Vriendelijk en kundig

Erg vriendelijk geholpen,goede service. Kreeg ook nog een mooi aanbod voor een verzekering.

Prettige ontvangst bij de receptie en duidelijke uitleg van onderhoud

Informatie tijdens onderhoud over de uit te voeren onderzoeken en onderdelen vervangingen.

dat zou ik zeker doen

Weer zeer tevreden!!!

Vriendelijk, vakkundig, gastvrij en klantgericht.

Geweldig geholpen

Auto voor grote beurt. Snelle afspraak en prima service met nadien mooi rapport wat er precies gedaan is.

Super tevreden

Hallo ik ben super tevreden over mij auto Ik ben er blij mee

Geweldige service.

Wij waren op doorreis en hadden een kapotte voorlamp. Zonder afspraak kon de lamp direct vervangen worden. En dat ook nog gratis! Wij waren zeer aangenaam verrast door de vriendelijke receptiemedewerkster. Echt klasse!

Tevreden klant

Ben blij met de opgedane ervaring met dit bedrijf. Aanvankelijk wat schoonheidsfoutjes welke opgepakt en uitermate keurig en kundig zijn opgelost. Een bedrijf dat open staat voor feedback en er ook echt wat mee doet. Erg prettig!

geweldig

Vriendelijk geholpen, goed overleg en klaar volgens afspraak

Vlot geholpen en duidelijke prijsopgaaf

Ondanks dat door Corona veel uitval van personeel was, was een afspraak toch nog vlot gemaakt. Duidelijke opgaaf van kosten en netjes een rapport met foto’s gekregen. Keurig was een fiets voor me beschikbaar, gezien de afstand tot mijn huis maar klein is. Auto heerlijk gewassen en van binnen stof gezogen terug ontvangen en rijdt weer heerlijk! Bovendien een jaar mobiliteitsservice erbij!!

Prima merkgarage dat doet wat je er van mag verwachten.

Wij worden altijd netjes te woord gestaan en goed geholpen. Bij Apk en/of periodiek onderhoud wordt je altijd netjes van te voren gebeld over de kosten. Ook als er extra punten van aandacht of onderhoud nodig zijn

Prima service en vriendelijk personeel

Aflevering niet volgens afspraak

Auto is netjes afgeleverd, alleen de beloofde nieuwe banden zaten er niet onder en ook nog in een verkeerde maat

Zeer goede service en kwaliteit

Vriendelijk personeel en een zeer goede service.

Uitstekend geregeld bij Broekhuis Enschede

Alles prima geregeld. Grote beurt, auto van huis opgehaald en weer terug gebracht omdat ik niet zo mobiel ben!

vriendelijke verkoper die zijn afspraken nakomt

Ander merk dan Peugeot gekocht bij deze dealer. Vriendelijk ontvangen en nam ruim de tijd voor ons. De auto stond klaar voor een proefrit. En na de koop is de auto thuis afgeleverd met volle tank. Hij had dit gezegd en is dus zijn afspraak nagekomen. Top!

Op een fijne manier een mooie Peugeot 2008 gekocht.

Prettig contact, onder het genot van een kopje koffie rustig kunnen onderhandelen. Bij aflevering wederom prettig contact en afspraken waren nagekomen. Corona maakte het wel lastiger. De afhandeling moest buiten plaatsvinden.

Van online afspreken tot aan de beurt met keuring van de auto goed geinformeerd.

Vanaf het moment van aanvragen van de offerte en het uitvoeren van de beurt en de keuring werd ik via mail en telefonisch contact goed op de hoogte gehouden. Er werd overleg gepleegd en keuzes geboden van wat er gaande was. Prettig contact en de auto ook fris en schoon weer afgeleverd gekregen.

Goede vriendelijke service, vooraf prijsopgave dat duidelijkheid geeft.

Teleurstellend afscheid

Ik ben ruim 5 jaar klant geweest en heb destijds mijn auto ook daar gekocht toen het nog geen Peugeot dealer was. Ik heb mixed feelings, was zeer tevreden over de werkplaats (dank Erik en collega's) maar in het klantcontact gingen regelmatig dingen mis. Wat me echt teleur heeft gesteld is dat toen ik ben geswitcht naar een onderhoudsgarage, daar totaal niets mee werd gedaan. Geen vraag over het waarom (lijkt me ook voor Broekhuis heel relevant om te weten) of een bedankje/goeiedag. Wel kreeg ik nog een factuur die overigens accoord is, maar zou mooi geweest zijn als er een persoonlijk briefje bij had gezeten.

Zeer fijne ervaring

Ik heb over het hele proces niets dan goeds te vermelden. Vanaf de binnenkomst tot de aflevering van de auto. Het was zeer klantvriendelijk en naar mijn gevoel ook financieel naar tevredenheid. Ook nadat ik er achter kwam dat ik iets in mijn oude auto had laten liggen werd dit keurig nagestuurd. Wij wonen in het westen van het land maar het was de reis meer dan waard.

Super blij met mijn aankoop

Vandaag mijn nieuwe Peugeot 3008 opgehaald.super blij mee en heel tevreden over het service van Broekhuis dealer in Enschede .klant vriendelijk ,goede service ,en duidelijke afspraken .auto geleverd zoals afgesproken en als het hoort. Dank aan de heer Thomas stroeve.

Ze hebben beloofd wat de verkoper heeft gezegd.

Alles wat ze beloofd hebben is geregeld

Bij de aankoop van een Peugeot 3008 werd alles vlot geregeld. Proefrit, inruil huidige auto en het thuis afleveren. Contact met de verkoper was ook prettig. Geen gedraai maar transparant en voor mijn gevoel gewoon eerlijk. Enige minpuntje is het n.a.v. een terugroepactie vervangen van de trekhaak. Dat laat op zich wachten, maar mogelijk ligt de oorzaak niet bij Broekhuis. We gaan zien.

De communicatie is zeer goed

De ontvangst via de receptie is zeer goed. Iedereen van o.a. Verkopers tot monteurs zijn vriendelijk en hebben allen een woordje. De monteur(s) bekijken de auto zeer goed. En bij het wegrijden naar het verre Zeeuws-Vlaanderen nog iets mee voor onderweg. BEDANKT.

Haaksbergerstraat 159

7513EL Enschede