Dhr. Albert Bos is voor ons het visitekaartje van Broekhuis.

Een nieuwe auto kopen doe je niet iedere dag. Vertrouwen in de verkoopmedewerkers vinden wij heel belangrijk. Veel vertrouwen in Albert Bos, correct in omgang, vriendelijk en behulpzaam, goed advies. Komt alle afspraken stipt na.

Zeer tevreden!

Goede service! Snelle levering van de auto!

Goed.

Uiterst korrekt en vriendelijk. Met ruimte om te werken. Alleen het bedrag voor een onderhoudsbeurt van bijna 700,- vind ik wel erg hoog.

Vertrouwd, deskundig,klantgericht

Hebben ons zeer goed geholpen bij de advisering van een Nieuwe auto, de administrative afhandeling voor de inschrijving en overschrijving van de Nieuwe als de inruil auto tot de parkeervergunning toe. Ook de after sales was uitstekend.

Prettig in de omgang

Vanaf het eerste gesprek, de testrit en het verdere traject hebben wij goed kunnen schakelen met Damien. We zijn vriendelijk en deskundig geholpen.

top

wij hebben vw tiguan gekocht zijn tevreden over de aankoop,het is nu alleen het wachten op de trekhaak die er nog ondergebouwt moet worden,vriendelijke groet hans oostra

zoals al meer dan dertig jaar: toppie!

De eerste Golf TDI nog bij Pouw in Wormerveer, daarna De vries in Purmerend waar we tot zaken kwamen met de toen beginnende heer Danny Koster. Een aantal Golf TDI's volgden zowel in Purmerend als Koog aan de Zaan. De laatste aankopen waren een T-roc 2.0 Sport en een Up. De T-roc nu ingeruild in Purmerend, opnieuw bij de heer Koster. Nu voor een Tiguan 2.0 4-motion, die de evenals de T-roc onze caravan door Europa mag gaan trekken. En als altijd was het een genoegen met elkaar te handelen. Oude waarden moet en kan men gelukkig koesteren.

Prima ervaring

Relaxte sfeer en vakkundig personeel, goede informatie, kortom een prima ervaring.

Zeer goede service

Telkens begon het spraakmechanisme te pas en te onpas vragen te stellen als ik in gedprek was met mijn vrouw. De receptie had dit goed begrepen en dit voor mij uitgezet. Later werd daar nig over teruggebeld, wat een service.

Vriendelijk en efficiënt

Afspraak maken was makkelijk en daarna ging ook alles prima.

Goed geholpen bij de koop van nieuwe VW UP

Prettig contact met de verkoopleider, hij dacht mee en ondernam zo nodig actie. Het leidde uiteindelijk tot de koop van een laatste versie van de Up!

wat je van een autodealer kan verwachten.... een goede, mooie auto afleveren.

Prettig contact

Alles keurig geregeld met de proefrit en bij het ophalen van de auto. Trekhaak was toch al binnengekomen en kentekenbewijs al een dag vantevoren aangevraagd, waardoor deze al op de mat lag.

Zeer tevreden over de service

Nog nooit eerder een auto gekocht bij een dealer zoals Broekhuis. We werden hartelijk ontvangen, en onze Skoda stond al klaar om een proefrit mee te maken. Samen met de verkoper (Rens) een rondje rondom gedaan, en vertelde eerlijk over de schades die ook gemaakt worden. Na terugkomst van de proefrit, hebben wij besloten de auto te gaan kopen. Rens heeft verstand van zaken, en verteld alles eerlijk en goed. Wij kunnen binnenkort de auto ophalen, en kijken daar erg naar uit.

Geweldig!!!!!!!

Wij zijn zo vriendelijk en vakkundig geholpen door Thomas Zijn zeer tevreden hoe hij alles heeft uitgelegd Nogmaals ons dank daarvoor Thomas

Prima geholpen

De verkoper had genoeg tijd voor ons, en heeft 2 proefritten vor ons geregeld.

Storing in de comfort instelling van de auto was lastig te vinden, monteur heeft er alle tijd voor genomen waarna er onder garantie een kapot onderdeel is vervangen. Duidelijke communicatie vanuit de werkplaats. Compliment voor de afhandeling!!

Klant Vriendelijk, betrouwbaar en proffesioneel.

De hele periode dat wij contact hebben gehad hebben wij als zeer prettig ervaren. Vanaf onze eerste afspraak tot aan de aflevering van onze nieuwe auto . Onze complimenten voor de receptie en de verkoop en natuurlijk voor de onderhoudafdeling.

achteraf zeer tevreden

als je een andere auto koopt, en ze stellen een verwachtte levertijd voor dan hoop je vanzelf dat die ook gehaald wordt. maar door drukte en vakanties kan het uiteraard een paar dagen later worden. maar we zijn heel blij.

Goed geholpen geen gedoe en ook ni worden vragen goed beantwoord

Klantgericht

Goed gesprek met verkoper. Neemt de tijd en beantwoordt de vragen die je stelt professioneel. Is vriendelijk ook na de koop. Broekhuis toont hier opnieuw een prettige Seat-dealer te zijn

Het voelde meteen goed.

Ik heb een hele mooie zwarte Passat gekocht. Auto zag er echt keurig uit. Deal was na de proefrit snel gemaakt. En na drie weken wachten is de auto keurig afgeleverd precies zoals afgesproken en naar wens.

Fijne service bij Broekhuis

Auto voor een apk- en grote beurt gebracht bij Broekhuis. Zijn zeer tevreden over de correspondentie, het telefonisch contact over de status van de reparatie en de latere uitvoering van het onderhoud. Top!

Klantvriendelijk en deskundig

Voor onze vragen ovee onze nieuwe Seat Tarraco werd goed de tijd genomen om deze te beantwoorden. Samen de auto bekeken en voor de Seat connect app konden we altijd bij hun terecht met vragen. Klantvriendelijk en deskundigheid zijn goed. Ik zou deze dealer zeker aanbevelen.

Nieuwe SEAT Tarroco gekocht

Jerome, heeft ons echt op weg geholpen. De keuze was eerst Skoda daarna Volkswagen en uiteindelijk Seat. Wij zijn heel tevreden over de manier waarbij hij ons heeft geholpen. Seat was nog niet eerder in mijn gedachten opgekomen maar komt het dichtst bij al mijn wensen.

Binnenzeestraat 5

1446 AB Purmerend