Correct advies en goede uitvoering service.

1 opmerking van kritiek: nummerbordplaathouder achter is ongevraagd vervangen door een exemplaar met Broekhuisreclame. Van mij had die met de naam van Martin Schilder, aan wie ik heel goede herinneringen heb, mogen blijven.

Zeer klantvriendelijk en perfect geholpen

Bij onze zoektocht naar een Nieuwe auto zeer klantvriendelijk en top geholpen door Luk Termeulen, Broekhuis Haarlem Skoda. Mede door zijn prettige contact is de koop beklonken. Voorbeeld voor anderen. Super content met de VW Variant !!

Prima begeleiding bij het maken van een keuze. Netjes en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg. Alles in een paar uur geregeld.

Een goede service bedankt

Dit is een goede zaak waar je met een open mond wordt gezien als klant en goe wordt geholpen.

Vriendelijk en betrouwbaar

Topklasse

Een zeer klantgerichte vertegenwoordiger (Peter pommer) Heeft duidelijke en gunstige offerte gemaakt Mooie inruilprijs geboden En super leuke aflevering gedaan Waarin alle tijd voor bepaalde uitleg en installatie werd genomen. Paar dagen later nog gebeld of wij tevreden waren en of er nog vragen waren

top service

kwaliteit straalt van het merk audi uit.

Prima geholpen

Het was leuk om het doek van de auto af te halen helemaal top!

Top verkoper

We werden echt top geholpen foor de verkoper en xijn zeer tevreden

Fijne garage, vriendelijk personeel.

Goed geholpen voor een onderhoudsbeurt.

Telefonisch goed geholpen en auto zeer netjes thuis bezorgd

zoals hierboven geschreven

prima service en fijne fiets

Op tijd gebeld voor vervanging banden en planning. Auto stond tijdig gereed. Fiets weer ingeleverd en rijdt weer als een zonnetje!

Vriendelijk en bekwaam.

Klantvriendelijk ontvangst met adequate uitleg over technische onderwerpen. Om zo uiteindelijk tot een goede keuze te kunnen komen.

Uitstekend service

Prettige en correcte service en afhandeling van garantie op een kapotte accu die na twee jaar nog net onder garantie viel.

Bij Broekhuis geweest voor een servicebeurt. Goede afspraak kunnen maken en werd netjes op tijd geholpen. Kunnen wachten tot de auto klaar was.

Excellent service

Jelle was open and honest in all his advise regarding the car we purchased at the end. Excellent service.

zeer goed

Eindelijk een autoverkoper die niet opdringerig overkomt. Zeer prettig naar de klant toe en vooral deskundig over de te kopen auto. Al met al een voorbeeld hoe je een auto aan de man (klant) brengt. Rico bedankt en wij hopen dat de service in de toekomst hetzelfde zal zijn zoals jij autobedrijf Broekhuis vertegenwoordigd. Kees en Linda Bouterse.

Eerlijk en vakkundig

Ik ben ontzettend goed geholpen bij Broekhuis Alkmaar. De APK en jaarbeurt zijn weer netjes uitgevoerd. Ook over extra kosten werd keurig overlegd, zodat ik niet voor een verrassing kwam te staan. De auto was netjes gewassen en gezogen toen ik deze weer ophaalde. Voor deze service kom ik zeker terug!

Goed en klantvriendelijk

uitstekend geholpen door een vriendelijke verkoper

De verkoper heeft geregeld dat wij met 2 verschillende auto's (1 met de juiste motorisering en 1 met identieke stoelen van de aan te schaffen auto) lange proefritten konden maken zodat we er zeker van waren dat we geen miskoop zouden doen. Bij de daadwerkelijke oplevering werden mogelijkheden en instellingen van de auto door hem duidelijk uitgelegd en/of hem alvast ingesteld. Hiervoor nam hij ruim de tijd.

Mijn auto in 1 dag weer rijklaar voor een jaar.

Door de breng en haalservice voor mijzelf veel tijd voor andere dingen. Bij het ophalen vd auto alle info gekregen over de onderhoudsbeurt en de nota. Ben erg tevreden over hoe het gegaan is.

Prima vriendelijk en deskundig geholpen

Werden vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen.

Andere visie op service en kwaliteit van Broekhuis

We hadden de melding storing verkeersteken herkenning in beeld. Ik probeerde telefonisch een afspraak te maken en dit te combineren met een beurt. Na lang proberen uiteindelijk de afspraak online ingeplant. Incl de melding mtb de verkeersteken herkenning. Dit ook doorgegeven bij afgeven vd auto. Toen ik de SMS kreeg ging ik de auto halen. De medewerker ad balie gag aan dat de beurt was afgehandeld maar dat de camera niet werkt. Daardoor doet overigens niet alleen de verkeersteken herkenning het niet maar ook de lane asisit en de cruise control niet. De auto os 3,6 jaar oud en heeft 30k km gereden. Of ik even 700,- wilde afrekenen. Was niet gebeld over deze situatie. Garantie of coulance regeling kon ik volgens de medw geen gebruik van maken. Het was immers niet heel gek dat zo'n camera na 3,5 jaar en 30k aan km's stuk gaat. Met de medewerker kunnen afspreken dat hij dit schriftelijk zou bevestigen. Deze afspraak is niet nagekomen. Overigens vind ik 1100 voor zo'n camera en dan nog 3 uur arbeidsloon een enorm bedrag.nooi verdienmodel voor Broekhuis denk ik dan maar. Zou het netjes hebben gevonden als de afspraak was nagekomen, ik vooraf geïnformeerd was, bevestig werd dat dit wel wat snel was voor zo'n defect en dat er mede daardoor coulance werd gegeven op product en arbeidsloon. Een kwestie van eerlijk zakendoen lijkt mij. De klachth zal bij uitblijven van de afgesproken schriftelijke bevestiging van u eerder groter worden dan kleiner. Zowel tichting vw Nederland als richting zakenrelaties. Dit betreft overigens de auto van mijn vrouw. D Geeris G 943 LZ

duidelijkheid over gemaakte afspraken

Volgens afspraak ben ik geholpen en verder goede uitleg over de werkzaamheden en de kosten

Prima geholpen.

Vooraf meegedacht mbt uitvoer werkzaamheden. Geen onverwachte kisten en prettig in de omgang. Werkzaamheden aan de auto waren duidelijk merkbaar, hij rijdt weer heerlijk.

Smaragdweg 10-14

1812 RJ Alkmaar