Altijd geweldig

Leuke mensen, duidelijke uitleg en kundig.

Voldeed niet aan de verwachting

Auto voor kleine beurt weggebracht, maar de verwachting voor kosten worden dmv een aangegeven prijs hiervoor niet echt goed geschetst. Niet duidelijk wat wel en niet onder deze beurt valt. hierdoor ruim 2x zoveel geld kwijt ivm vervangen vloeistoffen, wat logisch is, maar nergens aangegeven staat. Niet gebeld/bericht over de veel hogere kosten. 7,50 euro voor een knoopcel batterij voor in je sleutel zijn wel echt dingen waar ik liever niet voor betaal. De leenfiets was niet over om naar huis te schrijven, dit zou wel beter geregeld kunnen worden via PON neem ik aan. Die heeft genoeg knappe elektrische fietsen in het assortiment. Geen bericht over dat de auto klaar stond, voicemail zou ingesproken zijn, maar heb niets ontvangen. Voorgaande keren ben ik wel gewoon gebeld. Sinds het Broekhuis is geworden ben ik nog niet helemaal overtuigd om hier elke keer mijn onderhoud te blijven doen, al proberen ze je te paaien met alle long life garanties etc. Prijzen zijn niet echt naar mijn zin, met wat ik er voor terug krijg.

een warm bad

een hardwerkend team, dat de klant echt centraal stelt. Service met een hoofdletter!

Prima geregeld

Netjes afgerond. Zelfs mijn banden van mijn rolstoel opgepompt en auto gewassen.

Standaard werkzaamheden;) geen toegevoegde waarde

De werkzaamheden zijn conform afspraak vooraf uitgevoerd. Je merkt na de servicebureau geen verschil in het rijden in je auto. Aanbeveling; laat bijvoorbeeld de auto wassen om de eigenaar meerwaarde van een servicebeurt te laten ervaren.

Fantastisch bedrijf

Echt een top bedrijf en er werken fantastische denken mensen.

Goede service.

Er wordt contact opgenomen omtrent de werkzaamheden en de bedragen die daarmee gepaard gaan. Netjes gebeld als de auto gereed is.

Meer dan tevreden.

Prima geholpen en ook na het kopen nog de nodige service.

Klant gericht met de juiste toelichting

Positieve medewerkers met passie en ervaring vriendelijkheid met aandacht voor auto en klant

Topservice!

Prettig geholpen, goed geïnformeerd. Als extra service auto gewassen en batterij sleutel vervangen. Erg tevreden.

Super!

Ik was wat vroeger dan afgesproken, de vervangende auto was er nog niet. Maar er werd gewoon een andere auto voor me geregeld. Alles wat er moest gebeuren werd vooraf gevraagd, en er werd direct een prijsopgave gedaan. De volgende dag netjes gebeld dat de auto weer klaar stond, gewassen en wel. Top dus. Super behulpzaam en vriendelijk personeel. Daarom rijdt ik graag van Amsterdam naar Purmerend, anders had ik wel iets dichter bij huis gevonden.

Prettig klantvriendelijk

In Purmerend, maar ook aan de telefoon werd de klant nog benaderd, zoals je dat mag verwachten. Alleen die verzekering meneer had niet gehoeven

Goede service werd netjes gebeld over de onderdelen die vervangen.moesten worden

Goede service en goede communicatie.

Ik was bijtijds op de hoogte gesteld over de grote beurt. Alles verliep soepel en naar wens. Er werd meegedacht met de klant. Geen direct advies maar wel werden de mogelijke opties besproken.

