Vriendelijk te woord gestaan en geholpen

Aardige medewerkers

Al jaren 100% tevreden

Altijd prima en persoonlijke "behandeling", nooit geen verrassingen. Altijd eerlijk en duidelijk.

De oplevering van de auto was een groot feest.

We zijn feestelijk ontvangen door Tim v.d. Sluis. Alle afspraken zijn prima na gekomen. We zijn keurig behandelt Ook de tijds afspraak wanneer de auto geleverd zou worden is ruim gehaald,waarvoor onze grote dank. De officiele overdracht van de auto was ook een groot feest.

Erg ontevreden over het verloop.

Bracht de auto 1 dag ervoor. De balie-medewerker gaf aan dat het rond 3 uur klaar zou zijn. De volgende dag kwam ik er en de auto was nog niet klaar en mogelijk 16.45 uur pas klaar was wat ook zo uit zou komen. En daarna maar snel betalen want de winkel ging sluiten. Zal er niet meer komen, dan maar een andere Opel-dealer.

Niets op aan te merken. Netjes en vakkundig.

Mijn ervaring is positief. Je word behandeld als klant niet als portemonnee. Goede informatie netjes en beleefd en nemen de tijd voor je. De auto word netjes afgeleverd. Al met al "prima"

Een bijzonder prettige koopervaring

Wat als eerste opvalt bij Broekhuis, is dat het hele team je groet bij binnenkomst. Niet overdreven, maar er is duidelijk aandacht voor de klant. Een zeer prettig en niet opdringerig verkoopgesprek resulteerde in de aankoop van een mooie Cabrio. proefrit was geen enkel probleem, de auto stond ervoor klaar op het afgesproken tijdstip. Aflevering duurde door de drukte en wat problemen met een achterlicht wel wat lang, maar al met al met een zeer goed gevoel de deal gesloten.

Betrouwbaar

De onderhandelingen bij de aanschaf van de occasion en de inruil van mijn auto had ik beter kunnen doen. Niettemin ben ik tevreden met de aankoop en de afhandeling van de gebreken die in de garantie periode aan het licht kwamen. Broekhuis is naar mijn idee een betrouwbaar bedrijf, waar wij eerder al een occasion gekocht hebben.

Prettig en professioneel

In maart 2022 heb ik mijn VW Tiguan ingeruild voor een Opel Grandland Hybrid. Reden was dat ik elektrisch wilde gaan rijden. Mijn Tiguan reed ik nog maar een jaar, maar vanwege de uitstekende inruilprijs is de deal tot stand gekomen. Helaas moest ik iets meer dan een jaar wachten met meerdere uitgestelde levermomenten, maar de dealer in de persoon van Koen van der Meulen was steeds correct in de informatieverstrekking. Meedenkend en oplossingsgericht toen Opel Nederland aangaf dat de auto zou worden geleverd zonder parkeersensoren. Die zou de dealer dan gratis inbouwen. Uiteindelijk was dit niet nodig toen de auto uiteindelijk werd geleverd.

Vriendelijke en punctueel

Geholpen door Koen van der Meulen. Een prettig persoon in de omgang, deskundig en een luisterend oor voor de klant. Prettige ervaring en behandeling.

1e gesprek goed. Extra zaken gerepareerd en hij stond er geweldig bij. Wat wel teleurstellend was dat de auto achteraf stond zonder strik. Zat wel bij een andere auto erbij. Je haalt geen pakje boter . Verder top.

Ontzettend goede service

Zeer vriendelijke mensen je voelt je welkom

Inmiddels 10 jaar een dik tevreden klant!

Inmiddels div bedrijf bussen geleverd en voor de 2de x onze privé auto. Eerlijk , oprecht, service wij voelen ons thuis bij Tim van Der Sluis thuis broekhuis ede voorheen Arnhem. Maar voor Tim & simco rijden we gewoon een blokje om.

Goede service, keurige aflevering en vriendelijke mensen

Goede uitleg door verkoper. Alles perfect verlopen.

Prettig, kundig en een prachtige auto bij oplevering!

Prettig, kundig en een prachtige auto bij oplevering!

Goed bedrijf, komt netjes en keurig over.

Ervaring is prima. Alleen kreeg ik een verzoek om betaling (Ideal) die niet voor mij was bestemd maar voor een andere koper van een auto. In deze deal is de overeenkomst van die ander bijgesloten. Wie heeft onze mail (Ideal) ontvangen? Advies om bij aankoop van een auto de koper van de auto goed in te lichten welke info nodig bij het overschrijven van de auto e.d., bijvoorbeeld het complete kentekenbewijs, Verder ben ik een tevreden klant.

fijn geholpen door kundig personeel

Goede inruil voor mijn auto en een concurrerende vraagprijs voor de gekochte wagen. Uitstekende aflevering en alle tijd voor uitleg en toelichting.

Prima garage zowel verkoop als onderhoud.!!

Dit is een ervaring die al meer als 10 jaar van kracht is.

Ik kom hier al 25 jaar ben zeer tevreden over hun service en zijn zeker gastvrij.

Bij Broekhuis Ede kent men de klant en doet wat er verwacht wordt. Op tijd op de hoogte van de diagnose per mail en op tijd gereed.

Top auto gekocht, bij een top gozer

Super mooie auto gekocht bij een mooie vestiging. Goede ervaring gehad met het personeel.

Alweer prima geslaagd voor onze 2dehands occasion bij onze vaste dealer Broekhuis Ede.

Alweer uitstekend geholpen door kundige en vriendelijke verkoper,Kas Cornelis. Wij gaan nooit op zoek naar de goedkoopste occasion, maar altijd rechtstreeks naar Broekhuis Ede. Al jaren slagen we daar voor weer jaren onbezorgd autorijden. Van harte aanbevolen . John Veraa

Top service en leuke verkopers

Koop hier je auto. Top kwaliteit

Alles was prima. Alleen jammer dat ik net een paar dagen eerder de auto heb gekocht vanwege de 500 euro gratis benzine.

ben goed geholpen

Mijn ervaring is goed ben prima geholpen en alles is goed uitgelecht ben goed tevreden

service goed, afspraak duidelijk

de monteurs veranderen de instellingen, van radio en verlichting, dat zouden ze niet moeten doen.

Frankeneng 118

6716AA Ede