Goed geadviseerd en fijne afwikkeling!

Dankzij Koen (salesmanager) een zeer fijne ervaring gehad om mijn droomauto te kopen. Goed geadviseerd, geholpen en nette onderhandeling. Auto is keurig afgeleverd volgens de afspraken en ben er ontzettend blij mee. Gewoon top! Dank Koen!

Ervaring bij het afleveren van de door mij gekochte opel Astra uitstekend door Noah van Dijk Hij nam uitgebreid de tijd om e.e.a. goed af te handelen. Ook een week later bij mijn " uitlijn" afspraak vriendelijk en deskundig geholpen . Na 3 kwartier de de auto weer terug en klacht verholpen.

Snel en goed geholpen voor onderhoud

Ik moest laat mijn afspraak wijzigen en dat is goed opgepakt. Ik had ook een huurauto nodig en dat kon geregeld worden. De auto was keurig op tijd klaar. Goed advies gehad omtrent een aantal zaken.

Wij zijn er te vreden mee

Ja wij zijn erg blij met deze auto [ondanks zijn verleden ] er is wel een min puntje .de ruitenwissers als je die aanzet dan lijkt het wel oorlog .wat een lawaai maken die dingen maar voor de rest hij rijdt prima

Mijn oog was gevallen op een Opel grandland van 2023. Maar na een beetje rondneuzen op internet kwam ik een Opel Mokka tegen van eind 2023 en ook nog mijn kleur (Zwart). De stoute schoenen aangetrokken en samen met mijn neef richting Broekhuis Ede gereden. Duurde even voor dat Menno Cremers ons te woord kon staan. Een zeer aardige man die zijn vak verstaat. We stonden al bij de Opel Mokka. Na wat uitleg en bijzonderheden van de auto was ik meteen verkocht. De prijs en het aantal gereden kilometers stond mij erg aan. Even aan tafel om de inruilprijs van mijn Opel Meriva te bepalen. Na wat gereken van Menno kon ik al snel de hand schudden en de auto gekocht. Hij rijdt heerlijk en met al die functies ben ik nog wel een poosje bezig om alles uit te vinden. Al met al Top

Goed betrouwbaar bedrijf

Zeer goede service, fijne garage. Zou ik iedereen kunnen aanbevelen. Zijn niet moeilijk met een leenauto o.i.d. Zeer betrouwbaar!!

Een lach van oor tot oor

Vlak voor sluitingstijd kwam ik de zaak binnen. Mijn koplamp was stuk en bij de vorige garage lukte het niet om hem te vervangen. Zo durfde ik niet terug naar Rotterdam. Hoewel de onderhoudswerkvloer gesloten was, waren Noah, Coen en nog een derde verkoopsmedewerker bereid om het lampje te vervangen. Dat was een rotklusje, want de lamp is zeer slecht te bereiken. Geweldig! Als troost kregen we zelfs nog een doosje duim-omhoog-pepermuntjes mee. In één geweldig. Zoveel service, terwijl ik hier niet eens klant ben. Mannen bedankt!

Helemaal tevreden

Na 7 jaar met een Opel Karl te hebben gereden vond ik het tijd om een andere Opel te kopen. Het werd een Corsa 1.2 GT. Helemaal top! Natuurlijk weer bij Broekhuis want daar is de service helemaal goed!

Mooie auto voor prima prijs en goede inruilprijs

In onze zoektocht naar een Opel Crossland bij Broekhuis Ede langs gegaan. Ze hadden zelf niets staan, maar de vestiging in Apeldoorn wel. We hoefden er niet heen; zij hebben de auto naar Ede gehaald voor een proefrit. Na korte onderhandeling waren we het snel eens en twee weken later reden we al in onze “nieuwe” auto.

We zijn zeer tevreden, over Broekhuis Ede Hebben er geen woorden ervoor. Super team daar.

