Hele prettige ervaring bij Opel Broekhuis Doornspijk

Ik kan tot nu toe alleen de aankoop en service beoordelen en die was uitstekend. Verkoper Dave heeft ons prima geholpen, en de auto werd geheel volgens afspraak keurig bezorgd. Fijne Opel Karl Rocks gekocht die rijdt als een zonnetje en die ongekend veel opties heeft. Leuke attentie gekregen bij de oplevering en voor ons tot nu toe een prettige ervaring met een Broekhuis dealerschap.

Tevreden

Goed advies en goede service

Heel blij met de nieuwe auto

Fijn geholpen door verkoper, de verkoper was volgende dag belangstellend hoe de auto beviel, paar dagen later had ik telefonisch wat vragen die zijn met tevredenheid behandeld. Nu is het tijd om mooie kilometers te maken.

Fijn en persoonlijk

Al jaren klant bij Broekhuis Doornspijk. Bevalt goed. Snelle service, vriendelijk en behulpzaam personeel en niet te duur

Deskundig ,eerlijk en vertrouwd

Deskundig personeel werkt aan je voertuig. Er word mee gedacht met de klant en eerlijk verteld wat er mankeerd aan je voertuig. Er is ech aandacht voor de klant en dat geeft een vertrouwd gevoel al jaren.

Heel prettige garage om een andere auto te kopen!

Verzoek voor proefrit via website werd heel snel opgepakt. Vriendelijke en nette medewerkers. En net aanbod gekregen voor de inruil van de oude en voor de nieuwe. Dus heel tevreden met een andere/nieuwe auto op pad.

Ben zeer tevreden over Opel Doornspijk.

Wij hebben onlangs een opel grandland gekocht. We werden prima behandeld door de verkoper(Dave). Wij zijn zeer te vreden over deze auto. Dit is een prima keuze van ons geweest. Ben erg blij met deze mooie auto

Zeer netjes behandeld door verkoper Dave

Uw verkoper Dave Poulisse heeft onze deal vakkundig en netjes geregeld.

Zeer vriendelijk geholpen

Wij zijn zeer goed geholpen met de koop van onze nieuwe auto. Fijne en goede communicatie gehad met verkoper Dave.

Alles dik in orde

Grote beurt en APK tegelijk. Om weer een jaar APK te krijgen waren nieuwe banden nodig. Eerst daarover overleg gehad en ze zijn er meteen ook maar opgezet. Prima geregeld, de auto is zelfs uitgezogen.

Word altijd een goede service verleend

Super monteurs die altijd bereid zijn je te helpen

Zeer tevreden met Broekhuis Doornspijk

Ik ben al heel lang klant bij Broekhuis, en ben nog steeds Tevreden.

Vriendelijk geholpen

Occasion hier gekocht, werd vriendelijk geholpen en de procedure werd helder uitgelegd.

Altijd top.

Wij worden altijd goed geholpen. Service is goed.

1e keer Ford Kuga beurt laten geven en uitstekend geholpen. Duidelijke communicatie en prettig contact. Nette prijs voor nieuwe banden en keurig inspectierapport en leenauto.

Top bedrijf

Wij vonden het een prettig verkoop gesprek. Rustig niet opdringerig of nog erger amicaal. Prima kalme uitleg vd meeste knoppen en handels. (onze oude auto was van 2005). Prijs kwaliteit geen idee dat moet nog blijken maar gezien de regio hebben wij daar vertrouwen in. Gr arjan en anja

Prettige aan-en verkoop.

Ik vond de manier waarop Dave mij de auto verkocht heeft en mijn auto heeft ingekocht heel prettig. Niet opdringerig maar oprecht. Heeft mij de juiste informatie gegeven waardoor ik goed heb kunnen beslissen om de auto te kopen.

***

Jullie moeten eerlijk zijn bij de verkoop. Niet een bus aanbieden als zijnde demonstratie bus. En dat we na de verkoop erachter moeten komen dat het een schadebus is. En als ze dan de bijkomende gevolgen van de schade oplossen, maar nee jarenlang een discussie gaan voeren over hun in de doofpot gestopte schade. De lak van de motorkap en bumper liet al met een maand los, de bumper wilden ze wel spuiten, maar de motorkap niet. Jullie zetten er stiekem een nieuwe motorkap en bumper op en laten het slecht spuiten, omdat je het buiten de papieren van het bedrijf wil houden. Dan had je de schade bij de verkoop moeten melden en de prijs daar ook naar moeten maken. En niet doen of het een gloednieuwe demonstratie bus is. Los gewoon jullie gemaakte fout op. Het is een verborgen gebrek vanuit jullie, dus los het op! Jullie hebben ook al de jackpot gekregen voor een schadebus. Dit is gewoon ***! Spuit gewoon die motorkap en bumper fatsoenlijk, dat is het enige wat we vragen. Ja eigenlijk die demonstratie bus waar we voor betaald hebben, in plaats van een schadebus. Maar aangezien dat er niet in zit, neem je verantwoordelijkheid en maak het gewoon netjes dan kunnen we tenminste verder.

goede service en erg vriendelijk

goede service en erg vriendelijk

Fijne ervaring bij Broekhuis Doornspijk

Mijn oude auto ingeruild voor nieuwe auto. Hierbij netjes en eerlijk gehandeld, er werd geluisterd naar mijn wensen. Blij met mijn nieuwe auto, bedankt voor de fijne service.

Professioneel en denken mee

Onlangs een Grandland gekocht en zijn goed geïnformeerd en hebben samen een deal kunnen maken waardoor we nu met veel plezier in onze nieuwe auto rijden Wat ik vooral kan waarderen is dat ze meedenken met de koper, door omstandigheden moest onze auto iets eerder afgeleverd worden en hebben ze alles in het werk gesteld om dit te realiseren

Geweldige service en erg vriendelijk

Goed geholpen en erg professioneel en vriendelijk

Zeer klantvriendelijk, en behulpzaam.

Super geholpen door 1 van uw medewerker. Klantvriendelijk benadering, en auto super afgeleverd. Hebben we vragen, dan kunnen wij altijd contact opnemen.

Erg tevreden met de reparatie van de fiat. Zeer vakkundig personeel

Zuiderzeestraatweg West 132

8085AJ Doornspijk