zeer goed geholpen

Fijne garage met fijne medewerkers. Zoals altijd weer naar tevredenheid geholpen.

Zeer positief

Keurig netjes geholpen, ze namen alle tijd.

Een goede ervaring met dit bedrijf.

Afspraken worden nagekomen. Vriendelijke verkoper. Klantvriendelijk en doen een stapje extra.

Niets op aan te merken!

Vooraf duidelijk aangegeven wat gedaan was en wat nog is ontdekt en ook moest gebeuren. Alles volgens afspraak!

Al jaren klant en nog steeds erg tevreden

Betrouwbaar. Direct correct. Warm zakelijk.

Goede service!

Zeer goed!

Beter kan niet !!

Volgens afspraak is onze auto 's morgens opgehaald, nagekeken, besproken wat er moest gebeuren en na dat te hebben uitgevoerd is onze auto, gewassen en gezogen, keurig eind van de middag weer thuisgebracht. Perfect.

Jaarbeurt auto, gebruik gemaakt van haal en brengservice. Netjes gebeld onderhoud auto. Schoon en fris afgeleverd. Prettige communicatie. Top.

Leuke verkoper, nam alle tijd voor goed overleg. Auto netjes afgeleverd.

Geweldige service en goede communicatie

Ondanks dat ik niet in Doornspijk woon, wordt mijn auto netjes opgehaald en terug gebracht. Als er reparaties nodig zijn, wordt dit van te voren met je doorgenomen. Super!

Klantvriendelijk, goede communicatie.

Hele fijne snelle service

De service is echt fijn. Auto wordt netjes en schoon afgeleverd. Top!

Keurige service. Alles goed verzorgd rondom de onderhoudsbeurt van mijn auto. Ik kreeg een leenauto mee omdat de fiets al bezet was.

super snel en netjes geholpen.

En heb nu ook een fijne ander auto.

Onderhouds beut prima vindt het wel duur bij een nieuwe auto

Ook ben ik teleurgesteld dat er in mijn nieuwe auto ( nu jaar oud) oude navigatie in zit en dat ik dat zelf moet betalen als er een nieuwe kaart in moet , er zit al slechte navigatie in oude Tom Tom van 2010 doet het nog beter

Fijne service en meedenkend

Ik had een miskoop gedaan met mijn vorige auto en had een mooie BMW occasion gezien. inruilvoorstel aangevraagd en gekeken naar een zo goed mogelijke inruil en dat is gelukt. Men stond open voor mijn vragen en/of opmerkingen en heb overal eerlijk antwoord op gekregen. Een dag later is er nog vanuit Broekhuis Doornspijk gevraagd hoe de auto bevalt en of alles naar wens is. Ben helemaal blij met de auto en de service geleverd!

Prettige garage met vriendelijke bediening

Gewoon alles naar wens volgens afspraak uitgevoerde

Heb andere opelcrosslandx hier gekocht zeer goede ontvangst en weten waar ze over praten, bij de auto zaten verkeerde boekjes, na tel contact werden de goede boekjes binnen 2 dagen via post nagezonden. Dus in één woord zeer goede staat service.

Goede service goede communicatie

Tijdens verkoop en aflevering vriendelijk en goede uitleg.

Tijdens verkoop en aflevering vriendelijk en goede uitleg. Nu is er na enkele dagen een mankement aan het licht gekomen. Nu is het afwachten wat de service en vriendelijkheid echt waard is...

Topgarage

Zeer goede service, mooi welkomskado gehad,al met al een zeer goede garage

Heel tevreden !!!

Mijn ervaring is heel goed . Word altijd vriendelijk geholpen !!

tot nu toe goed

pas een half jaar gebruikt van gemaakt van deze garage

Fijne en betrouwbare garage in Doornspijk

Bij Broekhuis Doornspijk word je als klant nog als koning behandeld en staat service hoog in het vaandel. Kortom een aanrader voor aankoop en onderhoud.

Alweer geweldige service

Voel me veel veiliger in de auto nou. Super goede service van Anita. En fijne vervangende auto. Ik heb al aangegeven bij mijn bedrijf dat ik jullie zeker aanraad.

Zuiderzeestraatweg West 132

8085AJ Doornspijk