Heel klantvriendelijk

Wij voelen ons bij broekhuis heel goed op ons gemak

Leuk bedrijf met oprecht leuk personeel

Broekhuis Peugeot Rijssen is niet een hele grote autogarage. Maar dat maakt het “shoppen” alleen maar leuker. Bij binnenkomst word je vriendelijk aangesproken en wordt er vooral niet opdringerig gedaan. Je wordt als klant goed verzorgt. De keuze is uiteindelijk reuze maar de verkopers denken goed met je mee. Ervaring met de werkplaats in Rijssen heb ik nog niet maar ook daar ga ik vanuit dat dit een soortgelijke ervaring zal zijn.

Prima service auto goed nagekeken en schoon weer terug gekregen!

We hadden een afspraak voor de beurt en we hadden afgesproken dat ze zouden bellen als er bijzonderheden waren, die niet bij de beurt zouden horen. Ze hebben zich aan de afspraak gehouden. Leen auto gekregen en toen we de onze weer konden ophalen was hij prima nagekeken en netjes gewassen en opgeruimd!

Goede service en correcte behandeling.

Goed geïnformeerd over de kosten en persoonlijk telefonisch contact.

Zoals altijd weer super netjes geregeld .

Super ervaring en ontzettend klantgericht.

Prima service. Valt weinig over te zeggen. Alles goed geregeld en verwacht nog lang klant te blijven.

Heel goede ervaringen met Broekhuis Rijssen.

Ik heb goede ervaringen met de service van Peugeot Broekhuis Rijssen. Men is altijd bereid om mee te denken in je vraagstellingen (klein of groot). Ik ben niet voor niets al 40 jaren bij dit bedrijf, al was het voorheen onder een andere naam. Kortom: Goede begeleiding bij aankoop, zowel als onderhoudsservice.

zeer tevreden

Prettig geholpen door een enthousiaste verkoper, service gericht en auto voor de deur afgeleverd gekregen ondanks de afstand van 2 uur rijden.

goede prijs, goed contact, prima product, contactueel prima verkoper.

Henk Teela, de verkoper, heeft ons op een prima manier aan een andere auto geholpen een Peugeot 2008, een rode uit 2018. Er zaten een paar voor ons niet opvallende krasjes op het portier, maar Henk heeft dat zonder meerkosten over laten spuiten. Op 15 februari hebben we hem opgehaald en op 17 februari konden we met deze auto op een door corona vertraagde huwelijksreis. We vonden ons een stel verwende kinderen, hoewel we allebei al 65+ zijn. Dus Henk en de mensen van de werkplaats van Broekhuis Peugeot een groot compliment !! Ruud Boerman voormalig sr. consultant RvB KPN. voormalig organisate-adviseur Min. van Financiën.

Ik ben top geholpen door broekhuis

Ik heb mijn Peugeot 208 bij Michel Peugeot ingeruild en een hele mooie 108 Peugeot gekocht ben top geholpen. Hij is mooi afgeleverd en op klein dingetje dat vervolgens verholpen is ,ik ben super blij Met broekhuis . En kom graag terug

Betrouwbaar

Heel goede service. Proberen samen met klant tot een tevreden deal te komen. Hebben dit bedrijf als heel prettig ervaren. Straalt vertrouwen en prima service uit. Met dank aan prettige verkoper Maarten Ligtenberg. Dikke pluim!

Alles heel goed

Alles gedaan zo als afgesproken

Altijd weer goed voor elkaar

Een prima garage die doen wat ze zeggen.

Heel vriendelijk geholpen

Vriendelijke persoonlijke benadering door verkoper,Snelle afspraak word goed mee gedacht.De garage komt heel vertrouwelijk over als je daar al aan komt.Hele mooie service dat onze auto ook nog thuis werd bezorgd.Kortom wij zijn tot nu toe heel erg tevreden.Grote pluim voor garage Broekhuis Rijssen

Super Service

Vriendelijk en behulpzaam, TOP!

Een zeer goede service.

Een hele fijn ervaring. Ze helpen je goed en staan altijd klaar met het beste advies.

Super snelle en correcte behandeling

Kon zeer snel terecht voor een onderhoudsbeurt waarbij ik tussentijds geraadpleegd ben over de punten die gevolgd moesten worden

Heel fijn en goed geholpen met allerlei extraatjes bv dat de auto gewassen was

Geweldig goed bedrijf

Je wordt er prettig ontvangen,goed om zaken mee te doen verkoper dringt niet op luistert adviseert een prima adres ik kom hier zeker terug.

Top zaak

Auto weer helemaal in orde !

Snel, duidelijk en goed

Auto was weer piekfijn voor elkaar (zelfs gepoetst), fijn dat er bij bijzondere kosten eerst gebeld wordt!

Prettig

Alles naar wens

Tevreden en goede service

Correct, vriendelijk en deskundig geholpen

Zie boven

snel en vakkundig geholpen

je wordt er altijd snel en goed geholpen en vriendelijk personeel

Kalanderstraat 9

7461 JL Rijssen