Al vanaf de aankoop van onze auto bij Broekhuis Ede hebben hem daar ook in onderhoud...tot grote tevredenheid...altijd correct behandeld!

Wij zijn altijd erg tevreden over de geleverde service en klantvriendelijkheid!

Wij hebben onze auto’s al jaren in onderhoud bij Broekhuis en zijn absoluut tevreden: professionele medewerkers en daarnaast zeer klantgericht!

Al jaren een top service

Betrokken, accuraat, meedenkend en klantgericht.

weer keurig op tijd geholpen.

De auto was zelfs weer binnen de tijd klaar en ik kreeg daar netjes een berichtje van.

Zie hieronder

Vriendelijk aan de telefoon om afspraak te maken. Later gaf Natasja ook goed uitleg wat er ging gebeuren en de kosten

Betrouwbare deskundige controle en reparatie van mijn auto.

Bij de bandenwissel bleek de auto een ernstig mankement te hebben. Ik mocht er niet meer mee rijden. Er stond een leenauto klaar! De auto werd prima gerepareerd! En omdat de auto nog maar 2,5 jaar oud is deden de medewerkers direct en ongevraagd moeite voor een mooie regeling.

Goede service vriendelijk personeel

De auto moest voor een beurt en APK Is keurig gebeurt Als er iets is wat meer kost bellen ze eerst keurig op om te bespreken water aan moet gedaan. Kortom een fijne zaak we lopen er al jaren

10 waard

Geen opmerkingen dus een 10

Prettig kontakt en komen afspraken na top!

Heb Mercedes GLA 250 aangeschaft en heb een prima inruildeal kunnen maken.

Vriendelijk en begrip vol

De verkoper (Cas)was heel vriendelijk en begrip vol. Heeft het netjes gedaan .

keurig netjes geholpen

Ben netjes geholpen door vriendelijke medewerkers zowel bij de aanschaf van een andere auto als het werkplaatspersoneel

Goede service en meedenkend

Goede service , toen ik ineens met spoed mijn dochter moest ophalen die koorts had kreeg ik meteen een auto aangeboden van een medewerker. Broekhuis is eerlijk over de prijzen alles transparant.

Goed uitgevoerd prima contact

Goed uitgevoerde controle en reparatie met prima contact/overleg.

Een garage waar je op een hele prettige manier wordt geholpen

Geen verassingen en de auto wordt netjes afgeleverd na een beurt.

Gewoon prima en betrouwbaar

Prima service zonder enige fratsen. Prijs en kwaliteitsverhouding is echt oké.

Goed geholpen voor grote beurt, eerder klaar dan afgesproken. Goed ontvangst bij de balie.

Super service!

Goede service. Mooi dat we ook een mail krijgen met tekst en foto's wat er nagekeken is en wat er nog gedaan moet worden.

Uitermate slecht

Verdere details zal ik iedereen besparen.

Slecht.

Heel slecht..

Altijd goede en duidelijke service door zeer vriendelijk en attent personeel.

Ik heb alles in bovenstaande zin gezegd. Meer woorden zijn niet nodig.

uitstekend

altijd vriendelijk personeel en correct geholpen

Zeer degelijk bedrijf met prefecte service

Alles correct uitgevoerd volgens afspraak. Vriendelijk en deskundig personeel, zeer service gericht. Je wordt goed op de hoogte gehouden op verloop van de afspraak.

vriendelijk, helpend en deskundig

bij de vragen, die we stellen, wordt meegedacht in onze persoonlijke situatie. alles gaat altijd in goed overleg. daarom zijn we al 30 jaar klant

Prima geregeld, duidelijke uitleg en op tijd klaar.

Werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd. Niet beschikbare onderdelen zijn besteld. Duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden. Goede ontvangst en ook bij ophalen goede ervaring.

Frankeneng 118

6716AA Ede