Wij zijn zeer tevreden met onze ervaring bij Broekhuis Nemen alle tijd voor je En vriendelijk personeel !!
Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling en het delen van uw positieve ervaring. Dit waarderen wij enorm. Wij hopen u een volgende keer weer bij ons in de vestiging te zien! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Goede service, zijn vriendelijk en denken met je mee bij de onderhoud van je auto. Ik ben professioneel geholpen en kom graag terug (maar niet te snel ;) )
Beste Nick, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie review. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Prima geregeld
Beste Andreas, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Mijn eerste telefonisch indruk meteen goed gesproken met Erdoan .bij aankomsr goed ontvangan zeer goed geholpen door Erdoan Top gr henk
Beste Henk, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u het contact met Erdoan zo goed heeft ervaren. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Zeer tevreden. Uitstekend geholpen door Jasper Vogelzang.
Beste Sjaak, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen door Jasper. Veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
was op zoek naar een auto die mij wel leek nam contact en de gene die mij wou informeerde gaf mij zijn mob nummer voor vragen alleen was zeer traag met mijn verzoeken. en als ik bezig was met de koop van de auto. was de verkoper al bezig met de verkoop van de auto die ik dus in ruide? was te verbaast om te reageren. dit kan niet. vraag om een 2e sleutel bij de auto word tegen mij gezegd dat ga ik regelen na 2 weken vraag ik of dat geregeld is? schuift hij het verder naar een collega hij zou dat regelen hij gaf me zelf zijn mob nummer. lijkt mij toch dat je een 2e sleutel er bij hebt. dacht ga naar een Goede auto dealer. jammer.
Beste Lidi, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Wij hebben contact met u opgenomen en toelichting gegeven over de situatie. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Buitengewoon goede service die zij geleverd hebben. Kennis van zaken. Adviseuze heeft gewoon goed werk verricht. Heel blij mee
Beste Annet, Hartelijk dank dat u ons bezocht heeft en de moeite nam om zo'n mooie beoordeling achter te laten. We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over onze service en het advies dat u heeft ontvangen van onze collega. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden, en het doet ons goed te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Veel plezier met uw aankoop veel mooie autoritten gewenst. Mocht u nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan we weer graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Dronten
Duidelijke communicatie over werkzaamheden aan mijn auto die zijn uitgevoerd. Auto ook mooi schoon gemaakt van binnen en buiten!
Bedankt Bert, dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen en voor deze mooie score! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de communicatie over de werkzaamheden aan uw auto en de schoonmaak van zowel het interieur als exterieur. We streven er altijd naar om de beste service te bieden en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Veel veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Team Dronten
Al ben je gewoon aan het orienteren of heb je gewoon wat tips nodig wordt je daar warm welkom geheten met een prima bakje koffie bijvoorbeeld. Deze keer was ik wel op zoek naar iets nieuws en werd uitstekend geholpen. Precies de type occasion welke ik zocht stond daar en we konden een juiste deal afsluiten.
Beste Peter-Paul, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling en het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat wij u naar wens hebben kunnen helpen en u nu eigenaar bent van het type auto waarnaar u op zoek was. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst. Zoals u van ons gewend bent staat de koffie altijd klaar. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
zijn vriendelijk geholpen
Bedankt Marinus, voor deze mooie beoordeling. Dat uw ervaring zeer goed is geweest en u vriendelijke geholpen bent, is voor ons erg fijn om te zien. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
zie hierboven
Beste Evert Jan, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u het contact als zeer prettig heeft ervaren. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Aardig personeel, vriendelijk benaderd en eerlijk
Beste Esther, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Auto 15 december 2023 bestelt, 29 juni pas geleverd, kan Broekhuis niets aan doen. Het was het wachten waard, zeer mooie auto, rijd prima. Goede begeleiding van Albert Brouwer.
Beste André, Bedankt voor uw review. Ondanks dat u lang heeft moeten wachten op de levering doet het ons erg goed om te zien dat dit het waard was. Fijn dat onze collega u goed heeft begeleid. Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Snelle acties en maatregelen
Bedankt voor uw review. Wij staan graag bij een volgend bezoek weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Werkzaamheden aan de auto zijn perfect en volgens de afspraken gedaan
Beste Marcel, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Goed om te zien dat alles volgens afspraak is verlopen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Alles van begin tot einde geweldig geregeld. Zelfs de interesse van de verkoopadviseur over de afloop van onze tolall-loss gereden 508 was verbazingwekkend en medelevend. Advies, zonder enige vorm van drang tot aankoop. Service door een ter beschikking gestelde leenauto. Ook de aflever dag is in alle rust en met duidelijke uitleg verlopen. Tevens zijn de kleine problemen na aflevering voor 100% tevredenheid opgelost. Gewoon 100% en met grote dank. Jan en Diny
Beste Jan en Diny, Van harte gefeliciteerd met jullie aankoop en bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Wat fijn om te zien dat jullie zo goed geholpen zijn en dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Wij wensen jullie veel rijplezier toe! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Auto is voor de APK geweest, een paar kleine dingetjes, is gelijk verholpen en de auto is goedgekeurd
Beste Gerrit, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is verlopen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Broekhuis Dronten is te groot gegroeid, wat ten koste is gegaan van de service/klantencontact mijns inziens.
Beste Gert, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Uw feedback is voor ons heel waardevol. Inmiddels hebben wij u gesproken en zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd aan uw auto bij ons in de werkplaats. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Ik word altijd snel en vriendelijk geholpen, ook bij kleine probleempjes.
Bedankt Karin, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u altijd zo goed en snel geholpen wordt. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Correcte afhandeling en voorlichting bij het in ontvangst nemen van onze lease auto
Bedankt voor uw review! Dat u een goed gevoel heeft over de service die wij aanbieden is voor ons heel fijn om te zien. Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
technisch goed
Beste Piet, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Makkelijke omgang
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag staan wij bij een volgend bezoek weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Zeer tevreden duidelijke uitleg
Hartelijk bedankt voor uw bezoek en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te zien dat u tevreden bent over de service die wij aanbieden. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
In alle opzichten fantastisch geholpen bij de aankoop van mijn Peugeot!
Hartelijk bedankt Marion, voor uw bezoek en deze mooie beoordeling. Dat u in alle opzichten fantastisch geholpen bent doet ons erg goed om te zien, wat fijn dat u dit met ons deelt! Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe in uw Peugeot. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
De man aan de telefoon is altijd super vriendelijk. Fijn dat je een fiets mee kan krijgen of dat ze je auto weer thuis afleveren, heel fijn!
Beste Ines, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat de service die wij aanbieden u zo goed bevalt. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Dronten
Pioniersweg 10 12
8251 KN Dronten