Perfect geregeld

Keurig ontvangen ,duidelijke uitleg gehad en geen verrassingen.

Deskundig en behulpzaam

Al jaren zorgt Broekhuis Alkmaar voor mijn auto en toen ik vorig jaar een andere Passat kocht, stond al vast dat ie bij Broekhuis in Alkmaar in onderhoud zou gaan. Tegenwoordig, met alle electronica en de gevoeligheid ervan, heb je minder keuze en moet je bijna wel naar een dealer. Hun rekeningen zijn niet laag, maar daar krijg je wel kundig onderhoud, goede service (gratis leenauto mocht de auto een nachtje moeten slapen in de garage) en als gevolg daarvan, Europese mobiliteits service er gratis bij, dus je hoeft geen wegenwacht abonnement te hebben. In de loop van de tijd ken ik vele gezichten bij de service ballie en met name Bryan helpt me altijd attent en zorgvuldig. Ik heb weinig tot geen ervaringen met andere VW dealers (behalve een plotseling bezoek aan de VW dealer in Gorinchem) maar ik hoop dat andere VAG rijders net zulke prettige ervaringen hebben als ik bij Broekhuis in Alkmaar. Mijn auto is een Broekhuis auto.

De aanwezigheid van een perfecte hospitality ruimte om op een autoreparatie te wachten

Uitstekende internetverbinding en koffievoorziening.

Goed geholpen

Naast de olieservicebeurt die was afgesproken heeft men toch tijd gemaakt om gasveer achterklep te vervangen. (Garantie)

Vriendelijk en behulpzaam

Tijdens de aflevering van mijn leaseauto werd ik geholpen door Jelle. Hij nam de tijd om alles stap voor stap door te nemen en uit te leggen. Ook naderhand kon ik bij hem terecht voor vragen en werd snel en netjes geholpen.

Goed geholpen, afspraken nagekomen

Ik ben goed geholpen; de afspraken zijn nagekomen en de vervangende auto stond klaar.

Samenstellen nieuwe leon in goed overleg, eerder geleverd en uitgebreide uitleg over vele nieuwe mogelijkheden.

Broekhuis Alkmaar kan ik bij iedereen aanbevelen.

Bij het ophalen van onze nieuwe auto werd alle tijd genomen door de medewerker Mike bij de afhandeling van de formulieren en kregen wij uitgebreide uitleg.

Zeer adequaat en geduldig geholpen

Ik had een softwareprobleem dat ik zelf moeilijk kon oplossen. De verkoper van z'n tijd, liets zich niet uit het veld slaan toen het niet lukte en dikste uiteindelijk het probleem. Happy camper!

Prima, zoals verwacht

Snel en klantvriendelijk. 1e Onderhoud audi e tron.

Excellent.

It was effortless to book an appointment for the service. I requested to wait at the premises to pick up the car. In the waiting area, you can use rooms to work while your vehicle is serviced. The staff was very polite and eager to help you.

Netjes en snel geregeld

Goede informatie en snel alles in orde gemaakt. Vorige auto ingeruild voor nette prijs. Voor vragen en kleine reparaties altijd terecht.

Zorg zodat wij optimaal genieten van de auto

Aankoop aflevering contact veel zorg en rust aan besteed zodat wij optimaal genoten van de ervaringen en onze mooie nieuwe Audi

Uitstekend geholpen door Jelle!

Op een fijne en vriendelijke manier zijn we door de medewerkers van Audi ontvangen voor het ophalen van onze nieuwe auto. Jelle nam ons op een kundige en vriendelijke wijze mee in het hele proces. Hij dacht met ons mee en uiteraard volgende zoals afgesproken enkele dagen later de happy call. Geen op- of aanmerkingen dus, wij zijn een en al tevreden.

Fantastisch bedrijf met top personeel

Snelle servicebeurt op afspraak waar ik op kon wachten.

De servicebeurt werd op de afgesproken tijd uitgevoerd en duurde zeker niet lang. Omdat ik er op wachtte, was dat mooi meegenomen. Minder vond ik dat het de dealer niet lukte om het navigatiesysteem te updaten. Ik had daar zelf al eens naar gezocht maar vond, ook op de Skoda-site zelf, nogal wat onduidelijke informatie. Mijn verwachting was echter dat een merk-dealer dit probleem niet zou hebben.

Prima.

De auto had een service beurt nodig en een technische inspectie. Ik wilde hem 1 dag eerder brengen en 1 dag later ophalen. Dat was geen probleem Het personeel was vriendelijk en vertelde wat er aan de auto was gedaan Of de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd zak de praktijk leren. Ik heb er echter wel het volste vertrouwen in. De auto is door mijn broer bij Broekhuis gekocht en altijd in onderhoud geweest. Tot nu toe is dat altijd goed uigevoerd.

Een uitstekende organisatie

Het is een uitstekende professioneel bedrijf

Van begin tot eind keurig geholpen

Proffesioneel

Op een goede en prettige wijze geholpen bij zowel de werkplaats bezoeken als bij aankoop van nieuwe auto.

Prima proces rondom aankoop; prettige en vakkundige verkoper

Prettig ontvangen in de mooie showroom en goede uitleg gekregen over de auto waar in geïnteresseerd was. Ook goed geholpen in het aankoopproces. Een aardige en goede verkoper die zijn vak verstaat

Helaas…

Ik heb tot nu toe altijd een 10 gegeven, omdat daar om gevraagd werd, maar ook omdat ik de service van de werkplaats/receptie (bij Broekhuis Alkmaar) enorm waardeerde. Echter, eind augustus vorig jaar gaf mijn boordcomputer aan dat er onderhoud nodig was, 29/8 gebeld, een afspraak binnen het gestelde aantal dagen was onmogelijk. Het plan was om over enkele weken naar Spanje te rijden, dat kon wel, maar dan verviel wel mijn Audipechhulp! Op mijn vraag: ‘Wat nu?’ was het antwoord ‘Lid worden van de ANWB!’ Ik kon 23 oktober terecht. Vrijdag 23 februari jl kreeg ik een EPC melding, advies niet mee doorrijden, contact opnemen met uw garage. Maandag de 26ste gebeld of de auto even aan de computer kon voor controle, ondenkbaar, de auto kon gebracht worden maar het zou zo maar 2 weken (!) kunnen duren, en een afspraak zou pas in april gemaakt kunnen worden… Ondertussen eigenlijk niet te veel rijden korte stukjes, als het moest… Broekhuis Purmerend kon ik bellen, misschien hadden die eerder plek. Ik was met stomheid geslagen, en ben meteen op zoek gegaan naar een andere auto, ander merk, mijn Audi A3, die mij uitstekend beviel, heb ik een week geleden ingeruild, dit keer dus geen Audi meer, want wat heb aan een auto zonder ondersteuning van een garage? Aan de werknemers ligt het niet, ik begrijp de overmacht, maar het totale gebrek aan klantvriendelijkheid heeft mij weggejaagd, helaas dus.

Zeer prettige ervaring.

Vriendelijke en behulpzame mensen wat zeer prettig overkomt

perfect

prima onderhoudsbeurt, uitstekende communicatie, prima werkplek!

Ruim aanbod occasions voor een redelijke prijsprijs

Ik ben prettig geholpen en kon in diverse auto's (merken) proef rijden. Dat is het voordeel van het occasioncenter.

Smaragdweg 10-14

1812 RJ Alkmaar