Mooie auto gekocht goed tevreden

Vriendelijk ontvangen goede prijs voor de inruil gekregen voor een probleem wat zich voordeed met betrekking tot de trekhaak, hebben ze een mooie oplossing voor bedacht Echt super tevreden . Het enige wat ze beter kunnen doen is sneller terug bellen na dat ik gebeld had maar dit heb ik ook aangegeven bij de verkoop leermomentje! Verder was alles prima we hebben een mooie auto gekocht!

Goed geholpen!

Mijn Opel Karl gekocht bij Broekhuis in Veenendaal in augustus 2024. Een leuke, volwassen auto met veel opties. Deze auto rijdt ook erg lekker. Echter ik hoorde wel een klik-geluid in het stuur bij lage snelheden. Direct mee teruggegaan. We troffen Anton. Hij kwam met wettelijke garantie, dat een grijs gebied is versus de Bovaggarantie. Wij hadden de wettelijke garantie. Hij nam mijn klacht wel serieus gelukkig. Goed dat ik er direct mee terug was gegaan zei hij. In totaal 3x mee teruggeweest. Het probleem is gelukkig wel volledig verholpen. Dank voor de goede afhandeling Anton! Dat geeft vertrouwen voor de toekomst in Broekhuis als autobedrijf.

Prettig contact, goede afhandeling, maar wel erg duur!

Erg klantvriendelijk.

Ons eerste ervaring met Broekhuis Veenendaal is erg positief. Vriendelijk voor de klant, komen gemaakte afspraken na. Oplossingsgericht. Erg tevreden met de auto.

Klantvriendelijk en professioneel

Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd. Auto schoon afgeleverd. Ikzelf ben keurig thuis gebracht en weer opgehaald .

Ik ben heel tevreden over het Broekhuis verkoopteam. Ze zijn heel klantvriendelijk, reageren heel snel op e-mails. Als je vragen hebt. Kun je er altijd terecht. Etcetera. Echt heel tevreden. Ik kan ze iedereen aanraden.

goede behandeling

Afspraken goed nagekomen, duidelijk naar mijn wensen geluisterd en uitgevoerd. Behulpzame verkoper, vriendelijk en een luisterend oor.

Goede service en mooie aankoop!

Ik heb een goede ervaring gehad met Broekhuis Veenendaal. Ik heb mijn oude auto voor een mooi bedrag kunnen inleveren en lakschade aan de aangekochte auto is keurig hersteld. Ik heb er een goed gevoel bij gehad en op naar een hoop mooie, veilige kilometers in mijn nieuwe auto.

De service en klantvriendelijkheid zijn zeer goed.

Ben al meerdere keren bij Broekhuis Ford Veenendaal geweest en de haal- en brengservice is uitstekend. Ook de uitvoering van werkzaamheden wordt goed besproken.

Klantvriendelijk en professioneel

De verkoper luisterde goed naar onze wensen en heeft ons een goed bod gedaan bij inruil van onze auto. De nieuwe Ford Puma is een super auto!

Fijne en deskundige service

Het was mijn eerste bezoek aan Broekhuis sinds ik vorig jaar een Ford Focus station uit 2019 had gekocht. Het personeel is vriendelijk en nemen de klant serieus. Het onderhoud is goed uitgevoerd en ik ben super tevreden! Ik kom hier zeker terug!

Klantvriendelijk

Luistert naar wensen vd klant.

zeer tevreden

Alles zeer secuur nagekeken en uitgevoerd, vriendelijke en ervaren medewerkers aan de balie. goede uitleg van wat uitgevoerd moest en uitgevoerd is.

Prima service beurt en APK

Vriendelijk personeel Voor ze starten een prijsindicatie en gelijk in prijs met de merkenbeurt van kwikfit

Fijn personeel

Eerlijk en fijn personeel! Goede prijs kwaliteit verhouding in 2e hands auto's.

Perfecte service!

Super geholpen door Adriaan. Een vriendelijke en betrouwbare verkoper die zijn afspraken nakomt. Broekhuis heeft er een zeer tevreden klant bij!

Prettige bejegening en correct.

Wij hebben een occasion gekocht bij Broekhuis Veenendaal, zijn geholpen door Rick. Het totale proces was duidelijk, transparant en correct met een respectvolle en prettige bejegening!

Wederom een uitstekende ervaring!

