zeerklantvriendelijk

zeer tevreden

Fantastisch geholpen met de aankoop van een andere auto.

Ik zocht een speciaal type Opel wat ze niet in de bedrijfsvoorraad hadden, maar er is fantastisch meegedacht met occasions die toevallig in de buurt te koop stonden. Broekhuis deed een goed aanbod om deze auto eerst zelf aan te kopen, helemaal in orde te maken, en met garantie aan mij te verkopen. Natuurlijk hangt daar een prijskaartje aan, maar dat is een eerlijke prijs. Ook toen er nog even gewacht moest worden op een onderdeel, kreeg ik een goede vervangende auto mee. Fijn zaken doen daar in Doornspijk.

prima geholpen

goed uitleg gehad over de nieuwe auto prettig contact alles goed verlopen

klantvriendelijk

A.P.K. en onderhoudsbeurt moest voor een bepaalde datum worden uitgevoerd , maar ik kon de auto niet brengen door ziekte . Geen probleem : wij halen en brengen de auto .prima service !

Service is hier echt service

Alles perfect uitgevoerd

Eerste maal loc. Doornspijk

Na 3 jr 'Harderwijk' nu voor loc. Doornspijk gekozen voor de 4e beurt. Wat een verschil! Auto was zelfs gewassen en uitgezogen! Daar kan 'Harderwijk' een puntje aan zuigen. Kortom: prima service en kwaliteit wat ook verwacht wordt van een dealer!

Vriendelijk, behulpzaam en geen verassing achteraf!

Afspraak is afspraak, voor de reparaties beginnen eerst een kosten overzicht, dus je weet waar je aan toe bent.

Meedenkend, eerlijk en vlot

Vriendelijke onthaal, luistert naar wensen omtrent de auto en denkt mee wat realitisch is. Probeert niet te 'verkopen' de traditionele zin.

Too service

Altijd vriendelijke ontvangst. Proberen tijd voor he vrij te maken om je orobleem op te lossen. Goede service en vakmensen. Ga zelf eens langs, ik kan ze aanbevelen

Zuiderzeestraatweg West 132

8085AJ Doornspijk