Netjes geholpen

We zijn goed te woord gestaan, goede uitleg. Bij ophalen nette afhandeling en goede uitleg.

Prima geholpen en naar me geluisterd

De ervaring is misprijs verlopen was voor mij de eerste maal dat ik dit deed me man deed het meestal. Omdat me man slecht lag kon ik niet wachten op me auto en kreeg een leenauto Mee waar ik blij mee was moest een nieuwe achterlamp (glas)vanwegen vocht aan de binnenzijde. Kwam niet binnen dus een dag geduurd En opgelost. In het najaar nieuwe erop en achterbanden wou ze nu even niet doen kon wachten. Omdat me man slecht lag en op 29 mei is overleden . Dus positief gegaan bij broekhuis en thuis minder.

Waanzinnige goede service

Complimenten voor Tim, fijne verkoper. mijn auto ingeruild en bij jullie een prachtige Opel Corsa gekocht. Bij ophalen van de auto meer onderhoud gepleegd dan verwacht. Bizar goede service van het begin tot het einde. Kom hier graag over een paar jaar nog eens! Bedankt voor alle goede zorgen de moeite waard om vanuit Rotterdam naar ede te rijden.

Goede auto bedrijf.

Naar tevredenheid geholpen, zou vrienden aanbevelen.

Vraag over connectie tussen GSM en autocomputer perfect beantwoord.

ik had een vraagje over het koppelen van mijn mobieltje met de auto. Het lukte mij niet. een van de verkopers heeft mij prima geholpen!

Was top geregeld en goed meegedacht !

Was top geregeld en goed meegedacht !

Primaxservice.

Wij zijn goed geholpen met al onze problemen. Alles is naar tevredenheid opgelost.

we hebben een nieuwe auto ontvangen, is keurig afgeleverd, maar een pas gevraagd voor pechhulp maar nog steeds niets ontvangen na 2 weken,.

Broekhuis doet wat het beloofd

Heel prettig ervaren hoe ik werd geholpen door Broekhuis. Veel geduld met mij gehad. Broekhuis stond altijd klaar voor mijn vragen.

Gewoon top bedrijf

Super service en vriendelijk, goed advies en uitleg van alle voorzieningen in mijn nieuwe auto, bedankt !!

Goede service tegen een schappelijke prijs!

Goed onderhoud bespaard onnodige kosten en hoeft niet overdreven duur te zijn! Broekhuis bewijst dat!

Prettig onder handelingen goed geholpen ben zeer tevreden

Uitstekend geholpen

Occasion gekocht. Goed en adequaat geholpen door een vriendelijke medewerker. Ik ben uiterst tevreden.

Prettig, vakkundig en snel !

Medewerkers zijn duidelijk klantgericht en denken mee in oplossingen

Ontzettend fijn personeel en bedrijf

Vlot contact, proefrit snel geregeld en betrouwbaar.

Vrijdag nieuwe vivaro opgehaald. Dik tevreden

Nieuwe Vivaro gekocht. Allemaal top verlopen,en naar wens gegaan. Bus is vrijdag afgeleverd. Prima geholpen door Cas ( verkoper Ede) Zeer tevreden!

Goed advies en service

Goed advies en service bij het inruilen van mijn Astra en de koop van een Mokka van verkoop adviseur Koen van der Meulen. Ik ben een tevreden klant.

Lekker gewoon en flexibel

Aan een Opel hadden wij nooit gedacht. Maar nadat we op zeer onprettige wijze waren geholpen bij de Duitse broer, besloten we om verder te gaan kijken. Bij Opel Broekhuis kregen we een alleraardigste ontvangst en bleef verkoper Tim dezelfde aardige kerel, toen ons eerste idee toch niet helemaal aan onze verwachtingen voldeed. De Mokka, die vervolgens werd voorgesteld, was direct helemaal onslze auto en we zijn op een fijne manier door alle opties en mogelijkheden heen geholpen Vorige week de auto opgehaald en we zijn helemaal in onze sas met onze wereldauto! Hele dikke pluim voor Broekhuis!

Super service

Ik was laatst gestrand met mijn auto omdat de koelvloeistoftank lek was. Het was 17:55 en er waren nog 3 mensen aanwezig om de zaak te sluiten. De mensen van de garage waren al naar huis uiteraard maar de auto verkopers hielpen mij en constateerden dat ik niet meer verder kon rijden met mijn auto. De auto werd de volgende morgen al gerepareerd, en het mooiste was nog dat ik een taxi van een van de vriendelijke medewerkers (Tim) naar Arnhem kreeg! De volgende morgen is mijn auto al gerepareerd, en als kers op de slagroom werd ik ook nog eens opgehaald van het station ede-wageningen! Alleen maar lof! Geweldig! Voortaan weet ik waar ik naartoe ga voor de service van mijn Opel!!

duidelijk en vriendelijk

Goede uitleg en nette afhandeling

In één woord GOED

Van aanschaf tot en met service beurten gewoon goed bij Broekhuis

prima zoals het allemaal geregeld is

Zeer tevreden prettig zoals het allemaal geregeld is met het kopen van onze andere auto. De service van autobedrijf Broekhuis is in 1 woord geweldig ik had de sleutel van de gekochte auto na de proefrit nog in mijn jaszak zitten en kreeg onderweg een telefoontje van het bedrijf of ik de sleutel nog had Ja dus, om een lang verhaal kort te houden Er is een jonge man bij ons thuis gekomen en heeft de sleutel opgehaald wat een service.

Top servers

Tim heeft goed met mij mee gedacht

Zoals iedere keer was het weer perfect. Bedankt.

Al jaren kom ik met plezier bij Broekhuis Ede.

Gewoonweg uitstekend geholpen!

We kwamen voor een andere auto kijken, maar eenmaal daar viel ons oog toch op iets anders. Geen punt, proefrit zo geregeld. Daarna aan alle kanten met ons meegedacht door Bas om de juiste keuze te maken. De auto werd echt perfect afgeleverd. Met geweldige service aan alle kanten. En een leuke verrassing toe bij vertrek! Overigens onze tweede auto die we bij Broekhuis kopen. Niet voor niets ;-) Complimenten aan Bas.

Frankeneng 118

6716AA Ede