Broekhuis is een uitstekende keus voor aanschaf van een nieuwe- of gebruikte auto!

Sinds februari 2022 in contact gekomen met Broekhuis via onze schoonzoon Lub de Vries die werkzaam is op de schadeafdeling als adviseur. Middels dit contact heel snel mijn huidige bedrijfsauto (Opel Mokka) geleverd en intussen alweer zo'n dikke zes maanden uiterst tevreden over de Opel en de diensten van Broekhuis. Ook het prettige contact met de sales (de heren Vroom sr. en jr.) draagt bij aan een goed gevoel bij Broekhuis!!! Een enkele week terug een prachtige Audi A1 aangekocht voor privé, zodat we nu helemaal overgeschakeld zijn op Broekhuis :-) Ook bij deze aankoop prima advies en hulp geboden door Lub de Vries en verkoper Henk Smit! Als Quality Assurance manager bij een internationaal zalmproducent, weet ik als geen ander wat dat éne stapje meer in kwaliteit en dienstverlening betekend! Daarin is Broekhuis als leverancier van mobiliteit echt een topper! Ik kan iedereen deze dealer van verschillende merken aanbevelen! Willem de Vries Urk

Expertise Humor KlantGericht

Tijd voor oplossing Ervaring delen ivm EV expertise Wat n groot verschil is de Opel Mokka X

kort om een dikke 10

altijd goede service en altijd vriendelijk en behulpzaam, ook als het druk is.

Zeer goede service en klantgericht.

Ondanks dat we zonder afspraak langskwamen om te informeren naar een bestelbus werden we zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Het was een prettig gesprek zonder enige verplichting wederzijds. Ook direct een proefrit maken was geen probleem. Afspraken zijn goed nagekomen. Het contact resulteerde in de aankoop van een schitterende 2e hands bestelbus voor ombouw naar camper.

Geen op of aanmerkingen van mijn kant, prima

//////

klantvriendelijk en optimale service gekoppeld aan vakmanschap

Ik word altijd met een glimlach ontvangen. De onderhoudsbeurt wordt vooraf besproken en de verwachte kosten wordt doorgegeven. De eventuele gebreken wordt direct besproken en er wordt advies gegeven wat het beste is om te repareren of te vervangen.

Fijne persoonlijke betrouwbare service

Er wordt niets verkocht, als ze er zelf niet 100% achter staan. En wanneer er toch iets mis blijkt, dan wordt dat direct opgepakt. Heel flexibel en keurig afgehandeld.

Prima!

Mijn Peugeot 5008 heeft een onderhoudsbeurt gekregen bij de garage in Dronten. Uitstekende service door Jordi aan de balie en vervolgens ook tot de beurt meer tijd kostte dan verwacht. Prima!

Top garage

zeer goede service en klantvriendelijkheid dit staat hoog in het vaandel !!

Alles volgens afspraak

De auto was klaar en nog even gewassen Prima Maurits

Prima service, aardige mensen

Onlangs onze 2e Peugeot gekocht. Ging net O als de eerste keer weer heel goed. Vriendelijk en goed geholpen. Deze keer een occasion. Mooie auto voor een goede prijs. Voor onze volgende auto kijken we hier weer als eerste.

Vriendelijkheid

Goede service alleen jammer van Corona, vakantie en een verkeerd e-mail adres waardoor wij onze nieuwere auto na 4 weken pas konden ophalen. Maar we zijn er blij mee!

Prettig!

Hulpvaardig, meedenkend en, zoals al vermeld: Prettig.

Eerste kennismaking met Broekhuis Dronten uitstekend bevallen.

Persoonlijke benadering erg op prijs gesteld. Prima voorlichting en begeleiding. Conclusie: zeer tevreden!

Top service

Vriendelijke, transparante en goede service.

attent, klantvriendelijk, komen afspraken na.

Klantvriendelijke benadering, afspraken worden nagekomen, vooraf melding van reparatiekosten. Prima dealer

Prima thuisbrengservice .

Top garage en zeer klantvriendelijk.

Vriendelijk personeel en goede service. Ook duidelijk in de communicatie met heldere rapportages inclusief foto's. Ben het wel eens met wat iemand anders hier zei: "Wat ik niet fijn vind is de dwangmatigheid vanuit kantoor Harderwijk met het verzoek om mijn mening te geven via mijn mobiel." Maar dit heeft weinig met Broekhuis Dronten te maken.

Uitstekende service

Onderhoud netjes gedaan. Kon er op wachten en dat kwam mij het beste uit.

afwachten wat naamswijziging betekend voor relatie

n.v.t

Goede service, duidelijke communicatie

Erg duidelijk in de communicatie, werken met heldere rapportages inclusief foto's als bewijsmateriaal. Fijne service tussen de onderhoudsbeurten door in de vorm van gratis lampjes vervangen, olie bijvullen, etc.

goede service en uitleg

Een bedrijf waar de klant nog centraal staat

zeer tevreden

Het personeel is vriendelijk en gastvrij, altijd behulpzaam en ik kan vertrouwen op mijn auto na een bezoekje aan de garage, want er zijn geen onduidelijkheden. Dit betreffende de garage! Wat ik niet fijn fijn vind is de dwangmatigheid vanuit kantoor Harderwijk met het verzoek om mijn mening te geven via mijn mobiel. Het is geen verzoek meer maar bijna een verplichting! Doe er uw voordeel mee. Met een vriendelijke groet

Duidelijke communicatie en denken mee.

De auto gebracht voor een apk en beurt volgens onderhoudsschema. Communicatie was duidelijk en ze denken goed met je mee, mocht je kosten willen drukken.

Pioniersweg 10 12

8251 KN Dronten