Een verrassende wending en een mooi resultaat tot slot.

Helaas werd de levertijd opgeschoven en werd dit pas aangegeven daar wij zelf de dag ervoor belden of de levering door kon gaan waar wij smiddags vrij voor hadden genomen, Een paar dagen later op zaterdag konden we alsnog de auto ophalen en dit deed het lange wachten al gauw vergeten en rijden we nu met plezier in de voor ons nieuwe auto.

Zoals gebruikelijk: excellente service!

Een hoog niveau behouden is moeilijker dan het hoge niveau bereiken. Chapeau!

Topservice!

Onze eerste auto gekocht bij Broekhuis. Bekwame, zeer klantvriendelijke verkoper, topservice en de auto is picobello afgeleverd. De auto 'uitpakken' vonden wij wat overdreven, maar achteraf vonden wij het wel heel leuk! Denk dat Broekhuis er een klant bij heeft!

Alles was prima geregeld.

Alles is volgens afspraak verlopen. Geen verrassingen.

Prettig geholpen in relaxte sfeer.

Klantvriendelijke sfeer. Netjes ontvangen en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Auto super netjes afgeleverd. Zeer tevreden.

Goed meedenkend en klantvriendelijk

Afgelopen week onze tweede nieuwe Volvo gekocht bij Broekhuis Emmen. Verkoper Rutger verdiend een groot compliment in het meedenken en hoe hij de zaken behartigt Je voelt je ook echt klant door een bepaalde gastvrijheid wat dit bedrijf uitstraalt, en niet alleen als je iets komt kopen ook voor vragen achteraf staan ze je altijd goed te woord.

Van begin tot eind goed

Auto voor een beurt en onderhoud airco gebracht. Duidelijke offerte vooraf, communicatie goed, duidelijke uitleg.

Uitstekende service

Tijdens het gehele traject van bestelling tot en met aflevering, meer dan prima geholpen door Jaap van Broekhuis Emmen.

Goede service en communicatie. Afspraken keurig nagekomen.

Goede bereikbaarheid en gemaakte afspraken worden keurig nagekomen. Duidelijke communicatie zowel voor als na de aflevering van onze Volvo

Uitmuntend

Heel fijn contact.

Groot compliment voor dit top bedrijf

Het gevoel dat de dealer achter je staat wanneer het even niet helemaal gaat zoals zou moeten is voor mij heel belangrijk. Ik geef daarom een groot compliment aan Broekhuis Emmen.

Tevreden!!

Al jaren klant , communicatie had beter gekund, was ik niet gewent van de Volvo , zeker als je een nieuwe auto koopt. Maar dik tevreden, kan er altijd terecht voor vragen altijd prima geholpen!!

Ik word altijd direct en heel klantvriendelijk geholpen. Super!

Telkens als ik bij de garage moet zijn word ik zeer klantvriendelijk te woord gestaan en denk men altijd mee in een oplossing voor mijn vraag. Dat is top!. Ook kijkt men altijd naar de meest gunstige oplossing qua kosten. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van Broekhuis Emmen. Ga zo door! Oh ja, er staat ook altijd een kopje koffie klaar. Ik waardeer dit enorm!

Goede service. Fout op factuur snel verholpen

Mijn auto heeft een nette beurt gehad. Door medewerkers ben ik ook netjes naar mijn werk gebracht en weer opgehaald. Op de factuur stond helaas een verkeerde post t.w.v. € 180,-. Na een belletje bleek dit fout in het systeem te zijn gezet. Gelijk is er een creditnota en nieuwe factuur gemaakt. Ondanks de fout dus snel en soepel opgelost.

Alles naar wens goed uitgevoerd

Fijne koffie tijdens wachten op onderhoud

verborgen gebrek

Ik heb een Volvo XC60 gekocht. Mooie auto. Goede communicatie voordien. Bij thuiskomst bleek bij daglicht dat er een grote barst zat in het panoramadak achter. Gebeld met Broekhuis. Zij wilden slechts een deel vergoeden en alleen op locatie. Voor mij dus kostbaar (zou zelf de helft moeten betalen) en de auto weer op en neer naar Emmen brengen. Ik heb besloten om de ruit te laten vervangen in de buurt en de kosten zelf te dragen. Al met al geen fraaie aftersales.....

Zeer goed gevoel

Vriendelijke verkoper. Na een fijn telefoon gesprek de auto gekocht. Ongezien en geen proefrit mee gemaakt. Duidelijke afspraken gemaakt en de auto hebben ze netjes thuis afgeleverd. Prachtige auto ! Super blij mee en rijdt als nieuw.

Netjes. Vriendelijk, en afspraken nagekomen. Zelfs volgende dag, met lege sleutelbatterij, geen probleem. Kostenloos verholpen.dikke 9 voor mij.

Je voelt je als klant welkom.

Vriendelijke,deskundige medewerkers.

Een vertrouwd bedrijf met prima service!

Voor de derde keer een Volvo gekocht bij Broekhuis Emmen. Ook nu weer prima geadviseerd bij het kiezen van de verschillende opties etc. Dan na 10 maanden wachten is de auto klaar voor aflevering. Ook de aflevering is prima geregeld. Rutger heeft alle tijd om alles uit te leggen. Na een aantal dagen werd er nog even contact opgenomen om te vragen of de auto bevalt en of er nog vragen zijn. En mocht dat zo zijn kun je gewoon even bellen of langs rijden. En de Volvo XC 60: een plezier om in te rijden, nu na de eerste week al bijna 1000 fijne km’s gereden

Correcte levering, alles naar tevredenheid

Mijn wensen zijn goed geïnterpreteerd, waardoor auto aan mij aangeboden die voldeed aan mijn wensen

Met plezier bij jullie mijn auto gekocht

Het ontvangst was heel hartelijk ondanks dat de verkopers bezoek hadden werd er toch aandacht besteed aan onze komst en even later werd er koffie voor ons geserveerd dat voelde erg goed . Het even wachten was geen probleem gezien de mooie ingerichte showroom. De verkopers was terzake kundig en wist heel snel wat onze wensen waren. De keuze werd de XC60 wat een fantastische auto. Hier hopen we nog vele jaren en zeker met de caravan er achter veel veilige km te kunnen rijden.

geweldig goede verkoper

wij werden heel goed welkom geheten en er hing een prettige sfeer. die ervaring had ik 6 jaar geleden ook al toen ik ook een volvo kocht

Personeel is zeer netjes en verlenen goede service

Onlangs hier een mooie Volvo XC40, afkomstig van een ander filiaal gekocht. De koop was snel gesloten, goede inruilprijs voor onze eigen auto en de levering van de nieuwe binnen 2 weken. Al met al zeer tevreden.

Nijbracht 59

7821CB Emmen