Zoals elk jaar weer top

Zoals elk jaar, 2 dagen voor de apk/beurt de reserve sleutel brengen, dag voor de afspraak auto afleveren, de dag erna weer ophalen en weer een knap gewassen auto weer terug met nieuwe apk en een beurt. Communicatie is top Service is top Onderhoud is top

Prima zoals altijd

ik ben heel tevreden over de service.

Goede ervaring by aankoop occasion

Goede ervaring bij aankoop occasion en inruil oude auto. Vriendelijke en vlot geholpen door Daan Schilder. Afgesproken punten goed aangepakt en goede communicatie na aankoop. De auto stond mooi gepoetst binnen te wachten op de afgesproken dag.

Prima.

Het plannen van de afspraak online was zo gebeurd. Het contact met de medewerkers was zeer correct en vriendelijk. De onderhoudsbeurt is naar volle tevredenheid gedaan.

goed advies en vriendelijk geholpen, transparant over kosten en mogelijkheden

zie boven

Prima geregeld .

Zoals afgesproken en op tijd klaar .

Super service!

Bij Broekhuis wordt je super vriendelijk en duidelijk geholpen! Top!

Heel tevreden

Vriendelijk personeel en vlot geholpen

Uitstekende service!

Alles naar grote tevredenheid uitgevoerd.

Een hele verbetering vergeleken met Zwaag

Heb het idee dat ik hier niet belazerd wordt en werd vriendelijk en goed geholpen. Werd netjes gebeld voor meerwerk.

Super.

Wij zijn op een professionele manier geholpen terwijl wij meer dan 2 uur rijden van Schagen wonen. Alles is snel vakkundig en correct verlopen. Afstand maakt dus niet uit als je een auto koopt bij een betrouwbaar bedrijf. Zeker een aanrader.

Top service

Voor beurt geweest er waren paar kleine dingen die extra gedaan moesten worden, daar werd ik netjes over geïnformeerd. MVG Peter

Adequaat en conform afspraak gehandeld en afgehandeld.

Daan Schilder heeft ons naar verwachting deskundig en vriendelijk geholpen.

Top service!!!!

Prima in de service!

Zoals besproken, duidelijk uitleg en tel overleg over extra kosten

Uitstekend! Prettige communicatie en service!

Oplossingsgericht waar nodig en zowel auto als klant worden met zorg behandeld.

Goede ervaring en overleg met de verkoper.

Mijn eigen auto voor een goede prijs ingeruild de andere auto ook een Volkswagen na tevredenheid gekocht.

Heel goed!

Heel prettig allemaal geregeld met dhr. Nieuwenhuizen.

Zeer goede service

Zeer vriendelijk geholpen,en denken mee.

Fijne persoonlijke benadering

Een voorbeeld voor de gehele Broekhuis groep. Ik rij speciaal 25km naar Schagen om dat je daar geen nummer bent. Terwijl ik op 6 km van filiaal Alkmaar woon.

Top behandelt bij de aankoop van onze auto

Wij zijn zeer netjes behandelt met een verkoper met kennis van zaken.

Klantgericht en klantvriendelijk

Daan denkt mee in oplossing en geeft niet op als het even niet lukt. Zet alles op alles om de klant te helpen.

Heel goed geholpen, persoonlijk, vakkundig en snel

Wij hebben een hele fijne koopervaring van onze Volkswagen bij Broekhuis Schagen. Het contact was erg prettig, persoonlijk en snel. Persoonlijke contact in de showroom heel fijn. Een feestelijk moment om de nieuwe auto op te komen halen.

Zeer vakkundig geholpen, echt top service geleverd!

Witte Paal 326

1742 LE Schagen