Mijn ervaring met de heer Luk Termeulen was er een van de bovenste plank. super
Beste John, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Dat u ervaring met onze collega naar volle tevredenheid is verlopen doet ons erg goed om te zien. Wanneer wij iets voor u kunnen betekenen dan zullen wij graag weer voor u klaar staan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Haarlem
Ik ging terug met mijn auto, ik wilde geholpen worden met een aantal, voor mij, onvolkomendheden. Dat is keurig en kosteloos verholpen!
Tijd genomen voor uitleg.
Beste Ab, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Haarlem
Van afspraak, uitvoering werkzaamheden en nazorg uitstekend geholpen.
Ik heb mijn auto in geruild voor een nieuwe. De verkoper dacht mee met onze wensen. Afleveren was ook prettig ook al met wat nieuwe snufjes
terugroep actie ivm problemen bij accu Audi Q4 etron een aantal accu elementen kosteloos vervangen prettig contact met receptie uitleg gegeven over reparatie vraag: worden de andere accu-elementen die niet vervangen zijn , op latere datum nog een keer getest?
Een hele prettige ervaring om op deze manier op, je nieuwe leaseauto te mogen ophalen.
Perfect geholpen.ooit een keer een nieuwe auto gekocht bij arend in zaandam.dit was een zeer slechte ervaring.bij broekhuis perfect geholpen.
Wij zijn geholpen door Rik Barnhoorn. En hebben hem ervaren als een zeer enthousiast en betrokken verkoper. Kijken zeer positief terug op zijn inzet en dienstverlening.
Een mooie Audi Q3 gekocht bij Audi Haarlem. Of beter gezegd bij Tim Ruijter. Erg tevreden kan niet anders zeggen. Veel vakkennis, prettige persoonlijkheid, houdt voldoende afstand pusht niet en blijft altijd correct. Hield ons bij elke stap op de hoogte en verteld geen onzin. Kortom zoals het hoort!
Wij bedanken u voor deze mooie review en complimenten voor onze collega! We zijn erg blij om te zien dat u zakelijk en uiterst professioneel geholpen bent. Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar. Veel rijplezier en veilige kilometers gewenst in uw Audi Q3! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Haarlem
Ongelooflijk goei service. Zoals mijn eigen winkel broekhuis alkmaar. Echte vriendelijke alle medewerke. Ik altijd broekhuis alkmaar auto kopen of auto lenen of huren en reperatie alles is daar. Mike is echte zoals mij familly allea top geregeld. Niet meer andere merke alleen broekhuis alkmaar. Wij hele gezien echte tevreden. Mij kinderen ook altijd zeggen broekhuis broekhuis. Jullie is echte beste dealer in nederland. Kom op jonges Bedank voor jullie moeite. Jullie is beste .
Het mij een waar genoegen om met Broekhuis zaken te doen. Zeer goed georganiseerd en vriendelijk.
Bedankt Joop, voor het achterlaten van deze mooie review! We zijn erg blij om te zien dat het gevoel dat u heeft ervaren bij ons op de vestiging goed is en wij u prettig en snel geholpen hebben. De volgende keer staan wij graag weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Haarlem
Overgestapt naar een ander merk, Skoda. Omdat mijn occasion altijd bij de dealer werd onderhouden, wil ik dit graag voortzetten. Broekhuis Alkmaar is de officiele dealer, dus daar de afspraak voor onderhoud gemaakt. Alles liep vlot, de afspraak, het onderhoud zelf en de registratie daarvan. Vriendelijk geholpen aan de receptie en zelfs gratis gebruik mogen maken van de breng- en haalservice. Perfect. Ik was voorheen goede dealers gewend, dit is er ook één!
Tim Ruijter (locatie Haarlem) is sociaal, eerlijk, goed bereikbaar en een man van zijn woord. Samen zijn we tot een mooie overeenkomst gekomen. Tim geef ik dan ook een 9. Broekhuis als geheel geef ik een 7. 2 opmerkingen in dit kader: -de prijzen van vergelijkbare import auto’s zijn een paar dagen voor aflevering van mijn auto naar beneden aangepast. Dit laat een beetje een nare smaak achter in mijn mond. -in de advertentie van mijn nieuwe auto stonden een handjevol opties genoemd die in werkelijk toch niet op de auto zaten. Hopelijk kan dit in het vervolg zorgvuldiger worden aangepakt. Groet, Roel
Beste Roel, Bedankt voor de review en uw complimenten voor onze collega Tim. Ook dank voor uw openheid om onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren. Uiteraard stellen wij dit zeer op prijs. We zien u graag de volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Haarlem
Mede door Sarah, die ons hielp tijdens de onderhoudsbeurt van onze A5, is ons vertrouwen in uw organisatie weer terug. De vorige contact persoon, inmiddels met pensioen, had veel kapot gemaakt, waardoor we serieus overwogen hebben een Audi-garage in een andere provincie in de arm te nemen. Gelukkig hoeft dat nu dus niet meer. Sarah, met dank.
