Heel tevreden.

Prima verkoper ( Maarten )

Ervaren verkoper. Vriendelijk. Weet wat hij verkoopt.

Goede service, vlotte afhandeling.

Prettig en redelijk contact

Altijd goede service , meer dan 20 jaren zelfde dealer.

Goede service.

Erg tevreden, vlotte en goede service.

Perfect geholpen alles volgens afspraak. Top.

Mooie Ford kuga gekocht tot volle tevredenheid is alles afgehandeld.

heel correct en vriendelijk

Goede service en correcte behandeling

Top garage

Klantvriendelijk personeel en eerlijke goede verkopers broekhuis blijf zo doorgaan

top

super service

Prima vaklui

Goede mensen met veel er varing

Top service

Prettig ontvangst, ze nemen de tijd bij verkoop maar ook bij het afleveren van de auto word ruimschoots tijd genomen.

Vriendelijk geholpen

Eerste elektrische auto gekocht. Vriendelijk geholpen, demo wagen geprobeerd en snel doorgepakt. Vlek in de stoel na aflevering direct netjes weggewerkt. Al met al positieve ervaring met Daan en zijn collega’s

prima service en deskundigheid

er wordt meegedacht

Technische prima, commercieel minder

Ik rij mijn 6e peugeot, deze keer een 508, tot nu toe ver maar dan ook ver uit de duurste auto ooit, het is niet te bevatten wat er elke keer met een beurt weer gedaan zou moeten worden. En inruil daar geeft men ook niet thuis. Zo maar paar zaken lekkende kleppendeksel, aandrijfriem, kleppen vervuild reinigen, injectie systeem, electriche ruitbediening,

Helder en altijd goed

Goede hulp. Altijd netjes overleg bij extra bijkomende kosten.

Uitstekende service

S’morgens gebeld. Ik kon zonder afspraak langskomen. De monteur heeft direct naar de oude camper van mijn dochter gekeken. De volgende ochtend kon hij al gerepareerd worden. Nu kan ze in een veilige camper op reis. Wat ik zo prettig vind aan deze vestiging is dat ze eigenlijk altijd direct voor je klaarstaan. Ze Maken nooit ergens een probleem van en denken altijd met je mee. De vriendelijkheid waarmee je altijd benaderd wordt is heel prettig. Ik heb veel vertrouwen in deze mensen en ze tonen zich ook betrouwbaar, allemaal.

betrouwbare garage

vriendelijk personeel, zowel in de werkplaats als op kantoor. Komen afspraken na.

Fijne ervaring

Jong gebruikte auto hier gekocht. Vanaf het eerste telefonisch contact correct en prettig te woord gestaan. Afhandeling, inruil en aflevering van de nieuwe auto naar volle tevredenheid!

Prachtig bedrijf

Gastvrij en eerlijke mensen Wij hebben onze peugeot ingeruild En eerlijk onderhandeld. Nieuwe auto is bij ons afgeleverd en onze auto is gelijk opgehaald Auto papıeren overschrijving e.d. Keurig afgehandeld İn de auto handel hoor he regelmatig toch hele andere verhalen. İk vind een prachtig bedrijf

zeer goede afhandeling

Ik ben steeds goed geholpen en er was een uitstekend overleg van wat er gebeuren moest.

Erg blij met de koop van de auto

Goede communicatie,top service , eerlijk,netjes in omgang ,vlotte afwikkeling Met 1 woord top ,zou er zo weer een auto kopen

Een nieuwe voorraad auto gekocht bij Peugeot Broekhuis Rijssen. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering heb ik het contact als bijzonder prettig en warm ervaren. Dit was voor mij de eerste aankoop bij Broekhuis, maar wat een verschil tov de dealer organisatie waar ik mijn vorige auto's gekocht heb. Een veel gemoedelijkere en minder zakelijke sfeer. Je voelt je als klant welkom en gewaardeerd. Broekhuis Rijssen ligt voor mij niet om de hoek maar ik zal zeker hier klant blijven en de auto in onderhoud houden.

Vriendelijk geholpen en goede service!

Vriendelijk geholpen en goede service!

uitstekend behandeld

Vriendelijk, kundig en zeer gedreven

Fantastisch goed

Prima geholpen. Goede monteurs