dit is mijn eerste onder houd beurt hier ivm. dat ik altijd een auto van mijn werk had. en dat is mijn goed bevallen.
Bedankt Gijsbert, voor uw review! Wat fijn om te zien dat onze service u goed is bevallen na uw eerste onderhoudsbeurt bij ons op de vestiging. De koffie zal altijd voor u klaar staan, graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Goede service en alle aandacht
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
We wilden graag een Ford. We za gen er 1 op Autotrack staan bij Broekhuis in Doornspijk en maakten een afspraak. We konden meteen ķomen en na een proefrit waren we er snel uit.
Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van uw review! We zijn erg blij om te zien dat alles naar volle tevredenheid voor jullie was geregeld. Veel rijplezier en veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Geen moeilijk gedoe en zeker geen mooie verkooppraatjes. Gewoon zoals het is. Kort voor de inruil ben ik de linker spiegel verloren. Broekhuis Apeldoorn heeft mij uit de brand geholpen met een noodspiegel. Dit als service zonder kosten !! Bij de inruil nam de verkoper deze kosten post voor zijn rekening. Ging niet om een groot bedrag maar zegt wel iets over de manier van handelen.
Bedankt voor uw mooie review en beoordeling. Wat fijn om te zien dat alles naar tevredenheid voor u geregeld is. Uiteraard staan wij bij een volgend bezoek graag weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
prima service, zeer attent.
Bedankt voor uw beoordeling Dit waarderen wij enorm. Wanneer u ons nodig heeft dan zullen wij graag voor u klaar staan. Tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Beste Raffi, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat het bezoek is bevallen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk
Zie hierboven4
Bedankt voor je complimenteuze beoordeling voor onze verkoper. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Team Broekhuis Doornspijk
We hebben bij Broekhuis een mooie tweede hands auto gekocht. De verkoper was klantgericht en vriendelijk en in vergelijking tot andere ervaringen met autoverkopers niet opdringerig of betweterig. Gewoon ongedwongen en relaxed en aandacht voor vragen en gerichte adviezen. Wij zijn erg tevreden over de gang van zaken en de persoonlijke aandacht.
Bedankt voor deze mooie en complimenteuze beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Gefeliciteerd met je aankoop en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Doornspijk
Vanwege de afstand was het voor mij een probleem om de auto bij Opel Broekhuis te Doornspijk te krijgen. Graag wilde ik de bij hun gekochte auto ook in onderhoud hebben. Zij hebben gezorgd dat mijn auto werd omgeruild en alsnog het onderhoud en de APK in Doornspijk konden worden uitgevoerd. Vanaf het begin een correcte behandeling en alle afspraken zijn nagekomen. De afspraak maken, de terugkoppeling via een mail en telefonisch en de aflevering waren correct en vriendelijk. Nogmaals dank.
Bedankt Ron, voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Doornspijk
Prima service, vooral het halen en brengen vind ik super!
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Doornspijk
Aflevering van mijn auto werd op voortreffelijke wijze door de verkoper gerealiseerd. Alle tijd werd er uitgetrokken om instructie van de vernieuwde onderdelen over te brengen.
Bedankt Jan, voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Gefeliciteerd met je aankoop en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Doornspijk
We kopen natuurlijk niet iedere dag een "nieuwe" auto, maar het was een prettig "avontuur"! De auto gevonden op internet en na telefonisch contact, 1.5 uur gereden naar Doornspijk. Op prettige wijze ontvangen door de verkoper, uiteraard met koffie. Om een lang verhaal kort te maken, alles ging "vanzelf" op een rustige, ongedwongen manier. Goede afspraken gemaakt over de aflevering. Zeer tevreden over deze aflevering en de service om de auto rijklaar te maken. Oké, het zal zo horen, maar 4 nieuwe banden, distributieriem vervangen, volle tank benzine......gewoon top!
Bedankt voor deze mooie review! Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Doornspijk
Na een prettig telefonisch contact zijn we op een vriendelijke manier ontvangen. We kregen ruimvoldoende de tijd om de auto te bezichtigen en een proefrit te maken. De verkoper was totaal niet opdringerig en nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden. We hebben de auto gekocht met volle vertrouwen en rijden er met veel plezier mee rond. Met alle lof voor de verkoper.
Bedankt voor je complimenteuze beoordeling! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Daar doen we het voor! Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst met je nieuwe auto! Groet, Broekhuis Doornspijk
Voor het sluiten van de deal diverse punten langs gelopen welke zouden worden bijgewerkt met een lakstift. Toen we aankwamen om de auto op te halen viel ons al direct op dat een groot deel van deze punten niet was aangestipt. Jammer als je zo'n groot bedrag besteed er naar je idee weinig aandacht besteed wordt aan de punten waar je waarde aan hecht.
Zoals verwacht.
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Doornspijk
Goede afhandeling van onderhoud en apk snelle aflevering onderdeel
Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen! Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Doornspijk
De haal en brengservice is perfect geregeld en ook de info over de werkzaamheden die gedaan moeten worden en de bijbehorende kosten worden duidelijk na de inspectie gemeld. Je weet vooraf wat de kosten gaan worden geen verrassingen achteraf.
Bedankt voor deze mooie review Jan. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Doornspijk
Ben zeer tevreden klant goede service vriendelijk personeel als even moet wachten dan is er altijd koffie of thee ik blijf bij Broekhuis bevalt me heel goed
Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Doornspijk
Wij hebben daar een corsa gekocht. Deskundig en gastvrij garage. Wij raden broekhuis Doornspijk zeker aan om daar een auto te kopen en te laten onderhouden.
Dank je wel voor het delen van jullie positieve ervaring! Dit waarderen wij enorm. Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen! Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Doornspijk
Uitermate tevreden over afspraak, ontvangst en uitvoering.
Bedankt Joop, voor je mooie beoordeling. We zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is verlopen. Graag tot de volgende keer! Groet, Broekhuis Doornspijk
Werkzaamheden netjes uitgevoerd.
Na veel teleurstellende ervaringen nu voor de eerste keer bij Broekhuis Doornspijk een grote beurt laten uitvoeren. Dit is goed bevallen vriendelijke medewerkers die de aangeven aandachtspunten met de monteurs goed doornamen.
Wij zijn al heel veel jaar bij jullie klant,vandaar ook deze keer weer een hele nieuwe auto. Het is altijd wel een heel ding vind ik. Maar zoals we kwamen vrijdag! Dat was weer heel verrassend, ze hadden de auto helemaal afgedekt met een grote zwarte hoes, dus je wacht echt op het moment. Heel leuk.
Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Daar doen we het voor. Gefeliciteerd met je aankoop en graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Doornspijk
Het omruilen van onze auto's ging op een prettige en deskundige manier.
Jaarbeurt en APK op zich goed en netjes uitgevoerd, alleen jammer dat het kostenplaatje wat vooraf werd medegedeeld nog aanzienlijk verhoogd moest worden door het 'vergeten' van het meerekenen van de prijs voor het bestellen en monteren van de remblokken voor. Vandaar 4 sterren en geen 5!
Geachte heer de Wolf, Dank voor uw goede beoordeling! Het was inderdaad vervelend dat de remblokken door een storing niet op de offerte terechtgekomen was, ons excuus voor dit ongemak. De volgende keer gaan we weer voor 5 sterren, graag tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Doornspijk
Zuiderzeestraatweg West 132
8085AJ Doornspijk