Geweldige service Ze denken met je mee, vlotte afhandeling. En lekkere koffie.

Super mooie auto gekocht

Opel Grandland gekocht. Hij rijdt super, zit veel opties op. Nog alles leren hoe het werkt. Het is ook anders rijden in een automaat en hybride. Goede service

Geweldige service

Alles perfect uitgevoerd.

Top team

In de watten gelegd. Begripvol en enthousiast team.

Duidelijk, snel alles kunnen afhandelen

Ik vind dat ik snel ben geholpen, alles duidelijk verteld heb gekregen en in de eindfase ook alles duidelijk heb kunnen afronden

Jaarbeurt prima volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijk te woord gestaan door balie medewerkster Tamara en verkoop leider Tim.

Heel goed!

Kreeg alle aandacht!

Super bedrijf

Ik werd heel erg goed geholpen door een uiterst vriendelijk man. Alles werd perfect uitgelegd . Ik ga zeker in mijn vrienden en kennissen kring mijn ervaring overbrengen.

Netjes en correct

Geen dwang wel service bij de aankoop.

Service en klantvriendelijk

Bij de aankoop van onze nieuwe auto werden we deskundig voorgelicht.

werkplek is helemaal niet nuttig

ze hebben mij helemaal niet geholpen. ze lieten los

zeer goede service

nieuwe opel corsa gekocht goed inruil voorstel auto kon ik na 1 week ophalen. werd later terug gebeld of alles goed was gegaan

Superfijne garage

Een afspraak gemaakt voor een proefrit maar 1 uur voor de proefrit bleek de auto te zijn verkocht. Maar er was nog een zelfde auto die was jonger en meer opties. Proefrit gemaak, en deze auto sloot nog beter aan bij onze wensen. Ook kwa prijs zeer aantrekkelijk. Inmiddels rijden wij in een super fijne Corsa (topdeal) met dank aan Cas.

Top geholpen

Fijne auto garage kom er al jaren

Op een fijne wijze geholpen door de medewerker

Hier krijg je nog echt het gevoel dat de klant koning is. Het contact met de medewerker is op een fijne wijze tot een overeenkomst gekomen en wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen.

Prima garage, uitstekende service.

Onlangs een mooie gebruikte Insignia bij Broekhuis Ede aangeschaft. Goede inruilprijs ontvangen. De Insignia in prima staat ontvangen. Fijne verkoper zonder gepush. Zeker een aanrader

Goede communicatie

Goede communicatie over de te verwachten werkzaamheden en fijn dat ze je thuisbrengen en ook weer ophalen.

Van A tot Z geregeld

Dit is verkopen anno 2023. Fijne aanpak van de eerste kop koffie tot het ophalen van de auto. Broekhuis geeft een vertrouwd gevoel.

Uitstekende service en kwaliteit

Vriendelijke deskundige medewerkers hebben mijn auto snel en vakkundig onderhouden. Waarvoor dank!

Fijne Opel Corsa, rijd prima. Geen lange wachttijd, goede service.

Wel goed

De verkoop en uitleg was goed Min punt de navigatie is niet meer op te daten en dat hadden ze mij wel even kunnen vertellen Nu zit ik met kosten om dat ding te vervangen niet netjes

Gewoon goed

Zie boven

Mensen die echt met je meedenken

Mijn ervaring is dat jullie alles goed regelen en je laten voelen dat jij de klant bent. En dat laten zien in de afhandeling en afwerking van de auto.

Prettige ontvangst en uitstekende service

Na verhuizing eerste keer in deze garage. Prettige ontvangst - helder in de uitleg wat ze gaan doen aan de auto - halverwege de dag telefoon voor welke keuzes ze staan en wat ik wil - goede raadgeving - eind van de dag auto klaar. En hij rijdt weer als een zonnetje.

uitstekend

zeer goede afhandeling koop als inkoop

Frankeneng 118

6716AA Ede