Goed, volledige reparatie

Goed, maar had graag gehoord dat de auto een nachtje moest overblijven.

Prettig, en goed georganiseerd

Zoals altijd weer tevreden!

Auto voor een beurt geweest, daarover zoals altijd weer tevreden!

Auto door jullie opgehaald, werkzaamheden uitgevoerd en weer keurig schoon bij ons afgeleverd.

Uitstekende service

Vooraf duidelijkheid over de te verrichten werkzaamheden en de kosten. Klopt naderhand altijd, geen verrassingen achteraf. Top.

positief

goede communicatie, nette en goede afhandeling, en een schone auto.

prettige sfeer

Goede behandeling bij de verkoop en aflevering van mijn auto.

wij zijn al jarenlang een zeer tevreden klant bij Ford Veenendaal

zeer vakkundig en klantvriendelijk

Goede afhandeling na total loss en vinden nieuwe auto

Alles werd in het werk gesteld om zo snel mogelijk weer mobiel te zijn na ongeluk en vervangende auto.

Prima verzorgd de onderhoudsbeurt

Niets op aan te merken!

Auto voor grote beurt geweest. Werd netjes op de hoogte gehouden. Dus goede communicatie. Auto werd schoon en netjes weer afgeleverd mijn complimenten voor de monteur en de medewerkers daar!

Wederom keurig geholpen

Fijne garage, vriendelijk en deskundig personeel. Het hele team bedankt dat we weer veilig de weg op kunnen.

Zoals ik meer dan 40 jaar gewend ben was de service uitmuntend!

Het maken van de afspraak voor een onderhoudsbeurt verliep in een prettige sfeer waarbij al mijn wensen aan de orde zijn gekomen. Er werd een duidelijke indicatie van de kosten gegeven. Tijdens de beurt ben ik nog benaderd over het een en ander. Ook werd ik tijdig geïnformeerd toen de auto weer klaar was. Bij het ophalen voldoende geïnformeerd over de verrichte werkzaamheden. De auto is conform de afspraken “netjes “ overhandigd.

geen klachten

uitstekend

Prettig geholpen, klantgericht personeel

Prettig geholpen, klantvriendelijk personeel

Ben zeer tevreden.

Goede service word correct ontvangen ben zeer tevreden.

Geweldig goed geholpen.

Afspraak voor onderhoudsbeurt snel gemaakt na goed overleg. Auto eerst gecontroleerd en daarna pas na goedkeuring mijnerzijds over kosten o,a. de beurt uitgevoerd. Na bezorging van auto thuis gebracht en weer opgehaald. Alles naar wens uitgevoerd. Veel dank.

Zorgen goed voor mijn auto

Grote beurt is duur maar Broekhuis doet het zo goed dat ik het gevoel had dat ik allerlei extra's kreeg

Prima, vriendelijk en duidelijke uitleg.

Foto's en film helemaal super! Her en der vette vingers op lakwerk en velgen. Bestuurders mat niet uitgeklopt.

Prima kwaliteit, prijs en klantvenadering

Keuke ontvangst, Goede werkplaatsactiviteiten en tijdige afwikkeling

Jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK

Mijn Ford Fiesta naar Broekhuis Ford Veenendaal weggebracht voor onderhoud. Beurt correct uitgevoerd en netjes gewassen achteraf. Super geregeld!

Goed afgeleverd en goede uitleg

Tevreden over de controle voor de jaarbeurt en APK

Conform de gemaakte afspraken goed uitgevoerd,

tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad

Klant vriendelijk bedrijf, Bij onze auto hadden we vanaf nieuw een moeilijk te traceren geluid. Dit voor afloop van de garantie gemeld en eindelijk na 4 jaar gevonden en verholpen onder garantie

Prima verzorgd

Goed geïnformeerd over de te verrichten werkzaamheden, tussendoor een uitslag van videoinspectie, met een streeftijd van de afronding. Alles volgens planning en afspraak en kostenraming.

Newtonstraat 9

3902 HP Veenendaal