Gastvrij welkom en uitermate deskundig Top garage

Goede garage en verkoop

Heb mijn vierde Volvo er weg. En elke keer perfect.

Een enthousiast team dat altijd klaar staat voor je!

Je voelt je altijd welkom. Men kent je en is altijd blij je weer te zien. Problemen, als die er zijn, worden snel, vakkundig opgelost. Een geweldig team!

Correct en klant vriendelijk.

We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en nemen alle tijd voor je.

Na een slechte ervaring met de aankoop van een auto naar ieders tevredenheid opgelost

Mijn ervaring met Broekhuis is heel goed omdat een slechte aankoop van een auto bij uw filiaal, kon de auto terug geleverd worden een ander model auto worden gekocht en netjes afgeleverd. Een dikke pluim voor het verkoop team van Broekhuis Emmen.

Gewoon top

Vriendelijk personeel, altijd goed geholpen , prima garage top.

Prima tevreden, goed overleg en goede service

inplannen van de onderhoudsbeurt ging heel goed en in goed overleg. ook het brengen van de auto was vlot geregeld, daarna overleg mat de technicus verliep duidelijk en was goed op de hoogte van war er met de auto moest gebeuren. Kortom goede en prettige communicatie.

Al.jaren klant en altijd tevreden!

Vriendelijk personeel en goed advies

Top!

Gewoon goed.

As usual : 'splendid'

De daadkracht bij Broekhuis-Emmen (de overige vestigingen ken ik niet) berust op gedegen- & eerlijkheid ... !

Duidelijk, vakkundig en betrouwbaar.

Voor de tweede keer mijn Volvo voor onderhoud naar Broekhuis gebracht. Naast het reguliere onderhoud had ik last van een piepende airco. De medewerkers wisten direct het probleem bij mijn type auto. Met een proforma factuur naar huis gegaan. Tijdens het onderhoud werden er enkele kleine dingen gevonden. De monteur vroeg wat ik wel en niet wilde aanpakken en gaf ook een eerlijk advies. Het onderhoud is goed uitgevoerd en ik heb geen last meer van een piepende airco. Kortom: duidelijk, vakkundig en betrouwbaar.

De auto loopt na deze beurt merkbaar soepeler. Hij was ook mooi opgepoetst en gestofzuigd en ziet er voor een 15-jarige nog steeds patent uit. Ik hoop hem nog lang - met jullie hulp - te kunnen behouden. Ik las in 2019 een krantenbericht (DvhN, 7-11-2019, pag.17) dat de Octavia in Engeland de meestvoorkomende auto is die zonder al te grote problemen 250.000 mijl (402.000 km.!) op de weg blijft. Ik kocht de auto begin juli 2007 in Zoetermeer (waar wij toen woonden) voor € 27.074,76. Sindsdien heb ik er in bijna 15 jaar en 183.185 km. de volgende kosten aan gehad (gemiddeld per jaar): - onderhoud 431 (altijd bij Broekhuis, nooit grote gebreken), - benzine 1.620, - verzekering 408, - ANWB 130, - wegenbelasting 584, - CJIB 25. Totaal 3.232 p.jr. / 269 p.mnd. Niet gek voor een zo ruime en comfortabele sedan! Praktisch is ook de enorme laadruimte, die al heel vaak zijn goede diensten heeft bewezen.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen

Tevreden

Altijd prettige ervaring, kom er al jaren

Begripvolle, eerlijke en prettige communicatie!

‘k Heb na een garagebezoek de volgende dag met ambivalente gevoelens wederom een bezoek aan de garage gebracht. Er is op prettige wijze (begripvol en eerlijk) geanticipeerd.

Fijn personeel

Ik ben zeer tevreden over het onderhoud aan mijn auto. Zonder druk uit te oefenen op de eventuele beoordeling die via de enquête wordt ingevuld. Goed is goed en wordt vanzelf afgedwongen.

blij met broekhuis emmen

De mensen van Broekhuis Emmen zijn atijd bereid wat extra's te doen en aandacht te geven aan je vragen voor een faire prijs. Kan het elke (volvo) rijden aanraden.

Fantastich geholpen bij dit SUPER bedrijf.

Heb hier mijn 2e Volvo C40 gekocht, in dit geval gewoon telefonisch omdat we bij dit bedrijf een goed gevoel hebben door onder andere de aanschaf van de eerste Volvo een XC40. Het een kwestie van vertrouwen en die is echt super bij dit bedrijf. Ook bij telefonische vragen wordt er direct gereageerd. Zeker een aanrader Volvo Broekhuis Emmen.

Goede receptie en goede monteurs

Betrouwbare garage, zeer klantvriendelijk

Top service en kwaliteit

Geweldige service. Ze hebben echt verstand van zaken en zijn ontzettend vriendelijk en duidelijk. Alles top voor elkaar!

Je voelt je echt geholpen

Goede communicatie. Altijd behulpzaam. Zeer klantgericht.

Een prima service en een prachtig bedrijf waar ik me thuis voel

Zoals ik inmiddels gewend ben biedt Broekhuis een prima service, begeleiding en afhandeling van de zorg voor mijn auto. Een dikke 10!

Uiterst goed geholpen

Vriendelijke en met goede kennis personeel

Nijbracht 59

7821CB Emmen