Super organisatie!

Na een paar zeer teleurstellende bezoeken bij Audi Amsterdam nu voor een controle van het verwarming systeem voor mijn Audi Q3 bij Broekhuis Purmerend geweest. Ik ben geweldig geholpen en een duidelijke uitleg ontvangen van Rutger. Alles is uitgemeten en na nog een extra controle van de software bleek er gelukkig geen probleem te zijn. En nog mooier, ondanks dat er geen probleem is geconstateerd zijn er toch geen kosten in rekening gebracht. Bij deze dealer heb je nog een naam en ben je geen kenteken. Van deze organisatie kunnen alle Audi dealers dus nog echt heel veel leren. Prachtig bedrijf, goede locatie, super parkeren en de beste service die je als Audi eigenaar maar kan wensen. Een grote gouden pluim voor Rutger! Ga zo door Broekhuis Purmerend! Vriendelijke groet, C.W. Klok

Goede communicatie

Prima geholpen, uitgebreid vooraf geïnformeerd over kosten en specifieke aanbevelingen om reparaties wel of niet uit te voeren. Gebeld om kosten door te spreken, daarna om te bevestigen dat onderdelen binnen waren en nog een keer toen auto klaar stond.

Vriendelijk en zeer correct zowel telefonisch als ter plaatse behandelt door het personeel.

volgens verwachting

Prettige adequate service

Uitstekend service

Ondanks het lange wachten door leveringsproblemen zijn we prima geholpen door Peter Kuin.

Uitstekende service

Duidelijke uitleg over het onderhoud en vriendelijk ontvangst

Tot in de puntjes verzorgd.

Bij onze A4 stond 270.000km op de teller. Tijd voor groot onderhoud. Bij deze stand is slijtage hier en daar te verwachten. Het verwachte onderhoud en de kosten werden keurig vooraf besproken en tevens de waarschuwing: 'Tijdens het sleutelen en bij een proefrit kunnen nog meer mankementen worden gevonden'. We werden keurig op de hoogte gehouden van extra onderhoudspuntjes. In overleg de noodzakelijke en niet echt nodige items besproken. Je weet van tevoren: 'Dit kost een paar centen'. Maar dan heb je ook weer een fijne auto. Rijdt als een zonnetje.

Geen vervangend vervoer

Ik ben goed geholpen door Rutger, echter heb ik geen vervangend vervoer gekregen/ kunnen huren. Hierdoor ben ik wel deels teleurgesteld in dit groot bedrijf.

Geweldige service en ervaring

Mijn Q8 gekocht bij Broekhuis Purmerend en verbaasd dat het nog bestaat een bedrijf waar de klant centraal staat en waar de service meer dan uitstekend is Ik ben zeer blij met mijn aankoop dankjewel Max

Snel geholpen

Snel geholpen.

Klantvriendelijk en professioneel

Vriendelijke ontvangst, niet lang hoeven wachten, kon lekker boven zitten werken op mijn laptop. Auto weer tip top in orde.

Duidelijk en correct

Voldoet aan mijn verwachtingen

Deskundig & vriendelijk

Snel en goed geholpen. Denken met je mee

Zeer goede begeleiding en alert op alle zaken.

Een uitstekende verkoper en ik ben uitstekend geholpen.

Prima ervaring!

Vriendelijke verkopers, er wordt fijn meegedacht. Alles verloopt vlot en soepel en zaken die eventueel nog aangevuld dienen te worden worden meteen nabesteld. Ronduit een hele fijne autodealer om zaken mee te doen.

Super geholpen , er heerst een proffesionele familie sfeer

Prima, maar in de details ruimte voor verbetering

We hebben een Audi Q3 gekocht. Het aankoopproces met contact, begeleiding, offertes en aanpassingen verliep prima. De opvolging en uitvoering hiervan was ook goed. De aflevering verliep prettig en goed contact met de verkoper, maar een aantal dingen waren niet geregeld, zoals aanmelding navigatie, volle tank en aanmelding op MyAudi of begeleiding daarbij. Niet onoverkomelijk, maar wel punten van aandacht voor een ultieme klantervaring.

Alles klopt, vriendelijk personeel en heerlijke koffie

Vakkundig en meedenkend

Wederom weer prima geholpen met grote beurt voor m’n auto met gelijkertijd een apk. Goede communicatie en een vriendelijk luisterend oor. Fijn geregeld dat er ook een acceptabele vervangende auto klaar staat.

Fantastisch

Zeer klantgericht en snelle professionele vakmensen

Prima koffie , goede service , prettig en kundig personeel.

Prima organisatie , komen beloftes na, auto was op afgesproken tijdstip klaar , en zo kan ik nog wel een tijdje verder gaan.

Geweldig geholpen

Onlangs heb ik een auto gekocht bij Broekhuis Purmerend en ben ik geholpen door Mark Weterings. Mark heeft mij vriendelijk geholpen en gaf goed antwoord op mijn vragen. Hij spreekt zelfs een paar woorden Volendams, een echte vakman dus.

Zeer goed .

Ik heb zeer goede ervaring met Audi dealer broekhuis purmerend . Ik was op weg naar Oostenrijk toen ik ter hoogte van Neurenberg Duitsland problemen met de stuurbekrachtiging kreeg . Door dat het Zaterdag was ,kon de Audi dealer mij niet helpen om dat er geen monteurs waren en geen nieuwe stuurbekrachtiging aanwezig was . Die heeft hij wel besteld , ik moest 6 dagen wachten voor dat de Audi klaar was . Wij moesten nood gedwongen 6 dagen in een hotel door brengen . Aangezien dat ik nog garantie had op de Audi , heb ik na dat ik terug was in Nederland ben ik naar Audi broekhuis Purmerend geweest , en verteld dat ik hotel kosten had gemaakt . Manager Service Ricardo Stam , heeft geregeld dat alles betaald werd . Ik heb met diverse auto dealers te maken gehad , maar nog nooit zo Autobedrijf als Broekhuis meegemaakt . Als ik een cijfer zou mogen geven tussen 1 en10 zou ik ze een 10 geven . Als ik weer een auto zou kopen dan zeker bij Broekhuis . Een eerlijk bedrijf . Een aanrader. . Afz een zeer tevreden klant A van Es . Amsterdam .

Goed en correct

Occasion gekocht in Purmerend, fijn en correct geholpen en advies gekregen, en een goede inruilprijs. Bedankt Marco.

Professioneel en klantgericht advies m.b.t. onderhoud

Serviceadviseurs en monteurs en denken met de klant mee en doen geen onnodige voorstellen/ werkzaamheden aan de auto.

Binnenzeestraat 7

1446 AB Purmerend