Super geholpen

Heb bij Broekhuis Audi purmerend Een jong gebruikte Audi A3 aangeschaft Vriendelijk geholpen door Mark Weterings Denk mee met je en neemt de tijd voor je Bij aflevering kleine beschadiging geconstateerd daar werdt niet moeilijk overgedaan dit wordt in Januari hersteld Super bedrijf ga zo door. Jan Groenhuijzen.

Zeer vriendelijke en servicegerichte medewerkers

Huidige auto ingeruild en mooie deal ontvangen. Eerlijke en oprechte dealer waarbij kwaliteit en service belangrijk zijn!

Na overleg met de service afdeling over wat wel of nog niet noodzakelijk was na 40000 km inspectie tot een persoonlijke inspectie beurt gekomen voor een RSQ3

Geheel volgens afspraak geholpen.

Blijf graag bij Broekhuis voor het onderhoud van mijn Audi sport cabrio Quattro.

Persoonlijke aandacht

Ik ben een nieuwe klant, een goede eerste indruk

Superservice

Het is altijd prettig om zaken te doen met Broekhuis Purmerend. Het gaat om vertrouwen. Vertrouwen in het product en vertrouwen als het gaat over het nakomen van (mondelinge) afspraken. Het gaat ook over meedenken, om te komen tot een deal waar zeker de klant zich goed bij voelt. Ik doe graag zaken met Broekhuis Purmerend.

Geweldig geholpen

Fijne zaak, alles liep volgens afspraak en geweldig geholpen door verkoper Mark

De aankoop van mijn auto bij Broekhuis Audi Purmerend een feest!

De verkoper heeft mij uitstekend, zakenkundig te woord gestaan. Op al mijn vragen heb ik een afdoende antwoord gekregen. De verkoop is naar mijn mening voor mij en de verkoper naar tevredenheid verlopen. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. De aflevering van de auto was, ook namens mijn vrouw, een feestje!

Goed geholpen

Zeer positief

Goede service, reageren snel

Ik ben gewoon heel tevreden. Iedereen is behulpzaam, je wordt altijd teruggebeld. Gewoon zoals het hoort!

Vriendelijk, professioneel en vakbekwaam

Ik ben goed geholpen bij de aanschaf van mijn Audi Q3. Mijn contactpersoon was altijd bereikbaar en responsief, communicatie vriendelijk en het advies was nuttig.

Alles netjes geregeld door Peter Kuin.

x

Precies uitgevoerd wat in de offerte stond. Alle werkzaamheden netjes uitgevoerd

Precies uitgevoerd wat in offerte stond. Alles in orde

Prima service en nette communicatie

Prima service en nette communicatie bij onderhoudsbeurt

Eerlijk, transparant en vlot!

We waren al een tijdje aan het kijken naar een auto. We hebben meerdere dealers bezocht, maar werden hier beperkt in de keuzes en werden er contracten opgemaakt die ver van onze wensen afweken en over het budget heenzaten (dit kwam een beetje sales-achtig over). Eenmaal bij Broekhuis voor een testrit zijn we uitstekend geholpen door Mark Weterings. Hij heeft goed geluisterd naar wat we wilde, liet ons alle opties zien die er waren en dacht mee met de beste keuze naar onze wens en budget. Hij is goed bereikbaar, reageert snel, komt afspraken na. Audi Purmerend is een dealer die niet commercieel overkomt. Bedankt Mark!

Klasse

Alles goed en duidelijk!

Geweldig mooie showroom, bijzonder gemotiveerde mensen, en bovenal een schitterende auto gekocht.

Eerst online gekeken, en eigenlijk zonder afspraak naar de showroom te Purmerend gegaan, daar heeft Mark Wetering ons ontvangen en geweldig goed begeleid, met de uiteindelijke keuze van een nieuwe auto.

Uitstekende en zeer vriendelijke mensen.

Goede service, makkelijke, duidelijk en snelle communicatie. Ik zal mijn volgende auto ook zeker aanschaffen bij Broekhuis Audi!

Snel en goed geregeld.

Dit wil je als Audi eigenaar!

Na diverse slechte ervaringen bij Audi Amsterdam nu wederom super geholpen bij Audi Broekhuis Purmerend. Tijdens mijn rit uit Frankrijk problemen met de remmen van mijn Q3 gekregen. Direct bij thuiskomst snel een afspraak kunnen maken, een goede analyse is er gemaakt, de kosten zijn duidelijk gecommuniceerd en de reparatie is snel en perfect uitgevoerd. Dit is mijn 2e ervaring met Audi Broekhuis Purmerend en wederom geweldig geholpen door de dame van de receptie, duidelijke communicatie ontvangen van Maarten van de service en de reparatie is perfect uitgevoerd. Dit wil je als Audi eigenaar! Een hele prettige organisatie en een prachtig bedrijf! C.W. Klok

Correct uitgevoerde service beurt

Opname, toelichting en uitvoering van service beurt in combinatie met een APK is volgens afsoraak uitgevoerd.

Zowel het gesprek met verkoper Max over de inruil van onze vorige Audi als het ophalen en afleveren van onze huidige Audi was allemaal perfect geregeld en zoals we bij een Audi dealer gewend waren. Dus alles was goed en netjes geregeld.

Vriendelijk en goeden service

Voor het eerst afspraak en gelijk geholpen in korte tijd en goed onderhoudsbeurt

Fijne benadering en prima uitleg

Ik was op zoek naar een andere auto. Na vele dealers en door de super service ( van Marco) als een blok voor Audi gevallen. Prima uitleg over de auto en buitengewoon behulpzaam.

Netjes geholpen en deskundig advies

Occasion gezien via de website, bezichtiging gedaan zonder afspraak en kon gelijk een proefrit maken.!het was liefde op het eerste gezicht(heerlijk karretje)en om de tafel gezeten met Marco.er moesten wel een aantal punten hersteld worden maar zoals beloofd bij het ophalen was alles netjes uitgevoerd.zoals ik gehoord had:bij audi kan je van kwaliteit uitgaan. Dat is 100% de waarheid. Bedankt Marco voor de goede service en afhandeling/uitleg.ik ben er super blij mee.

Binnenzeestraat 7

1446 AB Purmerend