Top geholpen.

Perfect geholpen met alles. Niks op aan te merken.

Vakbekwaam

Prettige omgang en goede uitleg

uitstekend

Een kijkje nemen bij Volvo waar we geholpen werden door Melvin Braam. Ervaren hoe een Volvo XC-40 zit en hoe deze rijd. We kregen een prima inruilvoorstel en waren snel overstag om van VW over te gaan naar deze Volvo XC40 T4. Tot nu toe een uitstekende keuze waar hopelijk snel een carplay aan toegevoegd gaat worden.

Vriendelijk en kundig

Gastvrije ontvangst, Laagdrempelig en plezierig contact verkoopadviseurs. Communicatie correct, vriendelijk, persoonlijk en ongedwongen. Kundige monteur, helder verslag van gedane werkzaamheden.

Voortreffelijk

Al bij het samenstellen van onze nieuwe S60 hebben we veel plezier gehad van alle suggesties die zowel Stijn als Melvin voor de auto hadden. In samenspraak is het volgens ons de mooiste S60 geworden die er in Nederland rond rijdt. Ook de aflevering was een feestje om dat we toen in werkelijkheid zagen wat het geworden was, inderdaad de mooiste van Nederland ;)

Snel goed en vakkundig geholpen

een goedgevoel bedrijf

Wij zijn op zeer vriendelijke en kundige wijze geholpen

Zeer prettige en betrouwbare garage

Door een ongeval hadden wij geen auto meer. Lastig ook als je een andere auto moet bekijken. Broekhuis leende ons een auto om in Hoogeveen te gaan kijken en later haalde men een auto uit Utrecht voor ons voor een proefrit. Uitstekende service. Wij kunnen weer wat jaren vooruit (letterlijk en figuurlijk).

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en mijn auto was binnen de afgesproken tijd klaar.

‘s Morgens vroeg de auto brengen voor zijn beurt. Kreeg een vervangende auto mee en werd tussentijds gebeld door de monteur dat een reparatie later ging gebeuren omdat er een onderdeel moest worden besteld. Ik werd daarna nog een keer gebeld dat de auto klaar was en ik hem kon ophalen. Zeer vriendelijke mensen en de beurt, van de auto, goed uitgevoerd. Kortom, ben ik zeer tevreden met de service en vakmanschap van Broekhuis.

Geweldig!

Vriendelijk ontvangst én verstand van zaken. Ze weten waar ze over praten en n dat is toch wel heel fijn.

Uitstekend bedrijf. Vriendelijke, kundige mensen

Ik kom met plezier bij Broekhuis. Altijd vriendelijk personeel achter de balie. Schone werkplaats met kundige monteurs die luisteren. Dat scheelt een hoop want dan zijn problemen sneller opgelost. Top bedrijf

uitstekend geholpen

uitstekende verkoop bemiddeling en prima aflevering

Broekhuis professioneel en betrouwbaar!

Verkoopadviseur Melvin heeft ons uitstekend geholpen. Het gesprek over de aankoop was zeer prettig. De Volvo XC60 inscription is netjes en correct afgeleverd!

Heel goed

Goede service, kosten vooraf bekend, geen kosten in rekening gebracht voor leenauto om de controle op zich liet wachten. Precies zoals je van Volvo mag verwachten.

Prima autobedrijf waar je goed ontvangen wordt en op deskundige wijze geholpen

Precies op afgesproken tijd ontvangen. Heerlijk kopje koffie. Rechtstreeks contact met de monteur! Echt een pre! Duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Auto krijg je schoon weer mee.

Zorgeloos op reis.

Deskundige monteurs die een goed analytisch vermogen hebben om huidige en in toekomstig verwachtte problemen te detecteren. Heel fijn was het overleg voordat de reparatie plaatvond. Zo word je als klant niet geconfronteerd met onaangename verrassingen. Dank hiervoor.

prettig, vakkundig, hulpvaardig contact

prettige aanloop en afhandeling van de uiteindelijke deal

Broekhuis biedt onbezorgd rijplezier.

Doelstelling van Broekhuis Volvo Groningen is de klant onbezorgd rijplezier te bieden. Ik heb ervaren dat men dit volledig waar maakt. Hartelijk dank en graag tot ziens!

Prima bedrijf met prettige medewerkers

Het zat door een onverwachte vertraging bij de fabriek tegen bij de aflevering van mijn bestelde XC40. Verkoper Melvin Braam en directeur Ton Langbroek hebben alles op alles gezet om de auto zo snel mogelijk te leveren. Met succes!

Prima geholpen bij onze zoektocht naar een andere auto

Onze Volvo xc40 rijdt super, we zijn zeer tevreden. Ook nadien bij vragen goed geholpen door Liza!

Proefritten en onderhandelingen in een open en prettige sfeer. Uiterst bereidwilllig. Klantvriendelijke sfeer binnen het hele bedrijf. En als kers op de taart de aflevering: een waar feestje!!! Enige minpuntje was niet vanuit het bedrijf geinformeerd worden over de aflevertijd, die werd namelijk van de verwachte 2 weken een week langer, 3 weken.

Top bedrijf, wij zijn uitstekend behandeld

Een prachtige XC40 gekocht. Wij zijn uiterst vriendelijk te woord gestaan. De auto ongezien van een plaatje gekocht. Auto bevalt uitstekend. Er zijn een paar kleine puntjes maar ik heb het volste vertrouwen dat deze binnenkort opgelost worden. Bedankt Lisa voor de uitstekende service

Prima onderhoudsbeurt, geheel volgens verwachting.

Prima onderhoudsbeurt, geheel volgens verwachting. eerste beurt van de nieuwe auto inclusief bandenwissel. Auto was klaar op afgesproken moment. Deze beurt even gecombineerd met een hardloopsessie, net een week voor de Rotterdam marathon.

Nog nooit zo fijn geholpen

We waren al vaker even binnen geweest omdat mijn man graag een Volvo wilde. Eerst al een keer goed geholpen voor de lease, alleen leek ons dat toch geen goed idee. Toen de Volvo binnen kwam die we nu hebben gekocht zijn we weer heen gegaan. Alle snufjes werden goed uitgelegd voor de proefrit, na de proefrit hebben we een goed gesprek gehad over inruil, ons budget en de Volvo. Binnen 2 werken stond de Volvo klaar, met een beurt, nieuwe apk en gepoetst. Weer kregen we uitleg over alle snufjes en werd de auto deels al met ons ingesteld met onze persoonlijke wensen en gegevens. Dit hebben we bij geen enkele garage of dealer ooit mee gemaakt. Veel aandacht en tijd voor de klant en heel vriendelijk.

Uitstekende ervaring met verkoper Stijn van ERP

Zie mijn ervaring hierboven.

Koldingweg 30

9723 HK Groningen