Verkoper aardig en goed bij nalevering
Beste Hans, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij stellen uw feedback heel erg op prijs. Wanneer u ons nodig heeft dan zullen wij graag weer voor u klaar staan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Haarlem
Originele beoordeling
Verkoper aardig en behulpzaam. Aflevering niet zoals hoor. Banden zacht. Ruitensproeier vloeistof ook leeg. Morgen bespreking hier over
Beste Hans, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij stellen uw feedback heel erg op prijs. Wij hebben u gesproken bij ons in de vestiging en een afspraak gemaakt om de bovenstaande punten te behandelen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Haarlem
Een goede VW dealer met een prima service. Ik heb met mijn VW Sportsvan gebruik gemaakt van de haal en brengservice en dat ging prima. Ook goede communicatie. Het betrof een servicebeurt en aircoservice. Werd nog gebeld dat de achterwisser vervangen moest worden en dat zou ook gebeuren. De volgende dag trof ik in de bak bij de ruitenwisser twee doppen aan die waren vergeten terug te monteren op de volgens mij aircoleiding. Best wel slordig! Ik heb ze er zelf weer opgedraaid. Een wonder dat de doppen er nog lagen want er was gereden met de auto. Ook vond ik dat de achterwisser er totaal niet nieuw uitzag maar dat weet ik niet zeker, het is een gevoel. Resumerend: Een goede dealer met prima service maar de contole van de werkzaamheden zou beter kunnen.
Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn om te lezen dat u ons beoordeeld als een goede dealer. Wij danken u voor de feedback over de controle. We zien u graag de volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Haarlem
Keurige afhandeling van de medewerker aan de skoda balie. Werd gedurende de dag dat de werkzaamheden uitgevoerd werden wat de totale kosten waren.
Duurde ff wat langer als gedacht , langer als 1,5 uur , maar ja , tis niet anders....
Thuisgebracht en weer opgehaald toen de wagen klaar was.
Altijd goed, snel geholpen door klantvriendelijk personeel. Kortom prettige dealer!
Beste Piet, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u altijd zo goed geholpen wordt. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Haarlem
Vanaf de eerste minuut voel je je bij Audi Alkmaar de 'koning' die je je als klant overal wil voelen. Het contact VOOR de verkoop,TIJDENS de verkoop en NA de verkoop met verkoper Gerrald was ronduit fantastisch.
Onlangs een goeie service en een snelle afhandeling gehad bij de aankoop van een VW t-cross. Wij willen onze welgemeende dank en waardering richten aan de occasion manager van Broekhuis Haarlem dhr. Tim Ruijter voor zijn bereidwilligheid en begrip om de wensen van de klant te vervullen. Een zeer tevreden klant
Beste Roy, Gefeliciteerd met de aanschaf van uw Volkswagen T-Cross. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door onze collega Tim. Wij wensen u veilige kilometers en veel rijplezier toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Haarlem
Uitstekende ervaring. Afspraken nakomen. Goed gevoel vanaf de eerste afspraak. Professionele maar ook vriendelijke sfeer.
Mijn ervaringen bij Broekhuis Haarlem zijn nogal dubbel. Wij hebben een VW Taigo meest luxe uitvoering gekocht met inruil. Ontvangst was netjes door nette mensen. Voor het bezoek was de koop al geregeld onder voorwaarde van bezichtiging. Auto zag er netjes uit en de overeenkomst door beiden partijen ondertekend. Na thuiskomst bleek dat de auto was ingevoerd vanuit zweden en de uitvoering behoorlijk afweek van een Nederlandse auto. Diverse onderdelen/mogelijkheden zaten er niet op o.a. Climate control, snelheidsbegrenzer, armsteun enz. Al met al heb ik de auto naar mijn gevoel te duur betaald.
Beste heer Smeets, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij zijn blij te zien dat u het bezoek goed heeft ervaren. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen om de punten te bespreken. Mocht u ons in de toekomst nodig hebben, u bent van harte welkom. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Haarlem
Smaragdweg 10-14
1812 RJ Alkmaar