Heel tevreden

Tevreden over de klantvriendelijkheid en de keurige service

zoals altijd zeer goed geholpen

grote beurt gehad bij 180.000 km. zeer prettig verlopen

Goede service na enkele vraagjes

Grote beurt van de auto. Vooraf telefoontje gehad met noodzakelijke reparaties. Goed overleg mogelijk. Afwerking prima. Kosten van te voren aangegeven.

Goede service na overleg

Met een kritische blik op de factuur toch nog wat geld kunnen besparen. Fijn dat Broekhuis dit respecteert

goede betrouwbare indruk

prima service

Van begin tot eind: Prima

Een prima ontvangst. Een duideijke afspraak. Goede tips en tuivoering.

TOP SERVICE

afspraken uitstekend nagekomen

Netjes geholpen. zeer tevreden.

Vriendelijk en goede communicatie.

De auto was sneller klaar dan verwacht na de grote beurt en nog schoon ook. Er most wat meer gebeuren dan verwacht, maar daar is prima over gecommuniceerd.

Ik ben zeer tevreden over het geheel.

Goede informatie over over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten.

Prima transactie

De ontvangst, informatie en verkooptransactie zijn op een professionele en vriendelijke wijze afgehandeld. Zeker een reden om een keer terug te komen

+punt Aftersales -punt auto huren

Na telefonische afspraak voor groot-onderhoud en APK voor mijn Peugeot Expert is bij afleveren niet door gekomen dat ik een huur-auto had besproken. Dit is alsnog geregeld maar de 1e afrekening voor de huur auto klopte niet. Gelukkig zijn we er na contact uit gekomen en blijf ik toch terug komen bij deze garage! Vriendelijk bedankt.

Goed geholpen

Super mooie en vertrouwelijke bedrijf!!

Leuk en prettig bedrijf die naar je wensen luisterd

Op zoek naar een auto die het beste bij me paste heel goed en snel geholpen met het resultaat dat ik vrolijk de showroom uit reed. Zowel de mensen achter de balie als de verkopers vriendelijk en behulpzaam en namen ook goed de tijd om me te woord te staan. Daardoor voelde je je geen nummertje maar echt een gewaardeerde klant. Aanrader voor iedereen!!

super geregeld door Daan Hobbelink

Daan heeft super zijn best gedaan om te zorgen dat wij op zeer korte termijn een bedrijfsauto konden krijgen zodat de monteur die eigenlijk een maand te vroeg bij ons begonnen is zich kan redden.

Blij met deze 'vertrouwde' uitstekende service!

Graag willen wij reageren op de prettige service [in brede zin] van het Team Broekhuis Enschede. Goede service & meedenken was zeker een pluspunt zowel bij onze ingeleverde Peugeot ( 17 jaar oud) als wel bij een goede keuze maken voor een prachtige nieuwe 2008. Dank daarvoor , zowel bij de Technici, Verkoop en zeker ook Team administratie. Met een goed gevoel starten wij in onze 'nieuwe' 2008, een geweldige keuze, ervaren tijdens inmiddels diverse ritten...dat is puur genieten... Team Broekhuis dank daarvoor en graag tot ziens!! Henk en Annemarie Walters.

snel, efficiënt, correct en vriendelijk

Alleen contact gehad via mail en telefoon, maar zeer behulpzaam en kundig. Auto uit voorraad en snel thuis afgeleverd.

Zeer goede voorlichting en goede service

Alles in goed overleg met de verkoper besproken en tot bevredigende oplossing gekomen

Professioneel

Uitstekende service vanaf het eerste gesprek tot de aflevering van de auto.

Prima ervaring met nette verkopers

Ik kan niet veel zeggen over de na services maar ik was op mijn gemak bij het kopen van een auto. Er werden top adviezen gegeven en nits was te veel. Kreeg nog een paraplu erbij

Fijn bedrijf, uitstekende service

We worden altijd goed en correct geholpen.

Persoonlijk en transparant

Ik ben al jaren klant bij Broekhuis en ik zou geen betere plek weten om met mijn Peugeot naar toe te gaan. Altijd persoonlijk, vriendelijk en ze geven transparant advies.

Fantastisch!

Een dikke 10 is zeker op zijn plaats hier in Enschede! Ik was hier voor een onderhoudsbeurt. Geweldige ervaring en service! Onderhoudsbeurt zonder gebreken, een (mooie) leenfiets kunnen lenen, een gewassen auto als toetje, een flesje water tegen de dorst en dan nog de geweldige extra service waar ik om vroeg is gedaan.......helemaal toppie!! Super bedankt voor alles! Ga zo door!

Goed geholpen van begin tot einde tot en met de levering van de auto. Voor vragen stonden ze altijd klaar Vriendelijk en zo veel om op te noemen

Haaksbergerstraat 159

7513EL Enschede