Heel goed

Prima service ook haal en breng service. Keurig gebeld om de werkzaamheden en prijs door te geven. Auto stond keurig gewassen weer klaar.

Een redelijke servicebeurt

Ik had de indruk dat mijn service beurt wat minder was uitgevoerd dan ik gewend was. De airco heeft een behadeling gehad maar daar was niets van te merken. Verder veel gezeur met mijn bandenspanning.

Alles ging goed.

Vriendelijke, deskundige en efficiente service

Niet alleen de haal en breng service maar ook de communicatie en een mooi afgewerkte auto na de onderhoudsbeurt ademt kwaliteit.

Slordig

Van de leenauto was de kofferbak open. Ik kreeg de verkeerde autosleutels terug, antenne was na de wasbeurt niet teruggezet, dop voor wielmoerslot lag op voorbank, ijskrabber niet in de auto, vervangen voorbanden waren niet gefactureerd, keuringsrapport van andere auto ontvangen en adreswijziging niet doorgevoerd. Vertrouwen kreeg wel een deuk, maar toch aanbevolen.

Zeer klantvriendelijke behandeling

Ik beschouw mezelf al jaren als klant. Dat stamt nog van ver voordat de naam Broekhuis op de gevel verscheen. Ik word altijd correct behandeld en geholpen. Er is altijd vooraf overleg (met adviezen) over de uit te voeren werkzaamheden. Een opmerking: Na afloop vind ik een kaartje in de auto m.b.t. een (voor mijn gevoel dringend) advies inzake de beoordeling. In mijn werkzame leven werden er ook enquetes gehouden omtrent mijn omgang/behandeling met cliënten. Echter zonder een vooradvies zoals u gebruikt. In mijn beleving geeft dat toch een eerlijker beeld.

Goede en eerlijke service!

Uitstekend geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto. Vragen werden eerlijk en volledig beantwoord, er werd mee gedacht en ook het inruilen van de auto verliep op fijne wijze.

Fijn geholpen

Fijn geholpen

Kan niet beter.

Alles naar tevredenheid verlopen, wat er wordt beloofd is nagekomen. Fijne service.

Service als vanouds. Kan niet beter wensen. Vasthouden zo!

's Morgens na het inleveren van mijn auto voor een grote onderhoudsbeurt door een medewerker naar mijn werk gebracht en 's middags weer opgehaald. Werd tussentijds keurig telefonisch geïnformeerd over de uit te voeren werkzaamheden en geadviseerd over het al dan niet nu al laten uitvoeren van onderhoud dat nog niet direct urgent was, dus meedenken en niet zonder meer op kosten jagen. Dank daarvoor!

Goed en deskundig gewerkt.

Zie hierboven. Klein minpuntje: de afspraak stond om 13.00 uur, maar om 13.15 uur stond de auto nog op de parkeerplaats. Dat heb ik bij de receptie kenbaar gemaakt en toen werd de auto snel door een monteur voorzien van nieuwe remblokjes (volgens afspraak)..

Goede service!

Uitstekende aandacht voor klant en auto

Ik ben zeer tevreden

Ik had problemen met mijn stuur en kon mijn auto vanwege een sterfgeval in de familie eigenlijk niet missen. Ik kon de volgende dag gelijk komen en mijn problemen zijn perfect opgelost!

zoals steeds: in alle opzichten uitstekend

De bejegening is prettig; ter zake en behulpzaam. Altijd alles in overleg. Zorgvuldig en kundig.

Newtonstraat 9

3902 HP Veenendaal