Volvo Broekhuis zorgt met liefde voor uw Volvo

Hoewel mijn trouwe Volvo inmiddels 15 jaar oud is, weet Volvo Broekhuis hem altijd weer in prima staat te brengen. De showroom ziet er schoon en modern uit. De vakkundige en vriendelijke medewerkers denken graag met mij mee. Zelfs als onderdelen niet meer voorhanden zijn, weten zij tot een prima oplossing te komen! Mijn dank voor de fantastische service!

Goed onderhoud aan de auto en goede receptie.

Goede en vriendelijke receptie. Prijsopgave werd na de telefonisch gemaakte afspraak binnen een dag verstuurd. Auto is heel goed onderhouden en netjes gewassen. Factuur was zelfs iets lager dan de opgave. Volvo V60 PiH, 2013 met 355000 Km. Erg happy!

Prima bedrijf

Prettige omgang gecombineerd met professioneel handelen en een prima service.

Vriendelijk, behulpzaam en professioneel

Uitermate plezierig

Uitstekend ervaring met de inruil van onze Volvo XC40, kregen een prachtig inruil voorstel waar we niet over hoefden na te denken. Nu rijden we in een prachtige Volvo V60 B3 waar we uitermate blij mee zijn.

Prima oplevering, service en goede - realistische - deal

Auto (Volvo) ingeruild voor een andere Volvo occasion. Prima oplevering, zeer tevreden met de ‘nieuwe’ auto

Alles prima!

Goede service en correcte bediening.

Topgarage met fijn personeel

Ben weer prima geholpen met mijn 14 oude Volvo . Kan nog jaren mee mede door goede service van de garage.

Prima garage vriendelijk personeel

Groot onderhoud en apk laten uitvoeren. Vooraf een duidelijke offerte toegestuurd gekregen. Auto was zoals afgesproken binnen een dag klaar. Alleen wel wat jammer als je zo,'n groot pakket laat uitvoeren je niet als service een leenauto meekrijgt maar je een huurauto die je ook moet betalen. Was bij mijn vorige dealers anders gewend.

Heel prettig geholpen bij de aankoop en aflevering van de Volvo.

We waren op zoek naar een jonge Volvo XC40 en aan de hand van onze wensen zijn door de verkoper(s) verschillende opties aangedragen. We zijn op een auto uitgekomen die naar onze wensen is aangepast. Goede inruilprijs voor onze oude auto gaf mede de doorslag om de transactie af te ronden. Bij aflevering de administrative afhandeling goed geregeld en de aflevering op een leuke manier afgerond.

Aangeschafte XC40 recharge is voor mij het ultieme rijden

De demo auto is binnen een halve dag aangeschaft na enkele uren proefrijden. Snel en efficiënt geregeld.

Correct, volledig, provisioneel

Bij broekhuis wordt je correct, behandeld, zijn de afspraken volledig doorgenomen vooraf en bij afwijkingen wordt je geïnformeerd, zowel aan de balie als in de showroom zijn de medewerkers vriendelijk en provisioneel

Nijbracht 59

7821CB Emmen