Best wel onprettig.

De auto aflevering was goed maar de rest daarvoor heel slecht gegaan.

Proffesioneel en je voelt je meteen thuis

2 keer auto aflevering gehad met Melvin. Zeer tevreden.

Goede inruilprijs gehad bij aankoop van mijn VW t-cross. En zeer tevreden over mijn 'nieuwe' auto. Aardige verkoper zonder aandringen. Hele prettige ervaring.

Uitstekende service

Vriendelijk geholpen

Auto inleveren en Broekhuis regelt de rest, einde dag auto ophalen en weer door.

Top lekker ontzorgt.

Prettige ervaring

Heel prettig geholpen en is de Dale tot stand gekomen en nog belangrijker, super blij met de auto !

De service was perfect!

Dat ik u 4 sterrren geef is omdat u mij Mijnheer noemt en ik Mevrouw ben ! Daarom geen 5 sterren !

Een prachtige auto gekocht

Daar een Volkswagen gekocht het is een geweldige en rijdt lekker ben daar fantastisch geholpen door diverse personeel. Kortom ik ben heel blij met deze auto Broekhuis Haarlem harstikke bedankt voor jullie service

Prettige onderhandelingen en goed resultaat

Na een aantal garages te hebben benaderd i.v.m. mijn belangstelling voor de Audi Q3 Hybride bleek het contact met de verkoopadviseur van Broekhuis Haarlem het prettigst en soepelst, met uiteindelijk een snel akkoord over de verkoop van mijn VW en de prijs van de Audi. De afrondende gesprekken daarna tot en met de levering verliepen in een prettige sfeer. Kortom ik ben heel tevreden met mijn Audi Q3 Hybride.

Matig

Aanvankelijk op een onbeholpen wijze geholpen door een jonge niet deskundige medewerker bij de aanschaf van een nieuwe VW T-Cross. Er moet op deze plaats wel met nadruk worden vermeld dat dat op een uistekende en deskundige wijze gecorrigeerd is vanuit het management van de Haarlemse vestiging! Dit heeft als gevolg dat Broekhuis Haarlem uiteindelijk ons favoriete autobedrijf blijft. Compliment dat uiteindelijk dit na een aanvankelijke achterstand vanuit het bedrijf Broekhuis is bereikt!

Na onderhoudsbeurt moesten de remschijven en blokken vervangen

Eind januari dit jaar onderhoudsbeurt bij deze VW dealer in Haarlem voor onze VW passat variant. 500 euro afgetikt en binnen een paar maanden net in weekendje over de grens, schelle piepen bij het remmen; moesten de remschijven en blokken met spoed vervangen worden (nog eens 550 euro). Hartstikke versleten. Belachelijk! Had toch opgemerkt moeten worden door een deskundige?? Op de website staat een keurige lijst met punten die zouden worden nagelopen en extra checks indien beurt bij een VW dealer. Daar zetten we dan de nodige vraagtekens bij...! Dus toch een negatief review online wel op zijn plaats door ons.

Een goede ervaring maar

Ik ben heel tevreden met deze dealer maar het afleveren van een nieuwe auto daar moest ik toch nog een maand langer wachten dan dat er op het formulier staat. Maar dat ze hun uiterste best doen om deze naar Nederland te krijgen doen ze verders heel goed dat verdient wel pluim.

Heel goede begeleiding bij mijn aankoop

Ik ben jarenlang klant van Broekhuis (en de voorganger Martin Schilder) Haarlem. Ze zijn klantvriendelijk en betrouwbaar.

