Duidelijke uitleg ,prima service

Goed uitgelegd wat er gedaan moet worden en wat de kosten zijn. Goed vervangend vervoer geregeld.

Zeer klantvriendelijk

Van het maken van de afspraak voor onderhoud tot het weer ophalen van de auto alle aandacht voor de klant

Goed overleg, goede oplevering.

Grote beurt. Werd van te voren gebeld over grote kosten. Duidelijke uitleg. Inspectie rapport in de mail.

Goed en vriendelijk geholpen

Al het personeel is correct en vriendelijk. Zeer bekwame monteurs die weten wat wel en niet mogelijk is. Ik heb het vertrouwen in deze garage daarom ga ik ieder jaar voor een beurt aan mijn auto, terwijl ik niet echt in de buurt woon.

Dienstverlenend.

Vriendelijke verkoper.

Een klantvriendelijk en klantgericht bedrijf.

Ik word ten alle tijde goed geholpen en nemen de tijd voor je. Werken netjes en volgens afspraak. Bellen eerst op voordat ze verdere onderhoud plegen.

Voor mij, Harderwijker, de beste Opel garage in de omgeving

Zoals altijd de beste service

Opel/Ford Doornspijk is een hele goede en prima garage cijfer 10.

Service en de omgang met klanten is zeer goed iedereen staat voor je klaar.

Auto is afgeleverd zoals afgesproken

Auto stond keurig voor ons klaar en alles wat was afgesproken is uitgevoerd

Weer tevreden

Afspraak gemaakt en nagekomen weer zoals altijd een tevreden klant jullie zijn niet de goedkoopste maar wel de beste

Al jaren lang mijn betrouwbare partner als het om mijn Opel gaat.

Ik voel me als klant welkom, met wat voor vraag over mijn auto ik ook komt ik krijg altijd een onderbouwd antwoord. Als ik b.v. met een voorstel komt over vervanging banden, sneeuwketting etc. zoeken zij voor me uit wat mogelijk is en hoeveel dat kost. Voor mij is de garage voor onderhoud en vragen over mijn auto.

Altijd een prima service.

Klantvriendelijk altíjd meteen klaar staan om je helpen.

Goed en snel geholpen

Aardige verkoper die de tijd voor ons nam en ons goed en snel heeft geholpen.

deskundig personeel en zeer klantvriendelijk!

Al vele jaren is onze auto in onderhoud bij Broekhuis Doornspijk. Wij zijn zéér tevreden over de medewerkers van het bedrijf. Ze zijn deskundig, geven goede en eerlijke adviezen en zijn klantvriendelijk. Om de wachttijd aangenamer te maken kun je aan de leestafel een kop koffie nemen, maar de mogelijkheid is er ook om een (elektrische) fiets te gebruiken om later op de dag de auto op te halen. Voordat er een reparatie uitgevoerd wordt, neemt de monteur contact op om te overleggen en het probleem voor te leggen. Dit stellen we zeer op prijs, zodat je niet met onaangekondigde hoge reparatiekosten geconfronteerd wordt!

Mijn ervaring met Broekhuis is goed

Al vanaf ong. 1970 betrekken we onze auto's bij garage Broekhuis en we hebben daar altijd goede ervaringen mee gehad. Nu ben ik sinds 2020 alleen, maar ik hoop en vertrouw dat de service voor mij alleen hetzelfde blijft. Ik zou niet in een andere dan een Broekhuisauto kunnen rijden! Met hartelijke groet, J. van den Berg-Witvliet

klantvriendelijk personeel en goede voorlichting.

goed, op tijd, en prettig geholpen.

Goed, op tijd, en prettig geholpen zoals ik gewend ben.

Goede kennis,communicatie en aardige mensen

Grote beurt uitgevoerd en storing verholpen!(ford focus).

Uiterst tevreden met de info,afhandeling,vervangend vervoer

Zie hierboven

Ik zit te wachten op antwoord van jullie !

Op zich na een ernstige tegenvaller dat de distributie riem vervangen moest worden met 59.000 km. Op de teller is dit toch weer netjes opgelost! Over de behoorlijk hoog geprijsde grote beurt verder ook geen klachten. Jammer dat ik nergens iets kan vinden in het onderhoudsboek of in de Opel App dat de auto een grote beurt heeft gehad en dat de distributie riem is vervangen. Wel belangrijk voor de toekomst ! (Verkoop/inruil)! Op mijn verzoek ruim een week terug (Harald) ontvang ik ook maar geen antwoord? Vreemd, hoe kan ik Broekhuis Doornspijk dat een 9 of een 10 geven ? Ik zie uit naar jullie positieve reactie en antwoord.

tevreden

Netjes behandeld en erg blij met opel Doorenspijk

Wat goed is moet je niet veranderen

Wordt altijd goed geholpen. Er is overleg voordat iets gerepareerd of vervangen moet worden. Zeer klantvriendelijk.

Ik kom uit Overijssel en geef nooit hoger dan een 8

erg tevreden

Goed en fijn geholpen

Bij Broekhuis wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan en wordt altijd overlegd voor er iets aan je auto wordt gedaan.

Al jaren zeer tevreden, prima garage.

Zuiderzeestraatweg West 132

8085AJ Doornspijk