klantvriendelijk en ongedwongen

We hebben bij Broekhuis een mooie tweede hands auto gekocht. De verkoper was klantgericht en vriendelijk en in vergelijking tot andere ervaringen met autoverkopers niet opdringerig of betweterig. Gewoon ongedwongen en relaxed en aandacht voor vragen en gerichte adviezen. Wij zijn erg tevreden over de gang van zaken en de persoonlijke aandacht.

Perfecte service

Vanwege de afstand was het voor mij een probleem om de auto bij Opel Broekhuis te Doornspijk te krijgen. Graag wilde ik de bij hun gekochte auto ook in onderhoud hebben. Zij hebben gezorgd dat mijn auto werd omgeruild en alsnog het onderhoud en de APK in Doornspijk konden worden uitgevoerd. Vanaf het begin een correcte behandeling en alle afspraken zijn nagekomen. De afspraak maken, de terugkoppeling via een mail en telefonisch en de aflevering waren correct en vriendelijk. Nogmaals dank.

Super!

Prima service, vooral het halen en brengen vind ik super!

Prima afhandeling van de transactie.

Aflevering van mijn auto werd op voortreffelijke wijze door de verkoper gerealiseerd. Alle tijd werd er uitgetrokken om instructie van de vernieuwde onderdelen over te brengen.

Uitstekend!

We kopen natuurlijk niet iedere dag een "nieuwe" auto, maar het was een prettig "avontuur"! De auto gevonden op internet en na telefonisch contact, 1.5 uur gereden naar Doornspijk. Op prettige wijze ontvangen door de verkoper, uiteraard met koffie. Om een lang verhaal kort te maken, alles ging "vanzelf" op een rustige, ongedwongen manier. Goede afspraken gemaakt over de aflevering. Zeer tevreden over deze aflevering en de service om de auto rijklaar te maken. Oké, het zal zo horen, maar 4 nieuwe banden, distributieriem vervangen, volle tank benzine......gewoon top!

Zeer goed en klantvriendelijk.

Na een prettig telefonisch contact zijn we op een vriendelijke manier ontvangen. We kregen ruimvoldoende de tijd om de auto te bezichtigen en een proefrit te maken. De verkoper was totaal niet opdringerig en nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden. We hebben de auto gekocht met volle vertrouwen en rijden er met veel plezier mee rond. Met alle lof voor de verkoper.

Niet tevreden over staat tijdens oplevering

Voor het sluiten van de deal diverse punten langs gelopen welke zouden worden bijgewerkt met een lakstift. Toen we aankwamen om de auto op te halen viel ons al direct op dat een groot deel van deze punten niet was aangestipt. Jammer als je zo'n groot bedrag besteed er naar je idee weinig aandacht besteed wordt aan de punten waar je waarde aan hecht.

Prima service en duidelijke communicatie.

Zoals verwacht.

Goede service snelle afhandeling prima

Goede afhandeling van onderhoud en apk snelle aflevering onderdeel

een prima garage die de afspraken perfect nakomt.

De haal en brengservice is perfect geregeld en ook de info over de werkzaamheden die gedaan moeten worden en de bijbehorende kosten worden duidelijk na de inspectie gemeld. Je weet vooraf wat de kosten gaan worden geen verrassingen achteraf.

geweldig

Ben zeer tevreden klant goede service vriendelijk personeel als even moet wachten dan is er altijd koffie of thee ik blijf bij Broekhuis bevalt me heel goed

Mooi bedrijf, deal snel gesloten

Wij hebben daar een corsa gekocht. Deskundig en gastvrij garage. Wij raden broekhuis Doornspijk zeker aan om daar een auto te kopen en te laten onderhouden.

Een aanbeveling waard.

Uitermate tevreden over afspraak, ontvangst en uitvoering.

Heel tevreden

Werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Prettige ervaring

Na veel teleurstellende ervaringen nu voor de eerste keer bij Broekhuis Doornspijk een grote beurt laten uitvoeren. Dit is goed bevallen vriendelijke medewerkers die de aangeven aandachtspunten met de monteurs goed doornamen.

Superrrrrrr. Echt een hele fijne ervaring weer.

Wij zijn al heel veel jaar bij jullie klant,vandaar ook deze keer weer een hele nieuwe auto. Het is altijd wel een heel ding vind ik. Maar zoals we kwamen vrijdag! Dat was weer heel verrassend, ze hadden de auto helemaal afgedekt met een grote zwarte hoes, dus je wacht echt op het moment. Heel leuk.

Het omruilen van onze auto's ging op een prettige en deskundige manier.

Prima beurt en APK, jammer van kostenplaatje...

Jaarbeurt en APK op zich goed en netjes uitgevoerd, alleen jammer dat het kostenplaatje wat vooraf werd medegedeeld nog aanzienlijk verhoogd moest worden door het 'vergeten' van het meerekenen van de prijs voor het bestellen en monteren van de remblokken voor. Vandaar 4 sterren en geen 5!

Ik ben fantastisch geholpen bij dit bedrijf.

Vanaf eerste moment een goed gevoel bij deze zaak. Dit is gebleven tot aan de verkoop toe.

Uitstekende service door fijn team

Dit is de 3e auto die we hebben gekocht bij Broekhuis Doornspijk. Door uitstekende service persoonlijke benadering voel je je hier als klant nog steeds koning.

Klantvriendelijk. Goede aankoop geweest.

Inmiddels de auto gekochte auto, een Ford c-max uit 2012 een jaar in bezit. Nog steeds dik tevreden! Leuke informele sfeer bij Broekhuis Doornspijk en door een zeer vriendelijk verkoper geholpen. De koffie was zoals meerdere al aangaven inderdaad prima! Ook een goede prijs voor m'n ingeruilde Peugeot 308cc gehad.

Zuiderzeestraatweg West 132

8085AJ Doornspijk