Als altijd perfect

Een fijne ervaring, gewoonweg omdat de klant op 1 staat. Vriendelijk, transparant.

Na een teleurstelling alles geweldig opgelost.

De heer Rico Stam heeft mijn mail gelezen en daarop zeer snel professioneel gereageerd en gehandeld. Ik had dit niet verwacht en stel dit dan ook zeer op prijs. Hartelijk dank hiervoor.

goed gedaan goede service

goed gedaan en goede service

Perfecte VW dealer

Leuke werkplaatsreceptie (favoriet is Wendy) en men komt na wat men belooft. Aanrader!

Ok

Ok

Zeer vriendelijke ontvangst

Goede service en Eric Bot is een werknemer die met je mee denkt. Heel prettig.

Kon er op wachten en online werken bij de receptie

e

Leuk vriendelijk netjes op tijd en goede service !

Wordt altijd vriendelijke ontvangen, goede service, wordt op tijd ingelicht over eventuele extra kosten!

Correct afgehandeld

Perfect afgeleverd het instructie boekje van Tiguan moet ik nog ontvangen heb ik alle vertrouwen in dat het goed komt. Dit alles mede dankzij uw verkoper Joey van de POL

Top service

Zeer goed geholpen en fijne service. Alleen bij levering was er een kleine beschadiging aanwezig op het dashboard. Hiervoor ga ik aankomende week nog even langs de dealer om te kijken of ze er wat aan kunnen doen

keurige afhandeling van de gemaakte afspraken.

De monteur belde netjes voor het meerwerk wat er te voor voor schijn kwam . Receptie ook keurig behandeld.

Aankoop Seat Arona

In december heb ik een Seat Arona aangeschaft. Bij de proefrit en gesprekken werd fijn meegedacht en bekeken welke mogelijkheden er waren. De communicatie was prettig en snel. Ik ben een tevreden klant.

Heel prettig

Duidelijke communicatie en zeer flexibel.

Wat een fijne VW dealer

Wat een top team! Vriendelijk personeel. Goed bereikbaar

Uitstekende service

Jesse Veenman was uitermate servicegericht. Geen onnodige kosten aangesmeerd, kortom, een tevreden klant

Vriendelijk, service gericht en vakkundig geholpen

De auto had een grote service beurt nodig, APK keuring en winterbanden wissel. Er werden enkele mankementen geconstateerd en deze werden met prijsindicatie telefonisch doorgesproken. Door de vele werkzaamheden bleef de auto een extra nacht over, maar stond gewassen en nog binnen vanwege het vriezende weer op mij te wachten. Receptie is vriendelijk en behulpzaam.

zoals gewoonlijk uitstekend

zie boven

tot op heden, uiterst tevreden.

zowel tijdens verkoopgesprek als de after-sales is Jerome voor ons geweldig geweest. hield ons op de hoogte van productie tm aflevering!! na aflevering/ tijdje rijden, hadden wij nog diverse vraagjes welke hij duidelijk aan ons uitgelegd heeft. Per abuis was er voor de trekhaak, een jäger aansluiting gemaakt ipv de afgesproken multicon. dit is nu netjes opgelost en zit de multicon eronder.

positief

De afhandeling van een onderhoudsbeurt en het daaruit voortvloeiende onderhoud was tot grote tevredenheid. Maar gegeven uw locatie ver buiten de bebouwde kom is vervoer van en naar uw bedrijf lastig als je je auto daar moet achterlaten. Niet iedereen kan (nog) fietsen. Het ophalen en terugbrengen van de auto is niet ideaal, want door krapte in het personeel moesten wij de auto een dag extra missen. Het beschikbaar stellen van een leenauto zou vereweg te prefereren zijn.

Uitstekend geholpen

Goed ontvangen door servicemedewerker.

Ondanks Corona en een hoop zieke garagemedewerkers snel geholpen.

Je weet altijd waar je aan toe bent......

Altijd goede service. Men is altijd duidelijk over wat er aan de auto moet gebeuren en wat het ongeveer gaat kosten.

prima geholpen

Wij hebben een occasion gekocht en zijn zeer tevreden over de koop.

Prettige professionele sfeer

Fijn contact, goede service