Prima advies en geholpen

Prettig geholpen en goed advies van de medewerker

Oplichters

Seat arona gekocht in 2019 en altijd bij de seat in onderhoud gedaan om de 5 jaar garantie te behouden. Maar hellaas vorige week en motorstoring er in. En moter liep raar. Gebeld met de seat purmerend die verwezen ons naar het storings nummer en wouden ons niet helpen. Het storings nummer gebeld en zij dat we de garage moesten bellen (kastje naar de muur gestuurd) dus toch maar met en hikkende auto door rijden naar purmerend. Daar werd verteld zet maar neer we gaan er naar kijken. 3 dagen later konden we hem weer ophalen met en rekening van € 370,- ik zij er zit toch garantie op ? Nee dat gelden hier niet voor !!! U moet gewoon betalen... nou ben het er niet mee eens

Tien jaar geleden een Skoda Fabia gekocht en geadviseerd door verkoper Maarten Hoekenga. Bij servicebeurten vroeg Maarten regelmatig of wij nog tevreden waren. Na tien jaar besloten wij een nieuwe auto te kopen. Na wederom een prettig advies is het een nieuwe Seat Ibiza geworden. Met veel geduld geholpen en een proefrit gemaakt naar een andere Broekhuis dealer om de nieuwe kleur Asphalt Blue te bekijken. Bij aflevering van de nieuwe auto werd alles netjes uitgelegd en gedemonstreerd. Een zelf gekochte kofferbakmat bij de Seatshop paste niet. Maarten onderneemt actie voor een oplossing. Een topadviseur.

goede service en een beetje extra

na de service beurt ook altijd de auto even door de wasstraat heen dat wordt zeker gewaardeerd

Deskundige en vriendelijk behandeld

De manier waarop ik als klant werd benaderd, was rustig en deskundig.

top

goed geholpen en auto mooi gewassen!

Geweldig goed en vriendelijk geholpen

Zeer goed, fijn, vriendelijk. Zonder pushen.

ik kan nog geen juiste score geven, zie toelichting.

op 26-02-2021 heeft mijn Seat Ateca een grote onderhoudsbeurt gehad waaronder ook een navigatie update, deze update gaf problemen vertelde service adviseur Paul Stönner, na het bekijken van mijn rekening had ik wel voor een update betaalt, in overleg met Paul Stönner kreeg ik een tegoed per e-mail, wat betreft dit bedrag voor een volgende update. Op 17-02-2022 mijn Seat Ateca voor een inspectieservice aangeboden en dit verhaal vertelt, service adviseur Jesse Veerman zou dit probleem oppakken en oplossen, toen ik mijn auto ophaalde kreeg ik te horen dat de update niet gedaan was, kreeg te horen dat Jesse Veerman een update had besteld, naderhand bleek dat deze update uit 2018 bleek te zijn, dus heeft deze update van mijn navigatie niet doorgevoerd, Jesse Veerman vind dit heel vervelend en begrijpt dit ook niet, heeft mij toegezegd dit uit te zoeken. ik ben benieuwd en wacht dit in spanning af. Verder ben ik zeer tevreden met mijn Seat Ateca. met vriendelijke groeten Henk Zieleman Op 25-04-2022 een gesprek gehad met Ricardo Stam, Manager Service Broekhuis Purmerend, dit was een goed gesprek en Ricardo begreep mijn probleem en dat ik mijn navigatie systeem in mijn Seat Ateca graag Up to Date wil houden, het is nu 2022 en de update die je nu koopt is van 2018 onbegrijpelijk. Ricardo vroeg aan mij hoe dit tijdelijk op te lossen dit kan door je telefoon aan te sluiten en dan te navigeren dit kost alleen MB’s, Ricardo deed mij een aanbod dit eenmalig te vergoeden, ik heb dit ondertussen op mijn rekening staan €240,00 toch hoop ik dat Seat Nederland een juiste update gaat uitbrengen.

Alles is goed gegaan

Wat valt er toe te voegen aan bovenstaande waardering ?

De relatie verkoper klant is duidelijk en eerlijk

Een nieuwe auto kopen is iets wat je niet zo vaak doet, maar heer Hoekenga stelde ons op ons gemak. De levering was een aantal maanden vertraagd, februari in plaats van oktober, maar de reden hiervan werd helder uiteengezet. De aflevering verliep vlot; het papierwerk netjes op orde.

Binnenzeestraat 5

1446 AB Purmerend