Alles netjes op tijd klaar

Zeer prettig en uitstekend geholpen door Daan!

Perfecte service en een zeer prettige verkoper (Daan Schilder)

Vriendelijk personeel, die duidelijk zijn qua aankomende koste

Vriendelijk personeel, die duidelijk zijn qua aankomende kosten. Belde op tijd terug dat de auto klaar stond

Hartelijk ontvangst en goed, vakkundig geholpen

We waren op zoek naar een 2e hands auto, bij het rondkijken werden we benadert door de verkoper die voor ons alle tijd nam. We wilde er over nadenken en zijn 2 dagen later terug gekomen vanwege de enorm prettige sfeer die we daar hadden ervaren en zijn tot een aankoop overgegaan. Vakkundige en hartelijke verkoper die ons goed wist te helpen en alle vragen kon beantwoorden.

prima geholpen

Tevreden over inruil oude auto’s en aanschaf (bijna nieuwe) auto. Aardige, kundige verkoper (Maarten)

Fijne en vooral eerlijkheid wat erg fijn was.

Het bedrijf wilt achter de auto’s staan die zij verkopen, als zij er ergens 1 ophalen en hij voldoet niet aan de eerder aangegeven foto’s/ bekende schades, dan nemen zij hem niet mee en vertellen zij dit eerlijk aan de klant. Erg fijn, zij zijn de expert en willen gewoon kwaliteit leveren aan klant. Top, want t is en blijft een hele uitgave, voor iedere koper.

uitmuntend!

Onze erkentelijkheid voor de uitvoering en zeer goede samenwerking.

prima!!!

geweldig bij aankoop van onze Skoda Karoq goede uitleg. de auto thuis afgeleverd kan niet beter! alleen de auto stond op winterbanden dat snap ik niet helemaal toen gevraagd of er ook zomerbanden zijn enof we ze kunnen omwisselen. maar daar geen reactie op gekregen. wacht het nog wel even af. vriendelijke groet Gerard Rietveld.

netjes degelijk en goed

hallo wij hebben een prachtige Skoda Karoq gekocht bij Broekhuis Schagen alles prima een goede inruilprijs voor mijn Fabia gekregen. alleen was er iets waar ik niet zo blij mee ben namelijk er bleken winterbanden onder te zitten. dus ik had de vraag gesteld waar de zomerbanden zijn. en misschien ook wel de velgen er zitten nou gewoon wiel doppen op. dus heb ik het idee dat er nog velgen moeten zijn met zomerbanden. nou heb ik daar een mail over gestuurd naar de garage . nog geen reactie maar het kan nog ? want anders gaat het ons weer aardig wat kosten. verder erg blij met onze auto.

netjes degelijk en goed

Uitstekende service, vriendelijk personeel en uitstekende communicatie

Zeer vriendelijk personeel en een garage met een uitstekende service. Klant gericht, prettige communicatie en goed advies. Goed inlevingsvermogen in wat de klant wenst waarbij alle mogelijkheden en opties uitvoerig worden besproken. Daan heeft ons uitstekend geholpen bij garage Broekhuis en we zijn erg blij met onze nieuwe ID3.

Ik heb een hele goede ervaring qua service bij Broekhuis te Schagen. De servicemedewerker dhr Leon Met nam alle tijd voor mij. Mijn auto was ook in goede handen. Kortom, een tevreden klant.

Enorm teleurgesteld

Wilde een nieuwe vw kopen, elektrisch, id4. Na bezoek aan diverse andere garages bleek dat mijn eigen vw-garage, waar ik mijn hele leven, dwz zo'n 50 jaar, klant bij was geweest, het kleinste bedrag voor mijn inruil vw golf variant terug wilde geven. Na 50 jaar alsnog overgestapt op een ander merk.

Service zoals het hoort, gastvrij en klantvriendelijk

Kom er graag en wil er een stuk voor rijden

Geweldig geholpen

Rustig diverse autos getest en uiteindelijk door het mee denken van de verkoper een auto gekocht waar we niet voor kwamen maar nu super blij mee zijn. En een auto die top is afgeleverd.

Witte Paal 326

1742 LE Schagen