Vriendelijk geholpen

Zeer tevreden.

Prettig contact bij de receptie. Ook telefonische uitleg over werkzaamheden zeer duidelijk. Auto rijd weer top.

Bijna alles is goed verlopen bij de aankoop van onze auto in Enkhuizen

Bij de proefrit moest de rechter achterband al opgepompt, na het ophalen van de auto 1 week later kwam er al snel een melding over de bandenspanning rechts, gelijk terug en er werd gezocht naar een lek. Er werd niets gevonden en het advies was: hou het in de gaten en blijkt het niet goed, dan halen we de band er af. Het bleek niet goed want het weekend er na moest iedere dag met onze compressor onze band opgepompt. Wij op maandag wéér terug en toen bleken er 3 gaatjes rondom de prop te zitten Uiteindelijk is het goed opgelost want er is een andere band onder gezet maar het was even lastig want we wonen in Hoorn, de auto bevalt verder uitstekend

Geïnteresseerd in mensen en hun autowensen.

Was geïnteresseerd in een mooie import VW- Golf. Al mijn vragen over de auto en de fabrieksgarantie en de mobiliteit garantie zijn fijn beantwoord. Ook het opsturen van de vele foto’s van de in te ruilen auto waren voldoende dat ik geen 1 1/2 uur hoefde te rijden om hem te laten zien voor inruil. De slogan van Broekhuis “ voor ons is de mens achter de auto belangrijk “ klopt helemaal.

verkopen van mijn auto

het verkopen is goed verlopen.

De Dolfijn 1

1601ME Enkhuizen