Excellente dienstverlening

De overgang van een private lease auto bij Broekhuis Haarlem naar de aankoop, financiering en verzekering van een occasion bij Broekhuis Opel Ede is door de inzet van de verkoopafdeling naadloos geregeld, waarvoor dank!

Geweldig..

Geweldig geholpen.. Proefrit auto stond netjes klaar. Goede deal met inruil.. Nieuwe auto stond keurig klaar bij ophalen. Met alle puntje gedaan zoals afgesproken.. Hele goede service van Menno Cremer Old skool verkoper, non nonsens, het is wat het is, afspraak = afspraak.

Alles volgens afspraak!

netjes geholpen

weinig uitleg over de auto zelf.

Super service

Nette service en alles is prima verlopen. Ik kan er niets negatiefs over zeggen.

Prima aflevering met service

Na aankoop van een VW Tiguan prima geholpen met de aflevering door Bas en daarna de service beurt. Geholpen door Koen. Vriendelijke uitstraling. Een aanrader. Bedankt.

prima geregeld rond aanschaf vervangende auto

Mijn auto was total loss. Broekhuis heeft meegedacht en alles geregeld voor de aanschaf van een vervangende auto, geheel naar mijn wensen.

Broekhuis Ede: een aanrader.......!

In onze zoektocht naar een jonge, gebruikte BMW X3 via internet terechtgekomen bij Broekhuis Ede. Exemplaar dat in alle opzichten aan ons eisenpakket voldeed. Deal was snel en soepel rond, met speciaal woord van waardering voor verkoopadviseur Menno Cremer, die ons professioneel echt het gevoel gaf "de klant centraal". De auto vorige week opgehaald en echt helemaal naar ons zin. Wat ons betreft: Broekhuis Ede, een aanrader !

Een boven verwachting aankoopbegeleiding.

Vanaf het eerste contact met Dhr. Cremer zijn we op een bijzonder prettige wijze geholpen. Aandachtig luisterend oor naar mijn wensen; goede en relevante informatie verschaft over de auto in het beslissingstraject; geen vraag was teveel en uiteindelijk met oog voor detail heeft de aflevering plaatsgevonden, mede ook dankzij de werkplaats. Bij de aflevering uitgebreid de opties en extra's (en nog wat extra gebruikerstips) van de auto doorgenomen voor een veilige eerste reis huiswaarts. Dank voor de fijne maar zeker ook bijzonder prettige ervaring.

Bijzonder goed geholpen wij zijn er heel blij mee.

We hebben hele fijne ervaring met jullie team. Zijn erg blij met de nieuwe corsa. Fijne uitleg. Verkoper nam de tijd, om alles goed uit te leggen. Daar voor hartelijk dank. Een SUPER team.

Geweldige auto gekocht bij broekhuis EDE.

Na een pretig gesprek met Menno onze verkoper , Een 2e auto gekocht bij Broekhuis EDE. Ze staan voor goede garantie & service

Vriendelijk behandeld met goede uitleg

Goede ontvangst. Duidelijke uitleg. Geen verrassingen achteraf. We zijn tevreden met deze auto.

niet zo als verwacht hadden!

de aflevering van onze Mokka ,was niet zo als we verwacht hadden hier en daar lak schade wat niet was hersteld jammer !!! ik moet dus weer terug voor herstel meerder malen ,

Goede service aan balie en van monteurs

Netjes, op tijd, geen onnodige handelingen uitgevoerd

Terecht weer 5 sterren voor Broekhuis Ede

Auto gebracht voor een servicebeurt. Helaas was de afgesproken fiets niet voorhanden. Daarom een auto mee gekregen als alternatief. De verrichte werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd. Ook tijdens de garantie had ik twee probleempjes met de auto. Ook dit naar alle tevredenheid opgelost. Voor een volgende auto ga ik zeker weer kijken bij Broekhuis Ede. Topservice!

Frankeneng 118

6716AA Ede