Straalt vertrouwen uit

De eerste auto gekocht voor mijn dochter. Zeer goed geholpen en namen ook de tijd. Ook bij het ophalen van de auto werden we vriendeijk ontvangen en was geen vraag te veel. Kortom een fijne dealer. Mijn dochter is helemaal happy met haar auto en dat geeft mij ook een goed gevoel. Wou Tim nog bedanken voor fijne aankoop ! Mvgr R Gelaudie

Ik had mijn Tiguan ingeruild voor een 1,5 jaar oude ID3, waarvan de verkoper (stagiaire) Sebastiaan me verzekerde dat er een 58 KW accu in zou zitten. Ook werd er vermeld dat ik deze , door mijn bedrijf, te kopen auto een subsidie van€ 2.000,- zou zitten. Achteraf bleek beide niet het geval te zijn, en na enkele dagen rijden bleek er ook geen 58 KW accu echter een 45 KW accu in te zitten. Ik ben hier uiteraard mee teruggegaan en men moest toegeven dat ik verkeerd was ingelicht. Kan iedereen gebeuren, zeker een stagiaire die net nieuw is. Belangrijk voor mij was de wijze waarop Broekhuis, in de persoon van de verkoopleider Felix de Wit de zaak zo goed opnam. In overleg heeft men mij een Nieuwe occasion ID3 aangeboden met een grotere accu , echter 2 jaar ouder en met 55000 km op de teller ipv 14500 van de vorige, echter het betrof hier wel een First Max editie met alles er op en er aan. We zijn uiteindelijk overeengekomen dat de ~Tiguan 1 op 1 zonder bijbetaling geruild kon worden met de ID3, waarbij men er voor zorgde dat de auto er spic en span uitzag. Verder heeft Felix er alle tijd voor genomen om met mij de instellingen van de auto aan te passen op mijn voorkeuren. Al met al ben ik zeer tevreden en wil toch ook Sebastiaan Jansen een pluim geven voor de wijze waarop hij mij heeft geholpen

Hartelijke ontvangst, eerlijk verhaal, mooie auto aangeschaft.

Wij werden in Haarlem hartelijk ontvangen door Luk Termeulen. Tijdens ons gesprek bleek de auto die wij op het oog hadden niet alle opties te hebben die wel op de website vernoemd werden. Dat was soms niet erg, soms wel erg jammer. Luk heeft aangegeven hoe hij daarmee wilde omgaan. Voor ons voldoende reden om de auto toch te kopen. Na 2 weken werd onze nieuwe auto keurig in Tilburg afgeleverd. Luk is hiermee alle gemaakte afapraken nagekomen en wij rijden voortaan trots in onze Skoda karoq, een geweldige auto.

goed geregeld

Melvin heeft mij goed geholpen en geadviseerd.

Goede en snelle inruildeal.

Deal,snel gesloten,afspraken worden nagekomen, auto netjes afgeleverd.

Alles keurig netjes verlopen!

Heel netjes geholpen door Tim, ook het contact via broekhuis zelf ging heel vlot. En mega tevreden over hoe de auto is afgeleverd! Dank!

deskundige begeleiding

Bij de aflevering van onze Audi werden we uitgebreid en deskundig begeleid bij alle bijzonderheden passend bij de huidige versie van de Q3. Melvin Ossebaar nam de tijd om onder andere de myAudi app op de Iphone te installeren en uitleg te geven over de verschillende connect-functies. In en om de auto werden aansluitend diverse instellingen benoemd en de functies van allerhande onderdelen. Drie dagen na aflevering mochten we nog een telefoontje van Melvin ontvangen met de vraag of alles naar wens was verlopen en dat we bij vragen altijd langs konden komen. Kortom: aanbevelingswaardig.

zeer goed

Van A-Z perfect geholpen door Bart Janssen bij de aanschaf van mijn nieuwe Q3.

Zeer tevreden.

De mensen zijn aardig, de auto is goed en de prijs was een prijs waar we beide tevreden over waren.

Bedankt Dennis voor de goede service!

Heel fijn geholpen en goed advies gekregen en reuze blij met de T-Cross!

Prima service en onderhoud!

Vooraf duidelijke en transparante offerte voor de groot onderhoudswerkzaamheden. Vriendelijke en deskundige service desk medewerkers!

Geweldig, in een woord

We zijn prettig en goed geholpen door de verkoper. Heeft alle tijd genomen voor tekst en uitleg. De auto nu een week in bezit, voldoet boven verwachting. Rijd en zit lekker, voldoet aan al mijn wensen.

Leidsevaart 10-14

2013 HA Haarlem