super

Ben heel tevreden over de aankoop van mijn auto.

gewoon goed.

prettige ontvangst en communicatie. duidelijke uitleg over wat er gedaan moest worden.

Alles klopt

Goede koffie Vriendelijke ontvangst Kennen je auto Alles bespreken voor af wat er wordt gedaan Denken mee

Geweldige service.

De met mij gemaakte afspraak iprima nagekomen.' ook over de hiermee gemoeide kosten werd ik van te voren ingelicht. Uitstekende service, ga vooral op deze manier door.

zeer tevreden, altijd goed geholpen

tevreden, staan altijd voor je klaar

Vertrouwde en goede service!

De onderhoudsbeurt werd weliswaar een week uitgesteld, maar werd vervolgens correct uitgevoerd met oog voor details, zoals stofzuigen van het interieur.

Prima maar ook jammer

Auto prima onderhouds beurt gehad Maar de leenauto was er niet dus moest naar huis lopen en weer terug en dat was niet afgesproken

Opel waardig

Goede communicatie en uitvoering Van onderhoud.

Goede service en vriendelijke bejegening

Vanaf 2014 klant voor het onderhoud van mijn Skoda . Elk jaar goede ervaringen met de service en geen verrassende nota’s

Prettig geholpen.

Er word goed overlegt wat er nodig is tijdens de beurt van de auto . Geen verassingen

Heel erg goed

Vriendelijk. Staan open voor aanvullende vragen / informatie Papieren liggen altijd klaar Bij het ophalen van de auto lijkt het balie personeel al van tevoren wel te weten om.welke auto het gaat.

Prima service.

?

Super fijne service

Van het bekijken van de auto tot het netjes afleveren zijn wij zeer tevreden over de service.

Goede ervaringen met de vestiging in Dronten

Het onderhoud wordt volgens afspraak correct uitgevoerd je wordt goed op de hoogte gehouden wat er gaat gebeuren zodat je niet voor verrassingen komt te staan met de kosten ervan zo hoort het.

Altijd op een prettige manier geholpen

Bij deze dealer kom ik graag omdat ik daar goed en prettig wordt geholpen.

Uitstekende oplossing voor het optredende probleem door kosten te beperken.

Juist een jaar na aankoop van mijn Opel Meriva werd er een lekkage ontdekt in mijn radiator. Overleg met Zwolle( aankoop) leverde halvering van de kostprijs van de vervanging op. Een staaltje vangoed dealerschap.

Betrouwbaar en hele goede services

Voel mij daar altijd welkom met eventuele vragen/problemen wat mijn auto betreft....ben al jaren klant!

Uitstekend geholpen!

er wordt met je mee gedacht en je wordt met alle dingen die je wilt weten of je iets niet duidelijk is goed geholpen.

Je wordt goed geholpen

Altijd blij

Netjes afgehandeld

Auto voor de deur opgehaald en nadat hij was nagekeken werd hij weer thuis afgeleverd.

Pioniersweg 10 12

8251 KN Dronten