeel