Als zeer prettig ervaren.

Aardig mensen. Prettig gesprek met Marc. Nemen de tijd voor je. Zeer tevreden over de inruil.

Prima service!

Na jaren weer voor een servicebeurt naar broekhuis. Was zeer deskundig en grondig!

Goed advies en ervaring wat tot een uitstekende koop van een andere auto heeft geleid

Super geweldige goede en betrouwbare vakbekwame garage.

Door alle medewerkers van garage Broekhuis in Enschede ben ik altijd heel goed en vriendelijk geholpen. Toen ik onlangs mijn auto ophaalde bij garage Broekhuis na een jaarlijkse beurt was ik verbaasd hoe geweldig goed alles was geregeld met mijn auto. Het leek wel dat mijn auto ook nog gepoetst was en van binnen schoon gemaakt was. Zo kan ik nog veel meer goeds opnoemen. Garage Broekhuis verdient een DIKKE 10 van mij!

Netjes geholpen.

Kun je goed een auto kopen.

Gewoon weer correct en goed afgehandeld.

Gewoon weer correct en goed afgehandeld.

Om blij van te worden!

Heerlijk nuchter zaken doen, snel schakelen, duidelijk communiceren, afspraken nakomen en in 1x goed afleveren. Zo wil je als klant graag behandeld worden en zo ging het ook bij Broekhuis Peugeot in Enschede. Top service en fijne toegankelijke mensen. Een auto kopen kan echt leuk zijn!

Vriendelijke verkopers Genoeg kennis Zeer behulpzaam.

Super te vreden.

Zeer vriendelijk en zakelijk . Komt afspraken na. Ben zeer tevreden.

Fijne en professionele autodealer!

Mijn ervaring met Auto Broekhuis is vanaf begin eerste contact super. Binnen 2 weken was ik de eigenaar van de auto die ik zocht! Uiterst professionele verkoper.

klantvriendelijk

Mijn ervaring in garages waren niet best in de afgelopen jaren. Mijn dochter en ik kwamen bij Broekhuis Enschede voor een proefrit en werden meteen netjes geholpen. Geen druk en alles werd netjes uitgelegd. Bij het ophalen van onze nieuwe auto idem dito, van mij krijgen jullie dan ook een 10 voor klantvriendelijkheid. Het geduld, de uitleg en het serieus nemen van vrouwen (daar short het namelijk wel een aan in de garages).

Slechte aflevering

Afspraken zijn niet nagekomen, auto is afgeleverd zonder papieren en anderen accessoires. Na een week nog steeds geen mobiliteitspas Later is het meeste wel tot tevredenheid opgelost

Eerste keer maar voldoende tevreden.

Goed behandeld

Heel fijn geholpen door Thomas. Prettige ervaring gehad en eigenlijk zoals Ik het gewend ben bij Broekhuis.

Prima service en communicatie

Er is goede uitleg en overleg mogelijk over de uit te voeren herstel- en/of onderhoudswerkzaamheden.

Klasse

Anton en Bastiaan hebben zich voor 100% ingezet om het e.e.a. voor mij zo goed mogelijk in een keer te regelen. Klasse!!!

prima bedrijf

vriendelijk en deskundig personeel oplossing gericht

Goed geholpen bij het kopen van een andere auto.

Duidelijke communicatie!

Gevonden defecten met foto's aangetoond en deskundig gerepareerd. Afgelopen jaar probleemloos gereden en verwacht ook dit jaar weer zonder problemen de weg op te kunnen. Mocht er toch iets mis gaan dan is de mobiliteitsgarantie een prettig idee om op terug te kunnen vallen.

Had niet minder verwacht - gewoon goed

Tot nu toe zeer goed geholpen bij aankoop auto!

Vriendelijke en vakbekwame personeel

Alles goed van tevoren besproken. Keurig gebeld toen de auto klaar was. Weer mooi schoon terug ontvangen. Werkzaamheden keurig uitgevoerd zoals besproken

Goed geholpen.

Duidelijke offerte waarbij uitgelegd is hoe men tot het inruilbedrag van de oude auto is gekomen. De Peugeot 3008 aangeschaft en deze is helemaal top afgeleverd.

Zoals t hoort

De grote beurt met transparantie verleend. Uiterst vriendelijk personeel. Helaas niet gebeld toen auto klaar was, wat wel was afgesproken. Bleek wel zelfde dag gelukkig. Mobility pas is thuisgestuurd, wat alleen jammer is, is dat verkeerde vervaldatum er op staat. Moet mei ‘24 z’n, een jaar na de beurt. Staat echter mei ‘23 op, dus gaan we weer over bellen

Haaksbergerstraat 159

7513EL Enschede