In 2016 hadden wij onze Ford Focus gekocht bij Broekhuis Veenendaal. Omdat wij destijds een goede ervaring hebben gehad, gingen wij ook nu vol goede moed naar Veenendaal voor een Ford Kuga. Dit keer zijn wij geholpen door Martin. De eerste proefrit was vanwege gecupte banden (en daardoor kabaal) niet wat wij verwacht hadden. Martin heeft echter eigenhandig de banden vervangen waardoor onze 2e proefrit geslaagd was. Martin is bereid om net dat stapje extra te zetten waardoor wij ook deze ervaring als uitstekend beoordelen. Martin, nogmaals dank!

Prima service echt aan te bevelen

We werdeñ goed geholpen en niet te duur

Correct geholpen met aankoop Opel Karl

We hebben een Opel Karl gekocht bij Broekhuis in Veenendaal. Eerst een proefrit gemaakt. Dat beviel ons goed. Geholpen door Tim. Hij was correct. Tijdens het onderhandelen over de inruil van mijn auto ging hij wel heel erg laag zitten, tenminste naar onze mening. De Opel Karl was wel weer erg mooi geprijsd en er was veel animo voor. Ik heb de Opel Karl ook elders gezien voor hetzelfde bedrag met 15.000 km meer op de teller & ook een paar jaar ouder. Tim kwam ons gelukkig ook iets tegemoet met de inruilprijs van de auto. Paar honderd euro erbij. Uiteindelijk de deal gesloten & elkaar een hand gegeven. Keurig geholpen verder door Tim. Vandaag de auto opgehaald. We kregen een volle tank en een fles wijn mee. De auto was ook keurig gepoetst. Onderhoudsboekje erbij. Dat vonden we netjes. Ik kon ook mijn autoverzekering daar afsluiten maar dat had ik al ergens anders geregeld. Onderhandelingen over de inruil is mijn verbeterpunt om daar wat meer ruimte te bieden voor onderhandelingen. Verder qua afhandeling, contact met Broekhuis als ik een vraag had, afleveren van de nieuwe auto. Ook correct geholpen door Tim. Dat was prima verder. Pluspunt is dat deze auto bij hun erg aantrekkelijk geprijsd was gezien het aantal km’s & leeftijd van de auto & extra opties. Keurig autobedrijf verder. Je kunt hier naar mijn mening rustig voor ‘n occasion kijken. Ik hoop op veel veilige en ook plezierige km’s met de mooie Opel Karl. Prachtige auto!

komen afspraken na

Doen wat ze zeggen, zonder poespas. tevreden over de koop en verkoop van de auto.

Goede service en altijd vriendelijke medewerkers

Wederom alles goed geregeld bij aanschaf en aflevering nieuwe Ford Kuga.

Goede service fijn personeel

Alles volgens afspraak netjes afgehandeld

Goed geholpen

Goed geholpen

Prima maar geen dikke 10

Eind februari hebben we een tweedehands auto gekocht bij Ford Veenendaal. Het was een aangenaam en goed gesprek met een prettige verkoper. Na een proefrit en gesprek waren we het eens en was de auto verkocht; hij moest alleen nog naar onze wensen worden klaargemaakt. Helaas duurde dit langer dan verwacht, wat we erg jammer vonden. De drukte in de werkplaats was waarschijnlijk de reden, maar het was niet anders. 4 weken na onze testrit konden we de auto ophalen echter waren onze afspraken niet of niet volledig uitgevoerd. Dit vonden we wel erg vervelend, daar sta je dan met een drup aan je neus. Afgesproken dat dit op korte termijn gerealiseerd zou worden. Het is jammer, want we hebben al een behoorlijke tijd gewacht. Hier begint het bijzondere lange verhaal van onze nieuwe auto. Miscommunicatie tussen verkoop en werkplaats en het vertrouwen in de auto heeft ons wel doen besluiten om de koop terug te draaien. Inhoudelijk heeft het verder niet zoveel zin om hier op in te gaan. In dit hele traject kunnen we niet anders zeggen dat ondanks dat de aflevering ons inziens te traag verliep we altijd een perfecte leenauto tot onze beschikking hadden. Het halen en brengen werd niet moeilijk over gedaan ondanks dat dit ruim 130 km rijden is. Broekhuis Veenendaal / Timo bedankt.

Newtonstraat 9

3902 HP Veenendaal