Jammer dat de auto niet kon worden gewassen vanwege een bevroren wasstraat

Heel goed

Zeer goed geadviseerd en zeer goed geholpen.. Zeer te spreken over de verkoper

Betrouwbaar en tevreden

Prima service.

Dit autobedrijf geeft persoonlijke aandacht en een goede service.

Prettig contact en goede wachtruimte.

Heel tevreden.

Prettig contact en goede wachtruimte.

Heel tevreden.

Vertrouwenwekkend en tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze V70. Verkoper Melvin Braam ontving ons vriendelijk, is sympathiek en denkt mee. Hij heeft ons goed geadviseerd en bood zelfs aan de auto bij ons thuis (wij wonen in Twente) af te leveren. Wij vonden het echter prettiger de V70 te komen halen en werden keurig op de afgesproken tijd door hem afgehaald bij het station. De wijze waarop de auto is afgeleverd was boven verwachting. Daarom ook een groot compliment voor de werkplaats. Het telefoontje van de heer Braam enkele dagen na de aflevering met de vraag of de auto beviel en of hij ons nog ergens bij kon helpen, sterkt ons vertrouwen. Wij zijn erg blij met onze Volvo.

Vertrouwenwekkend en tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze V70. Verkoper Melvin Braam ontving ons vriendelijk, is sympathiek en denkt mee. Hij heeft ons goed geadviseerd en bood zelfs aan de auto bij ons thuis (wij wonen in Twente) af te leveren. Wij vonden het echter prettiger de V70 te komen halen en werden keurig op de afgesproken tijd door hem afgehaald bij het station. De wijze waarop de auto is afgeleverd was boven verwachting. Daarom ook een groot compliment voor de werkplaats. Het telefoontje van de heer Braam enkele dagen na aflevering met de vraag of de auto beviel en of hij ons nog ergens bij kon helpen, sterkt ons vertrouwen. Wij zijn erg blij met onze Volvo.

Prettige contacten, fijne plek om te wachten en goed voor de auto gezorgd (denk ik..)

Zeer professioneel en hele fijne service. Echt een aanrader!

Erg te spreken over Broekhuis Groningen. Samen met de verkopers de juiste auto kunnen vinden. Deze is helemaal naar wens gemaakt en stond als nieuw klaar om op te halen. Communicatief zeer sterk en professioneel geholpen. Van begin tot eind zeer goed geholpen!

Zeer professioneel en hele fijne service. Echt een aanrader!

Personeel is zeer vriendelijk en bekwaam.

Professioneel.

Hoewel een forse rekening, maar dat is enigszins te verw@chten van auto met ruim 220000 op de teller

Broekhuis Groningen: klant- en servicegericht

Onze jonge verkoper/contactpersoon die zagen we in bijna een jaar( wachtend op onze nieuwe auto) uitgroeien tot een prettige en bekwame verkoper. Mooi om te zien! De sfeer op de locatie te Groningen voelde als heel plezierig en servicegericht!

Uiterst tevreden; zeer veel service (gebruik leenauto’s) geen verkooppraatjes.

Uitermate plezierig!! Als klant werd alle ruimte gegeven om een beslissing te maken. Voorbeeldfunctie voor een autoverkoper. Voorbeeld bij uitstek van “ klant is koning”

mijn ervaring was zeer goed wat ik ook gewend ben bij deze garage

Zoals ik hierboven al beschreven heb ben ik perfect geholpen zowel door de werkplaats als door de verkoop medewerker Stijn van Erp

Goede afhandeling feedback

Contact met vestigingsdirecteur was adeqaat

Vriendelijke ontvangst door o.a. receptie, werkplaats en showroom!

Bij binnenkomst weet de receptie meteen wie er binnen komt. De ontvangst door de monteur is zeer vriendelijk en de klant kan precies uitleggen wat de bedoeling is van het bezoek. De wachtruimte met leestafel en koffieautomaat is prima uitgerust. Tijdens de wachttijd is een bezoek aan de werkplaats mogelijk, met daarbij een goed en kundig gesprek met de monteur. De klant wordt zo ook op de hoogte gehouden van de werkzaamheden tijdens de onderhoudsbeurt en de eventueel ontdekte mankementen. Prima, ga zo door!

Auto uitstekend onderhouden en ikzelf prima ontvangen

Bij ontvangst: "gaat U maar zitten, pak iets te drinken; de monteur komt zo bij U". "Heeft U nog bijzonderheden, waar ik op moet letten?" Na het lezen van de krant en Volvo Drive, komt de monteur terug en geeft de sleutels, gaat met me de afgesproken betaling afhandelen en de auto kan weer mee: schoon gewassen en weer goed onderhouden voor een jaar rijplezier.

Koldingweg 30

9723 HK Groningen